Prima service!

Alles is volgens afspraak verlopen. Goed voorlichting en toelichting op de extra s.

servicegericht!

Servicegericht, want: - vriendelijk - duidelijk - professioneel Fijn!

Top service!

Vriendelijk geholpen en zelfs de auto was netjes gewassen na de onderhoudsbeurt.

Prima voor standaard onderhoud.

Auto op tijd gereed. Minder punt is de slechte wifi ontvangst om ter plaatse te kunnen werken.

Goed geholpen. En vriendelijke mensen

Moest een update gedaan worden. Snel geregeld. Leen fiets stond netjes klaar. Toen de auto klaar. Netjes een telefoontje gehad. Dat de auto klaar was. Goei service!!!

Professioneel geholpen

Jammer dat het wel 3 wkn heeft geduurd.

Goed behalve de leenauto

Ervaring is goed netjes te woord gestaan en afgehandeld. De leenauto die ik had is het net niet. Smart Electrisch is leuke voor rond om huis maar niet woon werk verkeer.

Weer keurig geholpen

Zeer vriendelijk personeel.

Correct geholpen

Is weer op een aantal punten nagekeken en kan weer vertrouwd verder

niet terug worden gebeld.

Voor nieuwe auto wezen kijken, medewerker had weinig informatie te geven, zou terug gebeld worden is niet gebeurd, later andere verkoper gehad alles wel gedaan en uitgelegd maar niet een afspraak inplannen voor proefrit, is geen klantenbinding op deze manier. Later met apk 2 lampjes geplaats hier ook niet over gebeld. Ben er klaar mee. Auto gaat weg en inmiddels een andere auto en ander merk gekocht.

prima service, prettige ontvangst

auto voor eerste keer voor onderhoud gebracht. Prettige behandeling aan de balie. Auto netjes afgeleverd.

prima!

het heeft nog niet gevroren, dus de achterruitverwarming niet kunnen uitproberen. Door de zeer goede airco geen last van condens, derhalve ook daar niet niet kunnen uitproberen. Maar ik heb het volste vertrouwen in Wensink KIA (Dennis Broersma in het bijzonder) dat eea goed functioneert!

super goed

afspraken zijn goed nagekomen.

Perfect garagebedrijf waar de klanten echt op nummer een staan!

Garagebedrijf met zeer vriendelijke en deskundige medewerkers!

Heb alleen het idee dat de auto nu na deze update anders klinkt

Super service; snel en correct

Professioneel bedrijf met duidelijke focus op klantgerichtheid

Goed op de hoogte gehouden. Betrokken medewerkers

Betrokken werknemers. Goed op de hoogte gehouden.

Prima geholpen!!!!!

Zeer goed advies ,prima geholpen.Altijd een goede service!!

Perfect behandeld

Goede service.

Goed geholpen in selectie auto

De geselecteerde auto is vervolgens snel geleverd, zeker gezien de huidige situatie.

Geheel volgens afspraak afgehandeld. Netjes geinformeerd over staat auto middels een filmpje. Telefoontje ontvangen dat de auto gereed was.

Repareer ipv vervang

Ik rijd een 21 jaar oude s-klasse coupe. Als er iets kapot is wordt er vaak vervangen ipv gemaakt. Hierdoor onnodig hoge kosten tov de waarde van de auto. Voorbeeld. Hydraulische kofferbak opener. Alles moest vervangen worden. Kosten: �1300. Thuis met 30 minuten gefixed. Olie in de pomp reservoir leeg. Kosten �5 aan hydraulische olie.

Goed geholpen op de dag zelf maar daarna laat het te wensen over

Ik ben snel en goed geholpen op de dag vd onderhoudsbeurt van mijn Fiesta. Ook de leenauto stond klaar. De man achter de balie was niet het vrolijkste type en gaf ook verder geen uitleg. Maar was verder wel correct. De factuur voor de leenauto zou ik later krijgen. Die viel een week later (13 jan) op de deurmat. Tot mijn verbazing was het bedrag bijna verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden. Ik mailde daarom naar het e-mailadres dat op de factuur stond om te vragen hoe dit mogelijk was. Ik kreeg geen reactie en mailde nog eens, en nog eens. Beetje slordig wel. Niet gewend van Ford Wensink. Deze week (2e week van februari) was ik het een beetje zat dat ik maar niks hoorde. Toen via Facebook contact gelegd en daar kwam binnen 36 uur een reactie. Bij navraag bleek mijn e-mail naar de vestiging in Elst te zijn gestuurd en als ik binnen 3 dagen niks hoorde moest ik opnieuw aan de bel trekken. Diezelfde dag kreeg ik een e-mail vd vestigingsmanager dat hij de factuur had aangepast. Nog steeds een aanzienlijk verschil met het jaar ervoor. Ik heb de factuur betaald maar nog wel laten weten dat ik voor de volgende keer graag een andere oplossing zie. Je raadt het al: daar heb ik niks meer op gehoord.

Top bedrijf !

Bij Wensink staat de wens van de klant voorop en zijn erg professioneel.

wat teleurstellend

Het ging over het probleem dat de schuifdeur niet meer op de haak viel maar pas na enkele pogingen vast bleef zitten, en het rechter parkeerlampje was kapot. Ik werd tussendoor geholpen dus het was natuurlijk even wachten. Na controle werd ik geroepen en men zei dat de haak versleten was en dat er een nieuwe in moest wat een kostenpost van ongeveer � 350,- ex btw zou worden. De bus is van mei 2015 en het betreft een haak die geen enkele kracht hoeft te houden dan het schuifgewicht van de deur, dus dat leek mij als leek niet erg geloofwaardig. graag had ik gehad dat de monteur mij erbij geroepen had om het mij te laten zien, dan was er veel twijfel weggenomen. Met die informatie ben ik naar huis gereden waar ik constateerde dat het parkeer lampje niet was vervangen. Het betreft hier een speciaal lampje dat niet in een reserve box zit dus die moet ik bij een garage gaan halen en plaatsen. Een wat uitgebreidere informatie was zeer wenselijk geweest.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle