het was weer perfect

gewoon goed en aangenaam

correcte en vriendelijke behandeling door de Wensink medewerkers

Medewerker van Wensink vertelde mij even over kleine extra werkzaamheden aan mijn auto, dhr. Julius Elders maakte een kort vriendschappelijk praatje met me. Auto was precies op tijd klaar. Ik heb over het hele bezoek aan Wensink op 2 februari 2022 een goed gevoel

Helemaal tevreden

Ontvangst en een kopje koffie werd aangeboden

Uitstekende service

Ik heb mijn auto ergens anders gekocht en het is mijn eerste Mercedes, ik kreeg gelijk bericht dat mijn Auto een paar updates achter liep, vervolgens de afspraak gemaakt, en toen kreeg ik bericht dat de auto klaar stond, bij het ophalen stond hij netjes gewassen en schoon van binnen aan de laadpaal, toen ik wou afrekenen bleek tot mijn verbazing dat het service van Mercedes was, werkelijk een top service

Vriendelijk, snel

Adequaat en snel geholpen

Reparatie afspraak snel en correct uitgevoerd.

Mijn klachten zijn m.i. duidelijk niet behandeld bij de beurt van de auto.

Afgelopen dinsdag heb ik de auto voor een tweejaarlijkse beurt naar uw filiaal in Assen gebracht met de klacht dat de autostop het in 99 % van de ritten het bijna vanaf de aankoop niet doet. En ik gaf aan dat ik de auto niet op slot of open kon maken aan de passagiers kant door aanraking van het buitenhandvat. M.b.t. de autostop doet het nog steeds niet en ik vraag me dan af waarom deze functie in deze auto zit.. M.b.t. de tweede klacht kan ik u zeggen dat dit ook nog niet functioneert zoals het hoort. Dit was de eerste keer dat ik voor deze grote beurt van de auto bij uw firma was.

nette garage

goeie ontvangst en een zeer nette garage

vlot, flexibel, transparant en daarbij enthousiast.

Vlotte en enthousiaste service, transparant over kosten, en binnen afgesproken tijd klaar en daar duidelijk over communiceren. Hulde, zo het hoort. The best or..

Super goed geholpen

kwamen voor een kapotte lampje en gelijk de wintercheck gedaan

uitstekend

Zoals gebruikelijk heel plezierige behandeling

Gevraagd onderhoud naar wens geregeld. Auto stond op afgesproken tijdstip weer klaar.

Reparatiewerk prima, afsprakenproces knudde

Ik heb met 5 verschillende mensen gebeld zonder een afspraak als resultaat, er zijn 3 terugbelverzoeken gedaan waar geen actie op ondernomen is. Geen van die 5 mensen kon me het proces vertellen, geen van de 5 had kennelijk iets genoteerd, want ik heb ook 5x het verhaal moeten vertellen om er bij inname van de auto achter te komen dat er nog steeds niks bekend was. Foutieve informatie door een van de dames aan de telefoon (je mag nl NIET rijden met ontbrekende rechterbuitenspiegel als de auto van na 2010 is), dus beslist niet onder de indruk. Vervangend vervoer kon niet op voorhand geregeld worden, waardoor we ter plaatse 45 min extra moesten wachten. Gelukkig ziet de reparatie er goed uit.

Vriendelijk ontvangst

Top service

Top service, en komen afspraken na, alleen de prijs viel tegen

Vriendelijk en netjes behandeld

Vriendelijk, netjes

Mondeo weer onderhouden en gekeurd

Snel een afspraak kunnen maken voor onderhoud van mjin Ford Mondeo (2012) voor de 10-jaars beurt en APK.

goed geholpen

ik wordt altijd vriendelijk geholpen

Perfect geholpen

Ik ben goed en vlot geholpen. En de koffie was lekker!

Zoals steeds perfect

Grote Jaarlijkse beurt. Bij afleveren is auto zelfs gewassen en ook binnen uitgezogen. Gewoon Perfect. Prima auto (100.000km in 7 jaar) en prima garage c.q. onderhoud.

uitstekende service en prettige mensen

Goede, deskundige en vriendelijke behandeling. Correcte serviceverlening en prima afhandeling van de gemaakte afspraken.

Auto mooi gewassen en opgebeld dat ie klaar was.

Goede even vriendelijke service

x