Gewoon Top en een goede service!

Gewoon mercedes

Niets is verplicht

klantvriendelijk

goede service denken met je mee

Beste service

Verassend iedere keer opnieuw

Je loopt naar je auto. Doet het portier open. Alles gezogen en auto gewassen. Wensink natuurlijk� goed.

Zie onderstaand

Prima service, deskundig en vriendelijk.

Goede informatie

Goede garage.

prima geholpen

Door de corona mis ik de krant wel in de wachtruimte tijdens het wachten.

Prettige service, duidelijke uitleg!

Het bestelproces en de levering van de auto is zeer prettig verlopen. Ondanks dat de auto later is geleverd ben ik tevreden over het gehele proces,

Zeer goed en heerlijke koffie

Goede service!!!

Alles volgens afspraak en meedenkend

Prettige ontvangst en alles volgens afspraak afgehandeld. Perfect en we komen graag weer terug

Wensink krijgt van mij bijna een 10. Ik moest twee keer terug voor onderhoud. De eerste keer hadden ze niet alles op voorraad en moesten onderdelen besteld worden. Hierdoor moest ik een nieuwe afspraak maken, die kon pas 16 dagen later. Normaliter wordt bij elke onderhoudsbeurt de auto gewassen. De eerste keer hadden ze alleen gezogen, de tweede keer was alles wel netjes gefixt.

Betrouwbare, open en eerlijk bedrijfsvoering.

De auto werd eerder geleverd,wat enige verwarring bracht. Bij de aflevering werd voldoende tijd genomen. Wij zijn tevreden K.i.A rijders.

Ik ben zeer teleurgesteld met mercedes

Auto te duur verkocht aan mij Niet schoon gepoetst bij aflevering, ondanks uitsteltermijn Winterbanden pakket gefactureerd maar nog steeds niet gemonteerd Verkeerde kilometerstand aan mij doorgegeven. auto heeft nu ineens een kilometrage van 4000 extra.

Moet er voor terug komen

Auto voor 60.000 naar garage en apk. Er blijken 2 dingen opn defect te zijn. Moet hier voor terug komen. Dit kan pas 7 mrt

zeeeer goed

uitstekend gedaan.

Zeer prettig om elektrisch te rijden en het heeft mij positief verrast.

Mijn eerste ervaring is zeer positief qua rijgedrag van de auto. Wel is de actieradius die wordt aangegeven bij lange na niet haalbaar. Als ik mijn accu vol laad dan geeft de auto maximaal 370 kilometer aan en niet de 455 kilometer die wordt beweerd in de verkoop!

Rijdt fantastisch.

Ik ben zeer content met de aanschaf van de EV6. We laden thuis "gratis" op, met onze 29 zonnepanelen. De eerste jaren met de zoldering kost het dus niets extra's meer. De investering gaat voor de baat uit. En zeker met de huidige brandstofprijzen is die zeer lucratief. De auto zelf mankeert niets.

Prima auto

Prima auto

Vriendelijk, klantgericht en cfm afspraak

Zoals je mag verwachten van een gerenommeerd merk als garage.

Klantvriendelijk correct en flotte service

Zie hier boven

Ik vind het goed

Ik vind het goed.

Locatie ,organisatie, personeel zeer naar tevredenheid

Het was zoals gewoonlijk weer super geregeld allemaal.

Zoals gewoonlijk is alles weer super geregeld en ben met een tevreden gevoel huiswaarts vertrokken. Tevens voor het halen van m'n auto nog even langs de bakker gereden en een aantal koeken gehaald zodat de mensen aldaar wat bij de koffie hadden. Doe dat vaker,

Prettig en goede uitleg

Lippestraat 2