Prima.

Aardige verkoper.

teleurstellend

De goede ervaringen van de afgelopen jaren werden met dit bezoek (voor een olie beurt) beschadigd. We hadden interesse in een andere auto. Verkoper ging onze auto bekijken om de inruilwaarde te bepalen. vervolgens werden wij genegeerd. wij hebben dit nog gemeld aan de receptie met de mededeling dat ons e-mail adres bekend was ivm een eventueel bod. De wasbeurt kon niet doorgaan ivm pauze!!!!! en de ruitenwissers die vernieuwd moesten worden waren vergeten!!! Inmiddels is dit door de Wensink vestiging in Almere in orde gemaakt. met als verrassing een tegoedbon voor een wasbeurt.

Van te voren ging alles mis, organisatie stuurt je van kasje naar de muur.

Nadat wij een nieuwe Ford focus st hadden gekocht wilde wij een abonnement afsluiten voor het onderhoud. We hebben informatie opgevraagd en kregen dit via de mail. Nu wilde we ook een andere samenstelling kwa aantal maanden opvragen en daar werd niet meer op gereageerd. Op de site kon je het ook berekenen maar gaf hij niks aan alleen dat je Co tact moest opnemen met contractbeheer voor de actuele prijs. Zdit gedaan en geen gehoor. Uiteindelijk voor het eerste voorstel gekozen en kregen niks van terugkoppeling of het was goed gegaan en wanneer de eerste beurt kon worden ingepland. Vervolgens gebeld en we zouden terug gebeld worden....... Nog een keer gebeld na een week... Nee we kregen de volgende dag echt contact. Nou niet dus! We hebben het zelf maar een aantal keer geprobeert en uiteindelijk iemand te pakken gekregen. En wat kreeg ik te horen..... Ow sorry! We waren inmiddels 7 weken verder. Daarna zou iemand van de garage bellen voor een afspraak, niet gebeurd... Weer er zelf achteraan bellen. Ze zaten met een verhuizing (vestiging Apeldoorn). Volgens mij geeft dat nog geen reden om je afspraken niet na te komen? Immers is klant koning toch? Maargoed... Ik heb daarna weer contact gehad met contractbeheer voor een tegemoetkoming voor dit alles. Ze zouden mij bonnen opsturen voor de auto te wassen. Die krijg ik immers al bij mijn abonnement 12 stuks en dat zou via de post binnen komen. De bonnen moeten nog komen en wij hebben niks gezien! Ik heb gevraagd hoeveel er opgestuurd zouden worden, was het antwoord 12, die ik zoiezo al kreeg via mijn abonnement!! Dus hoezo tegemoetkoming? Uiteindelijk konden we een beurt inplannen en heeft de garage zelf aangeboden om de auto op te halen en weer terug te brengen en dat was dan het enige wat ze hebben gedaan! Ik heb nog een keer gevraagd aan de heren van die was bonnen en kreeg ik als antwoord, Nou we mogen het eigenlijk niet zeggen maar dit is een probleem die wij heel veel horen helaas. Sorry maar dan ben je er klaar mee!

Goede service maar nog geen feedback over een openstaand punt

Ik ben super goed geholpen door Edwin, Ik kwam voor een kleine beurt, ook heb ik gevraagd om even te kijken naar de airco, omdat deze erg veel herrie maakt. De terugroep actie open was ik vergeten te melden maar ik dacht dat deze automatische gezien zou worden. Bij het ophalen kreeg ik de uitlag dat alles in orde is en dat er alleen nog een vraag openstaat over de airco en dat ik hier nog een terug koppeling op zou krijgen. Thuis heb ik na twee dagen even ingelogd op mijn RDW om te kijken of de software Katie uitgevoerd was, deze stond er helaas nog steeds in. Daarop de garen gebeld om te vragen of deze gedaan was en meteen gevraagd hoe het ervoor stond met mijn airco vraag die uitstond. Helaas geen antwoordt over de airco en voor de terug roep actie moest ik terug komen. Ik ben meteen die middag langs gereden en daar wordt ik met open armen ontvangen. De monteur ging meteen de terugroep actie uitvoeren, er wordt een hoesje om mijn oplader gedaan, ik vroeg of ze de software update al gedaan hadden en de monteur gaf aan dat niet te weten en reed de auto naar binnen om het even na te kijken. Als het niet gedaan is kan ik hem installeren en als het wel gedaan is ben ik in een seconde klaar :-). Helaas duurde het toch 15 minuten omdat ze de software updat nog niet gedaan haden bij de kleine beurt :-(. Ik heb al weer contact gehad om te horen wat er met de airco gedaan moet worden h, helaas nog geen antwoordt gehad. Ik zou verwachten dat jullie software hebben die de klanten service op de hoogte houses van lopende zaken, dat lijkt er nu niet op. Vriendelijke groet Koen van den Donk

Onverwacht

1.tot nu toe ben ik 3 keer voor onderhoud daar geweest. Mijn auto is eniro en taxi. Ik rij 10000 km/maand.Ze hebben service melder niet gereset..dat betkend 1 week te laat afspraak maken =2000 km extra klm staand . daardoor heb ik mijn auto bij 17000 km daar gebracht en heb ik mijn garantie kwijt. 2. Laste keer heb ik factuur gehad ...voor verversen van motor olie en benzine onderdeel en olie filter . Terwijl mijn auto ev is. Als had ik niet opgelet had ik 200 euro te veel betaald. Daar naast ipv werken moet ik daar gaan om factuur corrigeren. 3. Laste keer heb ik telefoon gehad , en ze hebben gezegt mijn banden moet gewisseld worden, omdat profiel 1.9 is. Ik heb zelf alle banden gemeten. Achter banden was 3.8 en voor banden 4.5. Ik ben daar geweest ik laat de fotoes zien... eerst ik heb de dossier gezien... hun metingen was 2.1, 2.0 1.9 enz. Toen zei medewerker: omdat u 4season banden hebt ... mag niet onder 4 mm profiel hebben.... ( 100% onzin, ). Blijft nog verchil tussen metingen onduidelijk. Binnen kort komt dit verhaal als review in google. Met fotoes van factuur en metingen En ik heb taxi bedrijf ,mijn 2e taxi is mb diesel. Ik heb plan voor 2e ev ... maar hij wordt niet kia.

Heel tevreden.

Ik ben blij met de aankoop van mijn nieuwe auto en tevreden met de uitleg en afhandeling.

Never change another horse ..

3 jaar geleden mijn eerste mercedes gekocht , en ben toen zeer vriendelijk en respectvol behandeld door de medewerkers van Mercedes Baan Rijssen, Vorige week naar Mercedes Wensink Apeldoorn gegaan om daar mijn nieuwe CLA250e shooting brake op te halen. Het personeel bij Wensink is uitermate vriendelijk, geen kans om naar binnen en naar buiten te gaan zonder te worden aangesproken , echt een warm welkom , daar ga ik zeer zeker weer terug komen om een andere te gaan kopen over een paar jaar, hier voel je je op je gemak, en heb het gevoel dat er naar de klant wordt geluisterd bij probleempjes of met vragen over de auto

Prima geholpen

Correcte behandeling, goede uitleg.

Gewoon goed

Gewwon zoals het hoort bij een service gerichte organisatie

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Was uitstekend

Was zeer uitstekend

Onvriendelijk

Bij het brengen vd auto vond ik dat ik absoluut niet vriendelijk ben bejegend. Dit was in het verleden wel anders. Echter bij het ophalen werd ik door een andere medewerker geholpen. Deze medewerker was uitermate correct. Blond en wat langer haar. ( wouter)

Snelle services

Prettig en snel geholpen

Heel vriendelijk en professioneel

Service kan niet beter

Helemaal naar m n zin

Was er voor rep. Van schade rechter agterdeur en gelijk n oliebeurt

Verbazend

Zoveel aandacht voor de nieuwe Mercedes rijder. Met een leuke verrassing : de onthulling van de auto.

Snel en goed geholpen

Ik werd ontvangen bij de receptie en de sleutel afgegeven. Vervolgens zou men aan het werk gaan terwijl ik wacht. Zeer snel was men gereed en kon ik mijn weg vervolgen. Dit is een nieuwe locatie en dan zou het handig zijn als er een vaste plek zou zijn die wordt verteld waar de auto staat geparkeerd. Duidelijk is wel dat de ruimte vel kleiner is dan de oude locatie waardoor het snel vol lijkt. Verder geen aanmerkingen.

Ik had het klantvriendelijker verwacht.

Bij het wachten op een servicebeurt, kreeg ik van een verkoper koffie aangeboden, omdat hij dacht dat ik voor een nieuwe auto kwam.. En niet van diegene die mijn auto in ontvangst nam. Nu is dat niet het belangrijkste maar is wel een service.

Redelijk

Ik had gevraagd om naar de sensoren te kijken, die gaan steeds te snel af, dus steeds gepiep in de auto. Dit is niet gebeurd.

Werkzaamheden volgens wens uitgevoerd

Jammer dat de info betreffende het onderhoudscontract niet eerder bij mij bekend was

Uitstekend geholpen

Super service van Marcel Roseboom en Bart Oving!

Wederom uitstekend

Auto voor een beurt gebracht en op gewacht met koffie en een koekje, toen de auto klaar was weer mooi gewassen. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en ben zeer content met Wensink in Doetinchem!!!

Geweldige service

Onze Ecosport werd opgehaald door een vriendelijke medewerker die toevallig in de buurt woont. We kregen ook een mooi videofilm over de staat van onze auto: helemaal geweldig en super klantgericht! Daar kan de Forddealer in onze omgeving nog een voorbeeld aannemen! Blij dat we zijn overgestapt! Super bedankt!

Chapeau

Wederom goed.geholpen Lekkere espresso Aardig personeel

Prima contact, goed geregeld en mijn Ka OK!

Het contact met de garage was prettig. Telefonisch, want ik hou niet van afspraken via internet. APK en grote beurt gelijktijdig, afspraak over tussendoor kunnen bellen verliep ook soepel.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle