een grote teleurstelling

Achteraf blijkt dat, mijn vorig jaar gekochte Sprinter 314 voor ombouw tot camper, niet voorbereid is voor een trekhaak. En de bij aankoop extra aangebrachte achtervering ook niet officieel bij deze uitvoering op het "kenteken" kunnen. Speciaal voor deze nieuwe camper mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald.... om te m ogen rijden met een zware camper, sprinter uitvoering. Dus bittere smaak van overgehouden. Het laatste jaar ook veelvuldig de dealer verzocht om, dit op advies van de RDW keurmeester te regelen. Nooit reactie gehad. De chef werkplaats heeft het nu eindelijk uitgezocht, maar komt nu met deze toch wel teleurstellende mededeling. Anders vorig jaar niet deze uitvoering gekocht. u mag mij bellen. 06 23057099

Zeer tevreden en erg klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede communicatie en advies en alles is te bespreken voor een goede oplossing om de klant tevreden te stellen. Alleen de prijs maar dat is bij elke garage of dealer wel een punt Maar buiten dat nog altijd zeer tevreden.

Goede service en vriendelijke mensen

Zoals hier boven vernoemd

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Ik werd keurig geholpen.

Wensink heeft mij pro-aktief benaderd over het combineren van de APK beurt en het omwisselen van de winter- naar zomerbanden. Daarnaast werd ik keurig teruggebeld op mijn vraag naar de status van de levertermijn van de nieuwe leaseauto.

Prima zo

Het was dik in orde.

Goed geholpen

Prima service.

Goed en vriendelijke bediening

Vakkundig in hun werk

Te duur

Grote beurt staat op de site �389 dan kom je op de afspraak. Oja we hebben op afstand gezien dat er � 700 boven op de grote beurt komt dus �1100 ipv . Wat moet moet maar bougies vaklen bij elk merk onder een standaard grote beurt maar niet bij de grote M . Vind ik zeer slecht en okk de voorlichting een dikke onvoldoene.

Balie Apeldoorn eerst een beetje stug na personeelswisseling aldaar.

Goede afspraak

Het probleem aan de auto is opgelost maar de aanloop ernaartoe en de afhandeling ging niet soepel

Tijdens de grote beurt bleek de doormelding naar Ford Assistance niet goed gegaan te zijn. We bleken een verkeerd formulier in onze map te hebben van een heel andere klant. Toen ik belde dat ik met pech onderweg stond duurde het veel langer dan normaal voor ik geholpen werd hierdoor, wat extra stress opleverde. Ook moeten we nu zelf de rekening vd Anwb voorschieten. Het probleem is uiteindelijk goed verholpen, er is een nieuwe dynamo in de auto gezet. Maar er bleek eerst een kapotte erin te zijn gezet wat heel veel vertraging opleverde die dag en ook stress wat er evt nog meer kapot was aan de auto. Ik moest zelf bellen hoe het nou zat en de garage is erg slecht bereikbaar via alle nummers, ik krijg bijna nooit gelijk iemand te pakken. Eenmaal daar is het wel goed afgehandeld, de factuur vd Anwb is voorgeschoten en de aanmelding bij Ford assistance is nu wel goed gegaan. Voorheen hebben we ook een aantal vervelende ervaringen gehad die ik toch ook wil delen. Zo hadden we een half jaar geleden nieuwe zomerbanden besteld die er vervolgens niet zijn opgezet, ze lagen nog in een hoekje vd werkplaats. We hadden er wel voor betaald en moesten weer terug om ze opnieuw erop te laten zetten. Als we het zelf niet gezien hadden dan hadden we geen nieuwe banden gehad. En vorig jaar is radio eruit gehaald omdat we de code niet meer hadden maar daardoor doet 1 box rechtsvoor het niet meer. Toen ik dat na 2 wkn meldde (ik heb de radio niet zo vaak aan) was het te laat volgens de garage en konden ze er niks meer aan doen. Vergeleken bij eerdere jaren vinden we de service en de communicatie en ook de verantwoordelijkheid die genomen wordt behoorlijk ondermaats. Ook qua klantvriendelijkheid is het minder geworden. Ik kreeg laatst ook een leenfiets met lege accu mee en degene die ik daarna meekreeg deed het niet goed. Jammer dat het niveau zo omlaag gaat, hopelijk wordt hier wel iets mee gedaan. Ik heb ook alles aangegeven bij de garage, op de klantvriendelijkheid na dan.

Goede service. Prettig behandeld.

Prettige en persoonlijke ontvangst. Correcte afspraken. Zelfs na simpel vervangen van ruitenwisser de auto schoongemaakt en kort geinspecteerd en advies gegeven voor bij volgende beurt.

