Alles prima volgens de verwachting

Prima geholpen. 's Morgens de auto brengen en 's middags op tijd weer pico bello in orde en schoongemaakt klaar om opgehaald te worden

Goede service, vriendelijk te woord gestaan.

Wederom perfect geholpen:-)

Er is een weerstand van ventilatormotor van verwarmingssysteem vervangen, deze moest besteld worden, maar ik kon nog wel gewoon rijden en de volgende ochtend is deze weerstand vervangen en tevens auto netjes gewassen en dat alles binnen een half uurtje. Uitstekend geholpen door J. Huizinga en uiteraard bedankje voor de desbetreffende monteur.

Prima servicr

Goed geholpen en vriendelijk.

werkplaats klantvriendelijk

receptionist werkplaats was vriendelijk en behulpzaam om onze vragen te beantwoorden. Uitgebreide uitleg diverse functies van de auto.

Ik ben buitengewoon tevreden

de service is geweldig

Prima geregeld

Niets op aan te merken

Probleem opgelost

Mijn auto trilde bij hoge snelheid dit is goed opgelost door de banden te balanceren. Auto stond weer spik en span klaar

Goed werk

L.s., Ik ben tevreden met de afhandeling van de reparatie van de lekkage in mijn Ford B-Max. Jammer is dat de lekkage van 2019 wederom teruggekomen is in 2021. Komt dit vaker voor bij dit type auto?.... Gr. Rik Niemeijer

Zeer vertrouwd

Zeer plezierige ontvangst en vakkundige afhandeling in de werkplaats.

Voor het eerst geschrokken van de prijs

Ik ben zeer teverden met mijn B 180. Ik heb de auto bijna 7 jaar zonder kosten (buiten onderhoud) met plezier gereden. Nu was er veel kleine mankemantjes dat bij elkaar toch wel is opgelopen. Wel hebben ze van te voren mij geinformeerd, dat is netjes, ik heb toegestaan dat alles in orde gemaakt moet worden. Het onderhoud en het verhelpen van de gebreken zijn goed opgeslost. Een tevreden klant

Geweldige service, zeer vertrouwd gevoel en oprecht .

Vorige jaar hebben we onze auto gekocht, we zijn zeer tevreden over alles vooral de betrouwbaarheid van verkoper Raymond. Juist door hem vinden wij het de moeite waard, om toch aangezien de afstand Spanbroek, Hoogeveen de auto bij Wensink Hoogeveen in onderhoud te houden.

Geweldig.

Snel en goed.

Vlot, klantvriendelijk en duidelijk over de reparaties

Ik heb vertrouwen in deze garage. Al jaren kom ik hier voor het onderhoud van mijn auto

een goede Ford dealer

je wordt keurig en netjes behandeld, en vriendelijk.

Goed geholpen en stoelverwarming perfect gerepareerd

Fijn geholpen, alles netjes op tijd en auto keurig gewassen en gezogen terug gekregen :-)

Prima ervaring

Service Manager Duncan professioneel en plezierig in de omgang.

Geweldig en gelijk geholpen. Prima service en erg vriendelijk.

Prima bijna alles volgens afspraak

Bedankt voor de keuring. ook de update van de navigatie. top Alleen klein beetje jammer. dat ik nou weer naar Leeuwarden moet. omdat mijn tijdklokje nog steeds op zomer tijd staat. en met geen mogelijkheid kan aanpassen. en dit was wel de afspraak. Maar de rest is top.

Zeer goed.

De auto herken je niet meer terug. Voor de beurt en na de beurt.

In een woord : uitstekend

Bezoek wegens terugroepactie, uitstekende begeleiding.

Uitstekend geholpen met de de service beurt onderhoudscontract.

Het enige grote minpunt vind ik bezwaarlijk dat je geen leenauto meekrijgt die dag en dat los van het betalen benzine kosten / tank stanken en vol gooien je ook voor die dag huur voor de auto moet betalen. Zo n �50 �60. Bij andere garages en dealers is dat wel zo het geval en hoef je dus alleen de benzine te vergoeden. Vind ik een betere service als vaste klant. Graag per mail reactie terug. gr. Marc Schmitz ( 5-ZKR-74 )

Aangenaam ...

Aangenaam ...

Snel geregeld en een fijne rij plezier!

Fijn om een goede auto te hebben die erg fijn rijd. En mooi zuinig is! Geniet er elke dag weer van, deze compacte auto is een ideale auto voor alle soort gebruik.

Netjes ontvangen, correct afgehandeld maar helaas probleem niet verholpen

Mijn C200d van juni 2019 heeft een intermitterende storing met de parkeersensoren. Dir leidt tot veel gepiep en oplichtende nabijheidsindicatie strepen en het uitschakelen van de parkeer assistent. Na de auto een dag ondergebracht te hebben is helaas het probleem nog niet verholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle