Prima service, vriendelijke medewerkers

Zeer tevreden over de inzet

Had een defect in de motor, waarvan de oorzaak snel werd gevonden. Tevens hebben ze hun best gedaan dit zo snel mogelijk en op zo'n goed mogelijke manier weer op te lossen.

t.o.v. de vorige vestiging geen verbetering.

De werkplaats kan ik niet beoordelen. Ik was alleen voor. Mocht je voorheen gezellig in een showroom wachten, nu zit je in een vertrekje zonder enig besef bij een Mercedes dealer te zijn. Voor koffie werd ik gelukkig geholpen door dat ik geen idee had hoe het werkte. De W.C. is ook wel erg laag!

Snel en vakkundig opgelost

Ik ben in Januari 2022 op wintersport geweest naar Italie. Omdat wij zelf onze skispullen hebben, heb ik de dakkoffer gemonteerd. Toen wij weer thuis kwamen de dakkoffer en de dakdragers eraf gehaald. Toen bleek het lipje van de dakstrip aan een kant naar binnen is gevallen. Jammer maar helaas. Omdat ik zelf zuinig ben op mijn auto wilde ik dit toch laten vervangen. Afspraak gemaakt en ben maandagmorgen 31 januari 2022 bij Wensink geweest om dit te laten vervangen. Snel en vakkundig opgelost. Van de monteur de sleutel ontvangen en heb ik toch gevraagd of dit is gekomen bij het verwijderen van de dakdragers. Hij vertelde mij dat de lipjes erg gevoelig zijn en toch wel snel kunnen afbreken. Dus voor mij een goed advies om hier de volgende keer beter op te letten bij het monteren van de dakdragers.

Een prima service! Er is aandacht voor de klant.

Alles uitstekend verlopen

Zeer positieve ervaringen.

Conform afspraak

Goede service ,halen en brengen van auto en goede garantiereperatie.

Ik werd geholpen

Onderdeel besteld. Er is een vervolgafspraak

Vertrouwde top service

Afspraak plannen, ontvangst garage, aandacht voor de klant en auto, afgesproken duur van de geplande onderhoudsbeurt het was allemaal heel goed verzorgd en de communicatie was heel duidelijk en vriendelijk. Service is top. Minpunt: Het updaten van de digitale zaken zoals Apple CarPlay en navigatie was geschrapt omdat je dit als eigenaar zelf kan doen. Na enig aandringen heeft KIA Wensink dit toch uitgevoerd. Zo wordt iig de service voor Privat Lease steeds verder uitgekleed :-(

Bij een storing snel en goed geholpen.

Aan het einde van de dag kwam ik met een storing en werd snel en goed geholpen.

Zeer goede service

Snelle hulp aangeboden

Goed en duidelijk

geen service - ga voor mijn service naar andere dealer

Bij de aflevering van de auto kon ik geen uitleg krijgen over hoe de auto is te gebruiken. Dit vanwege de lockdown. Een alternatieve uitleg over hoe de auto is op te laden, hoe kia connect werkt, etc is nooit gegeven. Daarna zijn er blijkbaar 3 terugroep acties geweest voor software updates (haperende verwarming, opladen, etc). Kia Wensink of Kia Nederland verzuimt om dit zelf te melden. Afin, ik ben er zelf achtergekomen (want de auto was in de winter steenkoud). Ben naar Kia Kooijmans in Naarden geweest. Daar ben ik prima geholpen en heb ook een uitleg gehad over de gebruik functies van de auto. Mijn service breng ik dus voortaan naar Kia Naarden. Wensink ziet mij niet meer terug als klant.

Prima service binnen Ford service plan

Heb deze Ford ruim vier jaar met plezier gereden. Hij gaat nu naar onze zoon.

zeer goed.had alleen op vervangend vervoer gerekend .

zeer tevreden netjes in contact.

Nette en correcte behandeling

Keurig garagebedrijf. Ik was er voor het eerst. Correcte benadering Een gevoel van welkom en trots op Mercedes

We hebben nog niet veel kilometers gereden, maar hij reed uitstekend!

We werden heel goed geholpen tijdens de aankoop van de nieuwe auto, professioneel en vriendelijk.

de service is veel minder geworden

#NAAM?

Gewoon goed

Vakkundig en accuraat , en een goede ontvangst.

Prima service. Een kleine opmerking nl het duurde vrij lang voordat de rekening werd toegezonden. Had verzocht dat per email te doen maar heb moeten bellen. Aangezien wij eerder al een keer een ingebrekestelling brief hadden ontvangen waarbij wij ook geen rekening hadden ontvangen was dit een gevoelig puntje. Dit is geen echte kritiek maar misschien een verbeterpuntje.

Netjes en snel geholpen

Beurt goed uitgevoerd, incl gewassen en gezogen na afloop

Als je gaat wachten tot de auto klaar is, is dat altijd gezellig.

Helemaal prima

Start reparatie op overeengekomen tijdstip. Snel klaar. Prima koffie.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle