We komen erop terug?

Ik had gevraagd of de auto getaxeerd kon worden nadat de auto een onderhoudsbeurt had gehad. Bij het ophalen moest de verkoper nog kijken, vervolgens gewacht met koffie daarna de boodschap: we komen erop terug. Wanneer dan? Inmiddels heb ik een andere auto gekocht, ander merk en andere garage.

prettige , snelle afhandeling van het euvel

Spijker in rechter achterband , band liep langzaam leeg over meerdere dagen. In de garage was het probleem binnen 15 minuten gefikst.

prima ben dik tevreden.

Snelle service vriendelijk en correct.

Alles super goed geregeld mbt ontvangst service aan de auto,Top.

Jullie allemaal bedankt voor de service en de koffie.

Ik ben super geholpen.

Ik ben heel fijn geholpen door de medewerker en het ging lekker snel.

Super geholpen!

Geweldig!

Voor een APK keuring waren we er. Ze denken met je mee en coulant geweest. Top

Voor terugroepactie afspraak gemaakt, netjes ontvangen, netjes afgewerkt, prima!

Zeer prettig, goede service!

Goed geholpen

Had wel eigenlijk verwacht dat mijn kentekenachterplaat vervangen zou zijn in wensink auto's staat nu nog broekhuis auto erop

Doen wat beloofd,

Bezoek ingepland, netjes diagnose gesteld en reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Wij zijn altijd tervreden

Wij komen al jaren bij Wensink in Nijmegen en zijn tevreden met de service en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Top in orde !

Ervaring is prima, goede afspraken, goede terugkoppeling van de reparaties en kosten. Deskundig personeel. Opmerking extra, mooi nieuw ingericht pand, gericht op de toekomst.

Wat onderhoud betreft tevreden

Goede monteurs met duidelijke uitleg wat er aan de auto is en hoe dit op te lossen.

vriendelijk en snel

vriendelijk begroet zeer behulpzaam en giga snelle behandeling en afhandeling dus top ..... oja ennnn lekkere koffie.

Super service

Aardig personeel, top service en echt een aanrader!

Super tevreden

Komen afspraken na auto mooi schoon gemaakt

Prima!

Ik had de mogelijkheid om te wachten en te werken. Koffie, stroom en van alles werd me aan geboden. Fijn!

Fijne mentaliteit

Ik heb een Vito met een onderhoudscontract, bij Wensink zit een garage bij mij om de hoek, maar toch voor Doetinchem gekozen omdat je daar gewoon netjes te woord wordt gestaan, en geholpen natuurlijk. Top service

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Goede service, auto netjes gewassen weer mee gekregen. Helemaal Top! Iets waar Wennink Assen niets aan kan doen is. Wensink Veendam is er niet meer, en moet nu met mij auto verder rijden voor een garage bezoek. Is soms omslachtig.

Niet zo als wij gewend waren

De afspraak maken verliep rommelig . En niet voor de eerste keer branden er controle lampjes zodat wij weer een afspraak moeten maken . Het is nu de derde keer dat het niet gaat zoals het hoord . .

prima !

Heb niets te klagen...maar goedkoper mag altijd :-)

Heel goed

Wensink Drachten is mij zeer goed bevallen, receptie tot monteur deden hun uiterste best om mijn auto weer top te krijgen.

Eerste controle (Service A)

Controle beurt is zonder problemen uitgevoerd.

Prima en nette service, kwaliteit.

De eerste beurt voor mijn auto. Keurig volgens afspraak geregeld. Nette behandeling voor de klant maar ook voor de auto... (netjes schoongemaakt)

Gewoon als van ouds prima.

Jammer dat niet Wensink het voortouw heeft genomen het aflopend onderhoudscontract te verlengen. Is nu wel geregeld door zeer behulpzame receptionist. Dat deze nu 50% duurder is geworden was wel even slikken.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle