Vakkundig en klantgericht

Was er voor de APK. Lijkt iets kleins maar wordt groots opgepakt: vriendelijke ontvangst, volgens afspraak geholpen en voorzien van goed advies

Dik in orde

Goede service en snel geholpen na een melding van te weinig koelvloeistof.

Netjes geholpen

Nette omgang en technisch kwaliteit erg goed

Vriendelijk personeel beetje te commercieel graag verkopen

Mercedes B klasse 200 nog geen drie jaar Oud nu accu al bijna aan einde eerste instantie bijna 500� en later plusminus 350�

Prima service.

Vriendelijke bejegening. Had een toelichting verwacht, kennelijk niets te melden.

correct en vriendelijk ontvangen alles netjes doorgesproken en tot volle tevredenheid afgehandeld door Jacco

Er is uitgevoerd hetgeen tevoren was afgesproken op basis van de offerte en aanvullende afspraken.

goed geholpen

Na de beurt en Apk een wasbeurt. Goede service

Even moeten wachten omdat de auto nog niet klaar was. Was verder geen probleem. Met een kopje koffie en de krant was het wachten peanuts.

Snelle en goede service

Had veel sneller hersteld kunnen worden

Mijn KIA ondergong schadeherstel na een aanrijdinkje. Reparatie was ruim 1 1/2maand daarvoor gepland. Lijkt mij voldoende tijd om alle onderdelen klaar te hebben liggen voor deze reparatie. En geen 3wk vertraging omdat het niet op voorraad was.

Duurde te lang

Werkbus 3 dagen weg geweest. In totaal zelfs 4. Had in 2 dagen gekund. Koste me 16 werkuren. Waardeloos. Hopelijk volgende keer beter

bedroevend

Het betrof 2 zaken. Ik was (de enige geleverde) sleutel kwijt. Het heeft 3 weken geduurd voordat ik de nieuwe sleutel kreeg. Dit was op 15 februari. Tijdens een telefoongesprek met een magazijnmedewerker bleek dat de sleutel al op 10 februari in Zwolle was. De kosten van een nieuwe sleutel waren �45,- Het programmeren een ongelofelijke � 140,- ex BTW. Ik kan me niet voorstellen dat dat 2 uur duurt en voel me hierbij genaaid. Het 2e was dat er vocht in een achterlicht aanwezig was. Ondanks dat ik meerdere keren heb aangegeven dat de auto verkocht was en afgeleverd moest worden was het niet eerder mogelijk om een werkplaatsafspraak te krijgen. Resultaat is dat de garantiereparatie niet uitgevoerd kon worden omdat er onderdelen besteld moesten worden.

auto rijd heerlijk

auto rijd heel lekker, ligt alleen laag bij de grond zodat je heel langzaam over drempels heen moet. Mis wel de elektrische achterklep, welke wel in de specificaties stond op het moment dat de auto is besteld.

Over de werkplaats , altijd zeer tevreden

Dit is meer een vraag. Mijn Fiesta heeft vorige week voor het eerst een APK keuring ondergaan. Daarvoor heb ik een onderhoud contract door een mankement aan de sensor is de auto afgekeurd die is een week later vervangen maar er is toen toch een APK rekening bij de keuring in rekening gebracht. Is dat terecht?

top, maar ben ook niet anders gewend

Was altijd al top. Leenauto staat klaar. moet uit Zutphen naar Apeldoorn komen

Prettig ontvangst en goede service.

Adequate en snelle service.

Zonder afspraak kwam ik binnen en ik werd direct geholpen.

Na wat aandrang toch positief direct geholpen.

Na eerdere problemen met de bandenspanning is nu de oorzaak gelukkig geconstateerd. Lekke (2x) ventiel.

Perfecte service

Netjes de auto op mijn werk gebracht

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Sinds ik Mercedes rij en klant ben bij Wensink Assen heeft men mij altijd uitstekend geholpen.

Snel zonder afspraak de voorlampen vervangen.

Wij zijn prima geholpen na een pech-gevalletje

Goed ontvangen en vlotte reparatie

Uitstekende afhandeling

Prettig en vriendelijk. Auto werd na apk gewassen afgeleverd

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle