Probleemloos

Persoonlijke ontvangst, correcte en snelle service

was deze keer slecht nog nooit mee gemaakt

auto om 10 uur gebracht zou rond 2 uur klaar zijn half 5 zelf gebeld toen kon ik hem ophalen de balie medewerker vroeg of ik meteen wilde betalen maar ik had de pinpas niet bij me de factuur was al uitgedraaid zei ik dan neem ik hem mee en betaal hem thuis. dat kon niet die moest opgestuurd worden en de factuur was in 2 delen en die werd per post in 2 verschillende enveloppe verstuurd wat allemaal extra kosten met zich mee brengt. Had gevraagd laat de stand van de verlichting gewoon staan als ik start dat de verlichting brand belde ze mij op ik moest een nieuwe afspraak maken voor de verlichting wie bedenk zoiets. Ik denk dat het aan de balie medewerker lag want.

Deze mail kan worden verwijderd!

De auto is nog in behandeling. Deze mail is te vroeg verzonden. Deze niet mail beschouwen als niet verzonden.

ik heb nog geen rekening gehad ik hoop niet dat ze deze weer naar het verkeerde e mail sturen.

zeer tevreden

prima geholpen

Ok

Onlangs verbouwing prettig geholpen

Goede communicatie

Mijn probleem met slechte hybride accu is niet verholpen!

Zeer slechte ervaring na 4 auto's

Kom voor een grote beurt wordt er eigenhandig een APK Keuring uitgevoerd zonder te melden als de auto niet door de keuring heen komt deze niet meer de weg op mag terwijl de huidige APK nog zes weken geldig is. Wordt gedwongen om twee zomerbanden aan te schaffen want all season kan ik niet leveren. het spijt me maar je kan er n iet meer mee de weg op. geen praten tegen waarom de apk nu en niet 4 weken later uitgevoerd kon worden. een achteruitgang na DIJKSTRA

but

Neemt U aub persoonlijk contact met mij op. 06 535 0 004 of per mail. en stop aub met het sturen van reclames en mails hoe aangenaam Wensink is. m.v.g Jan Arend Bos

Contact met de vestiging in Assen en communicatie, zeer slecht.

Telefonisch contact opnemen met de vestiging is haast niet mogelijk, de telefoon wordt niet opgenomen. Je wordt doorverbonden met een telefoniste, deze probeert je dan door te verbinden, ook dit lukt meestal niet. De telefoniste stuurt dan een mail naar de vestiging met het verzoek om terug te bellen, aan dit verzoek wordt nooit voldaan. Vorig jaar speelde dit ook al, maar dit jaar is het alleen maar slechter geworden. Contact met je klant op wat voor manier dan ook, is het sterkste punt van je bedrijf. Wanneer contact niet mogelijk is, dan wordt je als klant niet serieus genomen.

Goede vriendelijke en snelle service

deskundig geadviseerd

Herman Bekker is een zeer ervaren verkoper, die uitstekend advies heeft gegeven. Zowel in het voortraject (offerte/koop) als tijdens de aflevering van de auto.

Alles naar wens

correct en vriendelijk geholpen

ik heb voldoende ingevuld, verplicht is een belachelijk woord

zeer goed, precies conform afspraak

Heerlijk rondgereden deze week!

Superfijne auto met veel luxe!!! Fijne begeleiding door Ivo en Max! Gied personeel, vriendelijk en to the point.

Anderhalf maal duurder dan prijsopgave vooraf. (BTW-dingetje?)

Servicebeurt A en APK uitgevoerd. Geen verplichte punten, wel Davies ruitenwissers te vervangen. Totale kosten � 400,- in plaats van de vooraf opgegeven � 260,- Dure ruitenwissers. (Vermoedelijk prijsopgave excl. BTW gedaan, niet handig) Wel mooie electrische Leenfiets meegekregen.

Top!

Correcte behandeling, uitstekende service

Goede service, vriendelijke verkoper en duidelijke uitleg!

Onlangs mijn nieuwe CLA 250e opgehaald. Bij de samenstelling en aflevering zeer goed geadviseerd door de verkoper.

Prettige ontvangst en afhandeling

Prettig Personeel

prima service

weten wie ik ben, kennen de auto, geven aandacht tijdens wachten, prima!

Geweldig?

Zeer goed en correct uitgevoerd, nette fijne ontvangst! Zoals vanouds en altijd zeer goed!

Persoonlijk en meedenkend om tot het optimale resultaat te komen

Heel goed niets te klagen

Uitstekende ervaring!

Een hele fijne en goede werkplaats!

Fijne werkplaats en hele vriendelijke mensen die met je mee denken!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle