Prima geholpen

Alles verliep volgens de tijdsplanning

Komen afspraken na.

goed, duidelijk en snel.

zie boven. goed geinformeerd.

Snel geholpen

Op besproken tijd begonnen met de service en snel geholpen. Alleen met betaling moest ik vrij lang wachten voordat ik kon afrekenen.

Auto werd thuis gehaald en gebracht volgens afspraak en werd als extraatje schoon afgeleverd.

Zoals ik dit gewend bent bij wensink apeldoorn

Zeer fijne mensen om mijn auto te brengen Correct en klantvriendelijk

Onderhoudsbeurt laten uitvoeren naar volle tevredenheid.

Service en klantvriendelijkheid slecht.

Onze privatelease Ford Kuga brengen we eigenlijk alleen weg wanneer er wat is. Hier betalen we best veel geld voor. Het maken van een afspraak verliep al moeizaam en niet persoonlijk via leasemaatschappij. Meerdere zaken doorgegeven en wilde er uiteindelijk op wachten. Dit kon niet. Was niet op gerekend. Uiteindelijk kon dit wel. Een geluidje in de auto verholpen, maar verder is er niets met de auto gebeurd. Update navigatie duurde te lang (afgesproken dit nu in voorjaar te doen), banden kon pas over een aantal km (nu tijdens de beurt/apk), ruitenwissers voor en achter niet vervangen (huidige geven op dezelfde plek strepen en belemmeren zicht), airco niet gereinigd (wilden we graag vanwege stank)... moest een half uur wachten voordat de auto de garage in ging en nog geen 20 minuten later was de auto "klaar"....??? Service en persoonlijke touch als lease klant is beneden peil. Ook is niet duidelijk wat je met privatelease wel en niet mag en kan laten uitvoeren. Bedrag wat wij hier voor betalen is best veel en hebben het gevoel dat we niet krijgen wat we betalen. Of wij onze volgende auto zouden leasen bij Ford, dat denken wij niet.

top service

fijn dat er telefonisch contact is geweest over de werkzaamheden en de prijs. erg duidelijk.

Top service

Ontzettend goede service

Zeer goed geholpen door johannes

Serieuze aanvraag serieus behandeld

Na een afspraak voor een proefrit met een EQV Stond deze op zaterdag ook netjes voor mij klaar Verkoper was zelf die dag niet aanwezig maar er lag een offerte klaar in de auto ( heel netjes ) De week daarna telefonisch contact gehad over de proefrit . De uiteindelijke verkoopafspraak pas een maand later gemaakt . Dit was geen probleem Gelukkig geen opdringerig gedoe ! Zo hoort het Ook een nette prijs voor mijn inruilauto gekregen. Melvin bedankt en tot de volgende ..:)

Toppers

Service altijd correct en snel bij Wensink Apeldoorn

zeer tevreden

vriendelijk en adecuaat geholpen

nette behandeling vriendelijke ontvangst

Prima geholpen en mooie wachtkamer

Alles naar wens dus. Maar heb toch nog een klacht ingediend betreffende de auto. De spoorassistent grijpt gevaarlijk in en heb daar slechte ervaringen mee. Ik moet nu vóórdat ik ga rijden drie handelingen verrichten om dit uit te schakelen. De dealer vertelde mij dat er niets aan te doen valt en een standaard� uitschakeling niet door Mercedes kan worden uitgevoerd. Al met al teleurstellend ook namens mijn vrouw. Mercedes B180 na een jaar voor de eerste keer bij de dealer.

heel tevreden

ik ben een tevreden klannt

Zeer tevreden en met zorg geholpen

Ik ervaar dat er echt zorg aan mij besteed wordt

Zoals gewend bij Wensink altijd top.

Onderhoud aan de auto wordt altijd perfect uitgevoerd.

snel, adequaat, professioneel

prima ervaring. Service snel uitgevoerd. Duidelijke communicatie.

Netjes, vriendelijk en deskundig

Prettige ontvangst en een heldere uitleg. Tussentijds dat de auto een grote beurt kreeg op de hoogte gehouden. Al met al kom ik graag terug.

Goed geregeld!

Top!!

altijd goed

Gewoon klasse

Snel een afspraak die kort daarna per mail werd bevestigd. Goeie leenauto mee. App als de auto klaar is. Auto van binnen en buiten gewassen en schoon. Super service.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle