Snel en vakkundig zoals altijd

Winterbanden gewisseld naar zomerbanden. Snelle service, lekker kopje koffie gedronken en klaar terwijl je wacht.

zeer goed

gewoon goed

zeer goed

ontvangst prima, mee denkend personeel

Het onderhoud is in vertrouwde handen.

Het onderhoud is in vertrouwde handen en er is ruimte voor overleg over extra werkzaamheden.

Deskundigheid staat buiten elke discussie

Stom dat ik opeens voor KIW Internationaal moet betalen

In 2018 Stonic gekocht met 7 jr garantie. Mij werd verteld dat zolang ik onderhoud bij de dealer doe, hij tijdens deze periode recht heeft op KIW. Alleen moet je nu opeens voor KIW internationaal bij betalen.

Dat je herkend wordt. Gewoon fijn dat je er weer bent. Aandacht maakt alles mooier.

Goed geholpen

Deskundigheid: Ik kwam voor een onderhoudsbeurt. Of deze beurt deskundig is uitgevoerd valt buiten mijn kennisniveau. Daarom: niet van toepassing in plaats van een of meer sterren.

Soepel en met alle gemak

Zomer wielen laten monteren. Was weer snel geregeld leek wel een pitstop ;-)

Word altijd vriendelijk te woord gestaan, koffie is er altijd Tot nu toe geen klachten

zeer goede service

plezierig, professioneel, volgens afspraak, maar tevens luisterend naar feedback en daarop acterend.

Prima !

Prima !

Prima geholpen

De reparatie is achteraf erg meegevallen

zoals altijd is het gewoon goed

waarom na elk bezoek deze vragen

slecht

ik lever mijn auto in voor apk, terugroepactie en eind van garantiecheck en zeg er speciaal bij dat ze de boordcomputer niet moeten resetten. Ik heb de auto 4 jaar geleden nieuw gekocht en de eerste twee en een half jaar als taxi gereden en heb vanaf het begin mijn verbruikscijfers over alle kilometers bijgehouden als bewijs dat de auto heel relaxed gereden is, hij stond op 4.4 liter per honderd kilometer. Vervolgens blijkt dat ze de boordcomputer gereset hebben dus nu heb ik een onverkoopbare ex-taxi waarvan de verbruikscijfers van de eerste honderdtienduizend kilometer ontbreken. En bedankt!

Alweer verbaasd, maar gecorrigeerd

Het ging om het vervangen van een ventiel. Ik zou gebeld worden, .Gebeurde niet, dus ik bel, Mij werd verzekerd dat ze mij zouden bellen. Niets daarvan, na 5 uur ga ik naar de garage. Zij waren mij totaal vergeten. Ik dacht dat ik eindelijk van een slechte service af was, zie dossier Dijkstra, alles wat mis ging, vanaf de koop en jaren later. Hoe kan Wensink mijn vertrouwen terug winnen? Nog steeds de Dijkstra mentaliteit? Vertel het mij maar. Achteraf heeft de firma Wensink zich zeer coulant gedragen en mijn vertrouwen teruggewonnen. Hoop dat dit in de toekomst niet meer plaatsvindt. Vr Groeten Rob

Prima geholpen

Mijn Card klopt niet trouwens (die achter zonneklep zit). Kleinigheid...

Doen wat nodig is

Door ziekte kon ik niet zelf komen. De auto werd gehaald en gebracht. Tevens vooraf bericht wat veranderd moest worden.

Bij aankomst 06 nummer doorgeven. Was genoteerd, maar hierop kreeg ik geen reactie. Dus ook geen bevindingen van de auto voor het juiste onderhoud. Tot op heden ook geen filmpje meer ontvangen ( min punt). Bij online afspraak maken moet ik een keuze maken voor het soort onderhoud. Ik kan niet zien welk onderhoud gewenst is bij welke km. Uiteindelijk telefonisch afspraak gemaakt (min punt).

Specialisten.

Goede service. Snel en kwalitatief!

De heer Duncan heeft mij goed geholpen samen met de monteur

doel van mijn bezoek was APK gecombineerd met een servicebeurt. dit is volgens mij prima uitgevoerd. een kanttekening is de lange zit van 13.00 uur tot 16.40. Aan de andere kant zijn de wifi-faciliteiten goed waardoor ik kon werken.

Was very good experience

Whole service until the car was delivered was very good. The person who delivered the car well coordinated with me before coming.He briefly explained about standard features but was not able to tell me more details about Mercedes connect me app , he asked me to call customer care.A detailed walkthrough could have been helpful.

Goed meegedacht en snel opgelost

Ik rij weinig kilometers, maar wel in een 17 jaar oude auto die ik graag zolang het kan veilig rijdende hou maar niet perfect hoeft te zijn. Dat is een wat ander concept, maar er wordt flexibel mee omgegaan.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle