Keurig geregeld !

Lekke/kapotte band , snel geregeld . Goede communicatie .

goede service

Goede service. Duidelijkheid over kosten.

Super aardige personeel denk altijd mee met de klant

Hele lieve personeel klant is koning dat merk je echt in Harderwijk in almere is het verschrikkelijk alles behalve hulpzaam

drachten perfect alles goed maar Heerenveen waar ik de auto vorige jaar nieuw heb gekocht bij afleveren waardeloos ze weten daar de banden spanning niet eens zat 2 bar bij aflevering in moet 2.9 naar zijn dus nu nieuwe banden kopen dus ze moeten volgens mij een opleiding hebben wat is een Mercedes is ik behoor deel nu drachten niet heerenveen

Altijd goede service

Vriendelijke medewerkers

Op de passagiersplaats zag ik een verrassing liggen. Thuis gekomen benieuwd wat in dat mooie doosje zat. Dat was lachen, twee kaarten en een heel klein pakje. Daarin zaten een stuk of zes kleine snoepjes, smakeloze dingen. Een gegeten, de rest weggegooid. Wie bedenkt zoiets. Wensink Aangenaam.

onvoldoende

Ik had het merk Mercedes hoog zitten ondanks dat ik geen Mercedes rij. Op 14/1 geweest ivm een terugroepactie zou een half uur duren. Na 1 uur gevraagd hoelang het nog zou duren. De server in Duitsland lag eruit maar goede hoop dat het toch met een half uurtje klaar zou zijn. Bleek niet zo te zijn, nieuwe afspraak gemaakt voor 19/1 helaas 1,5 uur voor niets gewacht. Ik was degene die navraag deed, had liever gezien dat men even contact had gezocht toen men constateerde dat de server eruit lag. Tijdens het bezoek op 14/1 geinformeerd naar de verschillende service contracten. Deze via de mail op 17/1 ontvangen. Echter daarop staat vermeld 'olie vervangen' en dat is niet nodig bij een elektrische auto. Vraag van mij was of de ontvangen service contracten wel gebaseerd zijn op een elektrische auto. Dat besproken op 19/1 en men zou navraag doen en mij dan weer berichten. Op 22/1 nog geen reactie ontvangen (schrijven van deze beoordeling). 2 situaties die m.i. anders hadden gekund maar mij wel een ander beeld geeft dan dat ik had van Mercedes. Overigens is de terugroepactie uitgevoerd en de auto was ook nog netjes gewassen.

Snelle adequate service.

Tijdens terugreis vond ik een trilling in de voortrein. Direct doorgereden naar garage om na te laten kijken. Hebben goed gehandeld, trilling is weg. Vooral behandeling van Niels verdient alle lof.

Zeer goed geholpen.

Prettige ontvangst. Vriendelijk en deskundig contact.

Gewoon goed.

Alles verloopt volgens de gemaakte afspraak.

Top !

Super goede snelle service

arrogant personeel aan receptie

Bij op halen heel arrogant personeel aan de receptie. Betalen dat mocht ik doen en dan maar ophoepelen. Dat is geen service.

Grote beurt + APK naar tevredenheid uitgevoerd. Wel behoorlijk aan de prijs.

Snelle en goede service

Vlotte bediening van balie personeel.

Wordt zeer netjes behandeld.

Ik ben netjes te woord gestaan en de auto is goed gerepareerd en schoon afgeleverd.

Perfect!

Zeer goed, vanaf afspraak maken, ontvangst afhandeling van werkzaamheden, kort om geweldig goed!

Alleen het updaten van de navigatie ging weer moeizaam. Daardoor auto dag langer in de werkplaats. Bovendien was een deel van de ingebrachte gegevens gewist.

Weer prima zoals gewend

Klopt altijd en erg vriendelijk

Fantastisch

Fantastisch

Altijd er vriendelijk en behulpzaam

Goede en snelle service

Volgens afspraak een goed resultaat

Vriendelijke mensen goede service

Weet van te voren prijs en tijd

Uitstekend verlopen binnen afgesproken termijn

Uitstekend verlopen binnen afgesproken termijn