Mwah

Prima aflevering van mijn auto gehad bij Lynn, fijn geholpen. Twee uur later gebeld door Patrick om door te spreken welk onderhoud geadviseerd werd. Daarbij voelde ik mij niet serieus genomen als klant en een beetje gekleineerd. Toen ik zei dat ik de ruitenwissers niet wilde laten doen (want vorige keer door jullie gedaan, kom op jongens...) en de airco ook niet volledig hoefde te worden afgevuld (4 jaar geleden gedaan), kreeg ik de cynische reactie: "tja, het is ook uw voertuig he....". Verder beetje aan de prijs, maar daarvoor ga je niet naar de merkdealer...

Service goed, rekening lijkt nergens op.

Service goed, rekening lijkt nergens op.

Klant vriendelijk, behulpzaam, transparant

Zoals altijd alles weer snel en goed geregeld

Alles voor onze auto s door Peter Nusink weer top geregeld! Super bedankt!

Duidelijk uitgelegd

Tijdens het maken van de werkplaats afspraak al goed de mogelijkheden uitgelegd. Goede service en afspraken worden nagekomen.

Zeer goede service

Nog nooit teleurgesteld

Vlot en vriendelijk

Vriendelijke ontvangst, goede wachtruimte, lekkere koffie en vlotte afhandeling

onderhoudsbeurt goed verlopen, de rest is discutabel

matig. Ik heb al sinds aanschaf klachten over de radio. Deze zouden nu opgelost zijn, maar het was alleen maar slechter geworden. Ik heb de oude instellingen terug gezet. Ik had gevraagd om een aircocheck. Er werd mij verteld dat de airco leeg was. Op de factuur zie ik een vulvolume van 0,53 liter. Ik geloof dat de inhoud van de airco toch echt groter is. Dus niet leeg. Ik kreeg te horen dat ik twee banden had die niet voldoende profiel hadden, tenminste voor Duitsland en bij sneeuw. dit verbaast mij, want tijdens de bandenwissel zijn er twee nieuwe banden opgekomen en de banden met voldoende profiel zouden op achteras komen. Ik denk dat de banden bij de bandenwissel niet verandert zijn van velg en ik daarom nu geconfronteerd wordt met banden met eigenlijk te weinig profiel. Hoe gaat Wensink dit oplossen? want dat hadden ze zelf inmiddels ook wel bedacht, denk ik. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt bij Wensink en ik wens dit ook niet weer mee te maken. Misschien te maken met een andere adviseur dan mijn gebruikelijke?

vertrouwen ernstig geschaad

Mijn auto was in behandeling voor APK en een zgn. 'kleine" beurt. In de middag wordt mijn vrouw gebeld door een functionaris met de mededeling dat da APK niet kan worden afgegeven omdat De keus voor 3 nieuwe banden m nu genomen moest worden. Ik was niet thuis. Ik doe het management over de auto en weet daar alles van .Daarentegen mijn vrouw niet. Vooral aangesproken door het woord "veiligheid" gaf zij toestemming voor montage. Bij ophalen van de auto heb ik mij beklaagd over de bandentransactie, aangezien die banden hoogsens10000km hadden afgelegd en twee ervan twee jaar geleden waren vervangen. Ik kreeg toen als argumentatie te horen dat de zijkant van de banden beschadigd zou zijn, wellicht als gevolg ven schuren langs trottoirbanden. Nota Bene kreeg ik twee jaar geleden dezelfde argumentatie te horen, hetgeen ik vreemd vond en verzocht de oude banden te willen zien. Via de werkplaats liep ik met de receptionist naar het "bandenhok". Na enig zoeken moest worden vastgesteld da tde banden niet meer te vinden.waren. Sindsdien is mijn vertrouwen ernstig geschaad. Het in n.l. van de gekke dat met een interval van twee jaar hetzelfde ongeloofwaardige verhaal wordt verteld. Als het om de beschadiging van de bandzijkant gaat dan kan dit een keer voorkomen maar aan 3 banden tegelijk is wel erg toevallig En als dit het geval zou zijn dan zouden de lichtmetalen velgen ook ernstig beschadigde noeten zijn, hetgeen niet het geval is. Kortom, ik acht mij onbetrouwbaar te zijn behandeld en heb dan ook met onmiddellijke ingang mijn vertrouwen in uw bedrijf na 10 jaar opgezegd. Met groet, A.van Duivenboden Vorstenhof 74 7314GZ Apeldoorn 055-5213349

Voldoende met een vergissing

Men was vergeten mijn servicebeurt in het onderhoudsboekje te noteren. Ik moest daarvoor terug naar de garage. Leuk was de bon voor gratis autowasbeurt! De behandeling aan de balie was oke.

Een prima bedrijf met passie

Ik heb Ford Wensink leren kennen i.r.t. de nieuwe auto. Tot op heden is mijn ervaring prima op gebied van verkoop en aflevering. Voor de toekomst in service en onderhoud moet ik het nog ervaren.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle