Rijd prima

Compleet en flexibel

Fijn ook dat ter plekke nog gekozen kan worden voor ander vervangend vervoer en dat de auto er weer netjes uit ziet na een beurt.

Goede serviese

Ik ben goed geholpen door Nico bussink .en heeft mij ook advies gegeven , je moet Nico een pluim geven die heeft hij dik verdient. En mercedes geeft ook goede service.

Overbodig werk gefactureerd.

Let op deze garage maalt er gewoonte van bijvoorbeeld filters veel vaker te verwisselen althans te factureren dan volgens het onderhoudsboekje voorgeschreven. Kan niet controleren of ze ook werkelijk vervangen zijn. Het gaat om filters van bijna �100. Hoed u voor deze garage!

Na tien maanden is hij er dan eindelijk

Dat komt uiteraard door productie vertraging maar vier keer de leverdatum wijzigen is wel. Uiteindelijk is het de moeite waard want het is een prachtige wagen

prima service

uitstekend

Moet betalen terwijl het onder servicecontract valt

Hierover al twee keer gebeld en toezegging gekregen dat het wordt verrekend, maar dat is nog steeds niet gebeurd.

Goed en deskudige uitleg

Bij het ophalen van de auto zeer prettig geholpen. Ook het voortraject was perfect!

keurige afhandeling

afspraken worden nagekomen. indien gewacht kan worden, kan dit ter plaatse met een kopje koffie.

Snel geregeld van een vervangende auto. Uitleg over de servicebeurt en vriendelijk personeel.

Ok

Het slot van de motorkap wilde niet meer openen. Hierdoor kon ik het resevoir van de ruitensproeiervloeistof niet meer bij vullen. Op het display van de auto stond dan ook de melding ruitensproeiervloeistof laag. Het issue met het slot is netjes verholpen, maar ik had verwacht dat dan ook even de ruitensproeiervloeistof bijgevult zou zijn wat helaas niet het geval was. Verder was het een beetje een zooitje bij de koffie automaat en kan wel even een doekje langs.

Zoals altijd top service. Dikke duim!

Ik kwam terug met klachten en werd uitstekend te woord gestaan.

Alles perfect geregeld incl. Leenauto. Top !

Zie boven

langer moeten wachten als me verteld was

langer moeten wachten als dat me verteld was

zeer goed

Deskundige objectieve APK - keuring, In een ander jaar werden NIET BIJ U ( 2 collega garages elders) de achterwiellagers afgekeurd, omdat deze altijd enig lawaai maken. Totaal verkeerd beoordeeld omdat bij ernstige slijtage deze een ander en intenser maken. De wiellager waren nota bene een jaar eerder vervangen. Mijn ervaring is dat de term Algemene Periodieke Kans-Caroussel niet bij u van toepassing is. Ook dank voor even testen oude accu.

Prima.

Goed geinformeerd en goed geholpen.

Goede en snelle service top

zeer klantgericht, snel en efficient!

zoals altijd zeer plezierig en aangenaam om bij Wensink voor de service te komen. Snel, zeer klantgerericht, zeer vriendelijk, efficient en uiteraard een optimale expertise. Een groot compliment.

Zoals altijd prima geholpen

Geen klachten correct en snel geholpen

C

Probleem opgelost

Goede ontvangst snelle hulp goede prijs voor band

Van AutoMartens naar Wensink

Ik kom sinds 2005 bij Martens, sinds dit jaar heet is het overgenomen door Wensink. Alles lijkt in eerste instantie net zo professioneel als voorheen. De tijd zal dat leren. Helaas zijn bekende gezichten ook vertrokken en is er met de persoonlijke benadering ook net wat minder geworden. Ik hoop dat dit terug komt.

Goede service, vriendelijk personeel

Auto volgens afspraak een service beurt gehad ( en gewassen :-) ) Vriendelijke personeel en goed afgehandeld

Vriendelijk, snel, en probleem goed verholpen

Vriendelijk, snel, en problem goed verholpen

Correcte klanthouding.

. maar ook niet meer dan dat. De hartelijkheid ontbreek en een kopje koffie wordt niet aangeboden, maar mag je zelf pakken. Erg lange wachttijd; voor een APK en een nieuw nummerbord mocht ik drieeneenhalf uur wachten.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle