Snel, vakkundig, zorg- en behulpzaam

Geweldig wat een auto !!!

Elke dag dat ik mijn Auto stap zijn veel leermomenten. Laatst heeft mijn EQA een update gehad waardoor mijn parkeersensoren en navigatiesysteem veel accurater is erg prettig. Ik heb zeker een goede keuze gemaakt met aanschaf van deze Mercedes-Benz EQA

Gewoon goed en prettig geholpen.

Vriendelijk

Het viel tegen ditmaal

Ik had een storing aan de auto (een ventilator liep er hoog en maakte veel geluid) Na lang onderzoek bleek het een vermoedelijk defecte kabelboom te zijn. Deze is vervangen en de storing is zo goed als zeker opgelost. Het grapje koste mij � 1132,- (reeds voldaan) Voor een auto van 6 jaar met nog geen 100.000km op de teller viel mij deze "kleine" reparatie mij zeer tegen en vroeg ik mij af of een gedeelte terug te vorderen is bij Mercedes Duitsland. Je mag van dit merk toch enige coulance verwachten. Over het personeel niets dan lof want die helpen je geweldig en ik ken er inmiddels een paar bij naam en dat maakt het een leuk "uitje" als ik naar Wensink toe ga. Ik ben benieuwd of ik in aanmerking kom voor een compensatie. Zo nee dan even goede vrienden wat ik ben al jaren een tevreden klant. M.vr.gr. Hans Bakker

Toppertjes

Zeer nette omgang, denken goed mee met mijn wensen.

Goede service met vriendelijke en behulpzame werknemers.

Goede service met vriendelijke en behulpzame werknemers.

goede en snelle service

Ik ben uitgenodigd voor bandenwissel en opslag, prijs is nog onbekend.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Teleurstellend

Wisser bladen gaven strepen, deze zijn bij een vorige beurt vervangen. En nu niet meer goed... Dat is slecht dit aangegeven en als antwoord dat het mijn eigen keuze is om wel of niet te vervangen. Naar meerdere malen aandringen telkens hetzelfde antwoord. Echt heel teleurstellend, geen antwoord op de vraag, geen onderzoek maar wel een opmerking dat ik niet vriendelijk meer was. Dat klopte, aangezien niet met mijn vraag of opmerking gedaan werd.

competent en klantvriendelijk

mijn verwachtingen. van een MB-garage zijn ruim volstaan. Er wordt net dat beetje meer moeite gedaan om problemen op te lossen en als klant wordt je goed op de hoogte gehouden om de gang van zaken samen te bespreken.

De service beurt goed uitgevoerd B3

Ik vond alleen de rekening achteraf erg tegen vallen. Een service beurt B3 inclusief 2 ruitenwissers kosten tegenwoordig �777,11. Voor mijn volgende service beurt zal ik op zoek gaan naar een goedkopere mercedes onderhouds werkplaats

Binnenkomst vriendelijk, wachttijd moest even wachten. Maar de service was heel goed. De klant is koning...

super geregeld

Gewoon prima bedrijf en afspraken worden na gekomen Prima Erik Kooi

Gewoon een goede bedrijf met vriendelijke servicegerichte mensen!

Totaal beeld prima garage

Zie boven

Duidelijk en vriendelijk

Prima werkplaats

Goede informatie, service en contact, prettige en eerlijke advisering door een deskundige, enthousiaste verkoper die al mijn vragen kon beantwoorden.

Deskundig en conform afspraak

Geen aanvulling nodig

Goed advies en oor voor mijn wensen! Melvin is een vakman!!

Kwaliteit van het werk valt tegen

Ik had een nettere uitkomst verwacht na het plaatsen van een trekhaak. Beetje lomp gat gezaagd met grove randen nubals gevolg. Beetje te makkelijk vanaf gemaakt voor een auto van 60.000 euro en een trekhaak van bijna 2000 euro.

Afspraak is afspraak.

Duidelijke terugkoppeling. Uitgevoerd wat afgesproken was. Factuur zoals verwacht. Auto weer mooi schoon.

service beurt, rustig werken tijdens het wachten. De auto meteen weer schoon (van binnen en buiten) meegekregen

Prima, klantvriendelijk

Prima,