Als klant behandeld worden

Prima ervaring, heel wat beter dan bij Kia Apeldoorn, waar ik mij nauwelijks welkom voelde, Maar snauwerig te horen kreeg dat ik een afspraak moest maken

Zeer tevreden over de nieuwe C en Wensink

Mooie, sportieve en kwalitatieve C klasse (dit is natuurlijk geen nieuws) Informatievoorziening en service van Wensink was ook weer goed!

uitstekend

Conform de afspraken. Netjes op tijd

Prima aflevering van de lease auto. Prettig gesprek en goede uitleg

Alles volgens afspraak geregeld!

Zeer goed.

Goed en deskundig geholpen, fijn op de hoogte gehouden door Brian.

afspraken gemaakt en nagekomen

zoals altijd goed

slecht

na 3000km is mijn wagen vakkundig gerepareerd bij de mercedes garage in Valencia Spanje. Probleem konden ze in Heerenveen niet vinden, dus hebben ze maar de automaat olie ververst. Zeeeeeer ontevreden. heb twijfel over deskundigheid na dit voorval.

bedroefend de apk keuring nam meer dan een uur in beslag.

na de mededeling dat de auto afgekeurd was werd mij verteld dat de reparatie pas na 7 april kon plaatsvinden . terwijl mijn apk per 31 verloopt. niet mogen rijden vanaf 31 maart en op dag van reparatie kortste route naar werkplaats????

Netjes

Netjes behandeld en goed opgelost.

Ga zo door

Geen klachten, alles was oke

Goed geholpen, storing is opgelost

Storing aan de automaatbak goed opgelost. er was aangegeven dat de diagnose al ca 5 a 600 Euro zou kosten, tijdens de diagnose heeft men besloten ook de storing te verhelpen, totaalprijs viel hierdoor ca 100 Euro duurder uit. Afspraak was dat ik hiervoor eerst gebeld zou worden, Gezien geringe prijsverschil kan ik enigszins begrijpen dat men niet heeft gebeld, echter afspraak is afspraak.

Binnen de afgesproken tijd was de klus geklaard De aanvankelijke afspraak was aan de werkplaats niet doorgegeven Ik kreeg een oproep om de APK te regelen maar dat was al gedaan

Uitstekend!

Wij vonden dat wij prima ontvangen zijn door Laurens. Ondanks dat hij corona kreeg heeft hij vanuit huis verder alles geregeld. Ook het ophalen van de nieuwe auto met het doek in de showroom vonden wij erg leuk!

Prettige benadering/correcte uitvoering

Had alleen een afspraak voor bandenwissel. Dit was, zoals iedere afspraak in Doetinchem, heel goed geregeld en afgehandeld binnen een normale wachttijd.

Deze eerste keer na overname Martens vangoed

communicatie met paar mensen binnen Wensink was vriendelijk en correct . Voor mij even wennen dat het iets zakelijker overkwam als eerst. Dit komt voor mij ook waarschijnlijk dat men meer gegevens op een digitale wijze moet gaan verwerken. Het is even wennen maar zal ongetwijfeld efficientere wijze van werken zijn als de benodigde apparatuur natuurlijk goed werkt..

Altijd een feest om bij Wensink naar binnen te stappen

Mooie auto gezien en de dealer heeft geregeld dat we eerder konden overstappen. Inmiddels alweer wat km in de nieuwe wagen gereden ... heerlijk !! Dank voor de wederom erg goede service en het zeer prettige contact.

Altijd goed een dikke Pluim

niet helemaal tevreden

Ik was bij de garage om een nieuwe trekhaak te laten monteren. Ik heb er volledig vertrouwen in dat de montage naar behoren is uitgevoerd, maar dat kan ik verder moeilijk checken. Aanvankelijk vond ik de trekhaak bij het ophalen van de auto achterin mijn laadbak met een instruktie erbij hoe het in z'n werk gaat. Het gaat dus om een afneembare trekhaak (wist ik niet en was mij ook niet vooraf verteld) en was ik verbaast dat niemand van de garage hierover had geinformeerd of geinstrueerd. Maar inmiddels hebben ze al contact opgenomen met me om nog even te regelen dat er een keertje uitleg gegeven wordt over hoe het allemaal werkt. Ben ik blij mee, garage Wensink bedankt! Zo hoort het ;-)

X

Prima geholpen maar wel aan de prijs

Prima geholpen maar wel aan de prijs

Was allemaal prima geregeld.

Prima geregeld, vervangend vervoer ook keurig afgehandeld.

Fijne ervaring

Alles is gegaan zoals afgesproken

Zeer tevreden.

Snel en vakkundig geholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle