fijne auto

auto opgehaald , goede uitleg gekregen over airco cruise control verlichting boordcomputer . over de eerste kilometers ben ik verrast positief , fijne auto en gemakkelijk in gebruik.

goed geholpen door de baliemedewerker en een filmpje door de monteur

Alleen storend dat ik een rekening krijg terwijl de vervolg afspraak om alles uit te voeren nog moet komen en er dingen op de rekening staan die door het inspectiefilmpje worden uitgesloten.

Fijn dat je voor kleinere mankementen of bv. bandenspanning altijd tussendoor bij de garage terecht kunt

Ben prima geholpen.

Vanaf het moment van binnenlopen bij de garage in Heerenveen, gelijk het gevoel dat er interesse was. vanaf het eerste moment tot aan de aflevering van de auto super goed geholpen en geadviseerd. Het enige minpuntje vond ik dat ik niet vooraf op de hoogte ben gebracht van de wijzigingen in de auto i.v.m. de chips te kort waardoor er opties willekeurig zijn aangepast door de fabriek.

ik ben heel goed geholpen, het probleem is opgelost

het leek een moeilijk probleem, maar het was gauw opgelost, ik kreeg een fiets mee, er werd me een leenauto aangeboden, prima!!

Snelle afhandeling van "het probleem".

Zie opmerking hier boven

Gewoon goed.

Zoals altijd goed geholpen

Alles weer top geregeld, plus zelfs een wasbeurt.

Snel geholpen

Prima bandenwissel van winter naar zomerbanden in een korte tijd

Erg goed

Afspraak maken gaat eenvoudig, service is netjes en erg vriendelijk. Kom al jaren bij deze garage. Ga zo door.

oke

Auto correct onderhouden en goed contact

Ik heb mijn auto gebracht voor 3 terugroepacties gecombineerd met groot onderhoud. Ik ben verbaasd dat de kernactiviteiten berekend wordt in dit geval daar men aangaf voor de terugroepacties de auto de gehele dag weg zou zijn. Ik heb dit nog nooit ervaarden bij mijn vorige garages Vriendelijke groet. S te pas

Vriendelijke vakmensen!

Kwamen met een plotseling probleem van een uitgevallen kachelmotor langs, waardoor alle ramen beslagen waren. Direct werd er gekeken wat mogelijk het probleem was en hoe dit te verhelpen was, zo gezegd zo gedaan. Soort eerste hulp in een ziekenhuis

Er werd goed geluisterd en meegedacht.

Goed en vlot geholpen.

Niet zo best.

De service vanaf het moment van storing prima, maar helaas nadat ik mijn auto heb opgehaald moet ik helaas constateren dat de volgende ochtend de auto hetzelfde euvel meld. Dus kan er niet mee rijden. Omdat de auto nu thuis staat heb ik maar niet de MB Telefoon gebeld voor vervangend vervoer. Allemaal toestanden die uiteindelijk kostenverhogend werken. Maandagochtend bel ik direct Wensink Arnhem om eea op te lossen.

correct

duidelijke comunicatie

De afspraak isop tijd en ik was snel weer thuis

Volledig vertrouwen in deze garage

Fijn

Komen afspraken na

Geweldige service bij Wensink groningen

Echt heel goed ; vriendelijk en behulpzaam personeel

Snel gewisseld en ook de auto nog gewassen

Vriendelijk, en snel

Afspraken niet na gekomen

Gereserveerde leen auto niet aanwezig, moest nog geregeld worden. 11 uur is 11 uur geen 11:15 uur

Heel tevreden

Netjes geholpen en attent op eventuele gebreken die in overleg zijn verholpen.

Zoals altijd weer gewoon uitstekend

Zoals altijd weer gewoon uitstekend.

Gewoon goed

Goed werk ,,,auto netjes schoongemaakt. Had ik niet verwacht . Vak mensen in de werkplaats . Heel klein minpuntje. Er zou gebeld worden om 4 uur hoever de reparatie zou zijn. Dat is niet gebeurd door de balie. Dus zelf gebeld om half 5 . Wij moeten bijna drie kwartier rijden om in Groningen te komen . Contakt met de werkplaats uitstekend.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle