Goede service, direct contact met de monteur en meekijken in de werkplaats.

professioneel

vlot en goed geholpen

Prima geregeld allemaal

Service

Vriendelijk personeel. Werd mij echter niet verteld dat er wat stuk was. Hebben het gerepareerd zonder dat ik dat wist.

prima service maar duurt wel lang voor accu check en 4 banden wisselen

Wensink kan geen een auto fatsoenlijk afleveren

Eindelijk staat 'ie voor uw deur!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U heeft er vast al van kunnen genieten.!!!!!!! Hoe waren de eerste kilometers!!!!!!!!!!! Krijg een mail dat mijn auto voor de deur staat en dat ik er vast al van hebben kunnen genieten. Waar is hij dan???????? Eind februari zouden de verkoper "Jakob Lalkens" mij bellen betreft de aflevering van de auto op 17 maart. Tot op heden nog geen enkel bericht gehad van de verkoper. Dit is nu de 3e auto achter elkaar wat niet goed gaat betreft aflevering. Heb hier behoorlijk de balen van en ben pislink dat dit nu nooit in een keer goed gaat. Het ergste vind ik dat er geen afspraken worden nagekomen. Heb van tevoren tegen Jacob gezegd hopelijk kom jij je afspraken wel na maar tevergeefs. Wensink dit is een hele slechte zaak en zo zal ik jullie ook beoordelen.

alles volgens afspraak uitgevoerd

verder heb ik persoonlijk geen contact gehad, de auto is bij mij thuis opgehaald en keurig op tijd terug gebracht. prima

prima!

De gasklep van mijn auto ging vlak voor het weekend kapot. Sukkelend reed ik naar de garage. Ik had het desbetreffende weekend de auto nodig maar bij Wensink aangekomen vertelde men dat deze eerst na het weekend gemaakt kon worden. Wie schetst mijn verbazing dat ik de dag daar op een bericht kreeg dat de auto klaar was.

uitstekend

zeer goede service

Vriendelijke en correcte afhandeling van koop en aflevering.

Verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd wat tot een overeenkomst heeft geleid waar we met tevredenheid op terugzien.

Prima geregeld.

Goede en vriendelijke ontvangst en dito informatie.

geen info ontvangen

in maart 2021 gebeld door iemand van jullie. nu zou ik mijn nieuwe auto moeten rijden. helaas was ik niet geinformeerd. dus nee nog steeds geen nieuwe auto. nu komt die deze week.

Wisten niet wat ik kwam doen.

Via de een door het bedrijf aangewezen medewerker als contactpersoon een afspraak gemaakt voor een oliepeil controle i.v.m. klacht hoog olieverbruik. Kon na 1000 km gereden te hebben direct komen. Werd een werkbon aangemaakt. Toen deze retour kwam uit de werkplaats trok de de betreffende medewerker net op dat moment zijn jas aan en vertrok. Contactpersoon??? Kreeg mijn sleutels overhandigd door een andere medewerker en alles was in orde??? Op de vraag hoeveel olie er was bijgevuld keek de betreffende medewerker die mij te woord stond mij wat verbaasd aan. En bleef het antwoord schuldig, Hij ging wel navraag doen. Kortom niemand wist verder waarom ik daar stond. Uiteindelijk kwam de medewerker met de uitvoerend monteur terug die mij vertelde dat op 1000 km een halve liter olie was bijgevuld en dat dat heel "normaal"was. In mijn beleving is dit duidelijk anders. Kennelijk is KIA een auto op basis van een techniek uit 1936. Het vertrekken van de contactpersoon alvorens mij als klant te woord te staan en de bevindingen te bespreken, na een vooraf een telefonisch contact en het maken van een afspraak, heb ik als schofferend ervaren. En even over mijn persoonlijke opstelling. Weet mij verbaal zeer goed uit te drukken maar het houden aan gepaste omgangsvormen staat bij mij hoog in het vaandel. Na een al eerder incident zult u begrijpen dat ik geheel klaar ben met uw bedrijf en het merk KIA. Op basis van bovenstaande rest mij weinig anders dan uit te spreken dat ik bijzonder teleurgesteld ben in de service van uw bedrijf en meen dat ik als klant meer had mogen verwachtten. Zeker op het gebied van omgangsvormen naar de klant toe. Het antwoord op uw volgende vraag of ik uw bedrijf zou aanbevelen kunt op basis van bovenstaande zelf wel bedenken. Voor de rest zou ik als oud Quality Manager willen zeggen "wees blij met uw klagende klant hij zegt wat over uw bedrijf", en zegt het niet alleen aan anderen.

Een slordige ervaring.

Auto voor apk + accucheck (aktie), vermeld dat ik erop wachten zou, na 1 uur toch maar gevraagd waarom het zo lang duurde. bleek het rdw een steekproef te doen, hebben 1,5 uur de tijd om te komen, was men vergeten te melden, zoals gezegd: Slordig. Vervolgen kreeg ik een dag later een factuur voor de accucheck, terwijl ik een pitstop abonnement hebt, moest ik voor bellen om het te crediteren: Opnieuw slordig.

Leuke enthousiaste en kundige medewerkers

Leuke enthousiaste medewerkers nemen de tijd. Bij laatste bezoek zat er een stagiaire bij, die er wat bij zat te gapen, lijkt mij geen goede aanwinst voor jullie team.

correct en prettig geholpen

Duidelijke communicatie en nette leenauto. auto was ook gewassen, compliment.

prima geholpen

duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren, wat er gaat gebeuren en a\wat er gebeurd is. Duidelijk over de kosten, geef verassingen achteraf. vriendelijk personeel en lekkere koffie :)

Zeer tevreden!

Na een apk een gewassen auto terug, wat een service! Heel erg bedankt!!

Vriendelijk geholpen door de medewerkers

Wat ik als heel irritant heb ervaren dat ik in totaal 10 x ben benaderd voor de servicebeurt en APK. Terwijl ik allang een afspraak had gemaakt.

Bijna onmogelijk om afspraak te kunnen maken

Collecteren is een ramp en totaal onvriendelijk

Goed me gewerkt!

Max heeft goed mee gedacht & en er voor gezorgd dat ik weer kan genieten van de Mercedes.

Ook oke dacht emmeloord naar Hoofddorp met 285 km wel te halen maar moest na ketelbrug toch stekkeren en dat viel tegen. Denk dat mijn voet te zwaar was. Rest oke gr Jos

Duidelijke communicatie en goeie service

Bij het inplannen van de grote beurt werd uitgebreid de tijd genomen voor vragen en toelichtingen. Na de eerste korte inspectie ben ik direct gebeld met uitleg van de nodige werkzaamheden en kosten. Vriendelijk ontvangst en afhandeling en goeie service.

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed.

Zeer netjes en fijn geholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle