Auto ging voor apk keuring, goed geholpen en binnen 40 min klaar.

netjes en correct geholpen

Ondanks grote van de Wensink organisatie, toch altijd persoonlijk contact. goede uitleg over bevindingen tijdens onderhoudsbeurt.

Klantvriendelijk ervaring. Cfm afspraak reparatie uitgevoerd.

Klantvriendelijk geholpen. Reparatie viel helaas flink duurder uit cfm standaard B1 onderhoudsprijs echter hierover is wel gebeld. Prettige garage. Auto werd opgehaald en teruggebracht

Correct en conform afspraak

Klant/ en servicegericht. Enigste opmerking is het gebrek aan leesvoer als je moet wachten,

Service en klantgericht

Hier word naar je geluisterd en doen er alles aan om je tevreden te houden.

Alles omtrent onderhoudsbeurt, service en Vervangend vervoer. Top geregeld

Wat een top team..!

Deze mannen doen wat ze beloven..top.!

Prettige non nonsens sfeer

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd.

Onderhoudsbeurt naar wens. Onduidelijkheid over prijs teleurstellend

Via website van Ford Wensink zelf een onderhoudsbeurt ingepland. Na opgeven van gegeven auto in het keuzemenu aangegeven wat er gedaan moest worden. Bij afrekenen blijkt dat de 'vanaf' prijs die in de bevestigingsprijs vermeld staat niet wordt aangepast naar de gegevens van het ingegeven voertuig. Gevolg was dat afrekening 2 x zo duur was als veracht, nagenoeg zonder dat er veel extra onderhoudt nodig was. Blijkt een bekend probleem te zijn wat vaker voorkomt. Een kleine compensatie maar geaccepteerd omdat er verder weinig andere mogelijkheden bleken te zijn. Dus gewaarschuwd mens telt voor 2. Ga niet af op de bedragen die er op de website gegeven worden, maar vraag vooraf de daadwerkelijke prijzen op.

Vlot en adequaat geholpen

Netjes ontvangen volgens afspraak gebeld toen de auto klaar was. Gewassen en van binnen schoon gemaakt.

Snel en correct

Snel, correct en goed geinformeerd

Aangenaam

Zeer prettig

zeer goed

ik ben erg tevreden over de benadering en behandeling, erg klantvriendelijk

Snel probleem afgehandeld

Giede service. allen de prijs voor het uislezen van een boardcomputer is best fors.

Terugkerend probleem

Terugkerend probleem wordt helaas niet effectief en voor een langer termijn verholpen. En wel telkens betalen voor het op korte termijn verhelpen van het terugkerend probleem! Wb aanbevelen > aangaande dit probleem (!) helaas negatief.

Keurig volgens afspraak alles geregeld ( grote beurt en bandenwissel)

Vlotte service, ook het laat aangemeld bandenwissel-verzoek kon alsnog worden meegenomen tijdens de oorspronkelijke datum van de grote beurt

Zie boven

Helemaal top

Door priveomstandigheden kon ik de auto niet zelf brengen. Een van de monteurs heeft de auto daarop opgehaald en na onderhoud weer terug gebracht. De monteur was heel vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud is goed gegaan, de auto is ook gewassen. Top service!!

Heel goed geholpen

Omdat veendam gesloten is zijn we naar Groningen geweest Dar zijn we prima geholpen, allemaal vriendelijk en vakkundig.

Prima onderhoud niks mis mee

Prima onderhoudsbeurt voor de auto gehad en vervangend vervoer was ook helemaal goed geregeld

Geweest voor banden wissel, drukmeldingen zijn niet gereset, heb ik zelf na puzzelen moeten doen

uitstekend

snel en adequaat

Remlicht was stuk. Snel gemaakt en vriendelijk geholpen.

Langdurig aanwezig probleem adequaat opgelost.

Er was een foutje gemaakt w.b.t. onderhoud, ons goed tegemoetgekomen met de onkosten.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle