Consistent

Altijd top service van aankomst tot vertrek

Prettig bedrijf met snelle service

Ik afwachting van de reparatie, lekker aan de koffie met een krant.

Lekker ontspannen.

Duidelijke communicatie over zaken die gedaan zijn / gedaan moesten worden. Koffie smaakte goed en er is voldoende ruimte om te "thuiswerken".

Alles naar tevredenheid

Geen opmerkingen ter verbetering. Ik kom graag bij Wensink. De mensen zijn aardig. Afspraak is afspraak. En terwijl je wacht, is er cappuccino.

Alles volgens afspraak gegaan. Jammer dat Mercedes ME nog niet helemaal goed werkt. Het werkte wel goed tot enkele maanden geleden maar nu soms wel en soms helemaal niet. Het programma wil andere auto toevoegen, maar er is er al een geactiveerd , en dat begrijpt het programma niet

Fantastisch

Mijn Kia rijdt fantastisch ik ben ook erg tevreden met alles!!!

Ik heb het gevoel dat er weinig aandacht aan mij als klant besteed wordt

De service is goed maar vreselijk duur de afhandeling van mijn opmerkingen en vragen (klachten) is slecht

Ondanks dure reparaties/onderhoud duidelijk en transparant afwikkeling

Vooraf een kosten opgave gekregen en achteraf een rekening die iets lager was. Je weet waar je aan toe bent hoe vervelend een dure reparatie soms kan zijn. We gaan er maar vanuit dat we weer een tijdje vooruit kunnen met nieuwe remmen en uitlaat.

Vlot en goed geholpen. Vriendelijke personeel.

,,,,

Geheel volgens afspraak geholpen.

Vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de service beurt. Precies uitgevoerd zoals afgesproken.

Als een warm bad.

Alles verliep vlot, vriendelijk en correct

Prettig

Goede ervaring

prima, nette ontvangst en auto was vlot klaar.

Via de website had ik een afspraak ingepland. Ik kreeg op de juiste momenten een reminder op de mail of SMS. De onderhoudsbeurt was voor de eerste keer, ik dacht op de website een standaard bedrag te hebben gezien van �260,= maar dat bleek een ander type te zijn, waardoor de onderhoudsbeurt �408,= was. Geen probleem, maar de website is daar volgens mij niet duidelijk over.

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers!

Super mooie vestiging met goede voorzieningen makkelijk bereikbaar en heel vriendelijk personeel. Hier maak ik graag mijn vaste garage van!

Fijne mensen

Warm bad

Super snelle correctie service

S ochtends met probleem bellen, direct kunnen komen. Thuis gebracht worden en einde dag auto weer klaar. Top service.

Vriendelijk en zeer goed geholpen

Tweede Mercedes eerst e klasse met lucht vering probleem prima geholpen Nu s 350 met moter probleem ook zeer snel en goed geholpen ook aan de telefoon heel vriendelijk contact gehad dus zeer tevreden

Prima garage, goede service, vriendelijke mensen bij de receptie.

Al meer dan 20 jaar een tevreden klant, ga vooral zo door!

Afspraak gemaakt, auto staat op werk, staat medewerker Wensink bij mijn huisadres aan de deur!?

Verder tevreden over de afhandeling, hoe de afspraak werd verwerkt en binnen de afgesproken tijd, auto terug gebracht.

Goed geholpen

Klantgericht en vakbekwaam

Afspraak maken en terugkoppelen bij extra onderhoud verloopt zeer prettig. Werkzaamheden worden uitstekend uitgevoerd. Auto na onderhoud schoon terug ontvangen. Heel fijn.

Fijne werkplaats en service!

Snelle diagnose

als vanouds

constante uitstekende kwaliteit + vriendelijke ontvangst + behulpzaamheid negatief: zeer verslechterde telefonische bereikbaarheid

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle