Heel klantvriendelijk en goede service

Werd goed ontvangen, duidelijke uitleg, belafspraken heel correct en extra service door de auto te wassen. Heel prettig. Bij het verder invullen van dit formulier zie ik dat de initialen c.q. de naam van mijn overleden man er nog instaan. Wilt u deze uit uw systeem halen s.v.p.

Fijne service en prima geholpen bij aanschaf nieuwe auto

Fijne service en prima geholpen bij aanschaf nieuwe auto

Keurig geholpen en alles op tijd.

op zich goed, wel met onderstaande opmerkingen

Nagenoeg elke maal na een onderhoudsbeurt blijkt dat het display op een andere stand is gezet en ik weer een en ander moet herstellen zodat de normale stand weer te zien is. De laatste maal - dinsdag 5/4 - stond op het display radio 1 vermeld. Eveneens dat de auto op de handrem was gezet en ik het gelukkig op tijd zag.

Prima persoonlijke service

Robert Renses en zijn collega s hebben ons prima ontvangen, goed geluisterd en van prima advies voorzien. Vervolgens gewoon snel en zakelijk correct gehandeld. Na de eerste kennismaking met de nieuwe EQ-modellen van MB, wilden snel een MB EQA rijden. En omdat bestellen en leveren langer zou gaan duren, heeft hij uiteindelijk een keurige bijna 1 jaar oude EQA uit Duitsland aangeboden en onze andere auto met een prima inruil ingekocht.

Optimaal tevreden

Het is voor het eerst dat ik met Wensink kennis maakte en ik mag zeggen dat ik uiterst tevreden ben over de gang van zaken. 1. Vriendelijke ontvangst 2. Snelle diagnose en adequaat advies 3. Correcte afhaling en terugbrenging van de auto 4. Tot nog toe is de reparatie perfect gebleven Minder vond ik de vrij lange wachttijd (meer dan een maand), maar dat kon waarschijnlijk niet anders Ik heb de factuur per omgaande voldaan.

Goede service en kwalitiet

Men wordt correct te woord gestaan en heeft tijd om de klant aan te horen

zeer goed

zeer goed

Banden wisselen ging in pitstoptempo! Voor ik mijn koffie op had kon ik alweer vertrekken. Bedankt voor de service!

Zeer klant gericht!

Hartelijk, oprecht en zeer deskundig!

is niet zoals het geweest is

klantcontact met balie is nul! Met monteur is goed. Met vriendelijke groet, Wullink Interieur BV Raymond Gieteling Directeur

Rommelig ontvangst door verhuizing

Verkeerde planning van de verhuizing; gemiste kans om vaste klanten een beter ontvangst te bieden op de nieuwe locatie.

Goede ontvangst, beschikbare werkplek, snelle uitvoering van de beurt

Vriendelijk personeel

Vriendelijk, maar niet zonder fouten.

In eerste instantie goed

U steld een vraag over de kilometers. Ik krijg de auto pas vrijdag. Dus deze vraag ik wel wat voorbarig en slordig. Qua aankoop is het goed gegaan en correct behandeld.

Niet meer zoals het was.

ik belde met ford wensink Deventer werd doorgeschakeld naar een callcenter. Kreeg een dame aan de lijn was een rare ervaring, als ik bel met een receptie werkplaats wil ik graag personen aan de lijn die verstand van auto's hebben. Ben meteen zelf naar de garage gereden om een afspraak te maken en heb mijn ervaring gedeeld met de receptie werkplaats medewerker. Heb aangegeven dat wensink hier meteen mee moet stoppen je wil als klant mensen spreken met kennis van zaken., het geen mij heeft doen besluiten om de volgende keer naar een andere garage te gaan waar ik als klant wel serieus genomen word en meteen als ik bel mensen met kennis van zaken aan de lijn te krijgen en geen callcentermedewerker. Mvg Ron

zoals gebruikelijk goed geregeld

zoals gebruikelijk goed geregeld

Prima zoals altijd

Op tijd geholpen

Een feest om een auto te kopen

Goede begeleiding om een auto te kopen.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

Prettige en snelle service

kwam na banenwissel terug omdat auto een storing melde. werd direct opgepakt.

Zoals altijd weer een uitstekende ervaring

Na de jaarlijkse beurt is onze 'Benz' weer als nieuw. De Mobilo service verzekert ons ervan dat we weer een jaar zorgenvrij onderweg kunnen zijn.

Super top bedrijf

Klantvriendelijk en zeer goed geholpen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle