Eind goed al goed

Site aanpassen voor bereikbaarheid kwam een paar keer bij het landelijke nummer terecht.

Snelle afwikkeling

Ondanks drukte reparatie toch snel ingepland en uitgevoerd

Goed maar erg duur

Service is prima, maar is erg duur. Auto wel netjes gewassen, maar met zeepresten en vlekken op de auto. Had er meer van verwacht.

Snelle afhandeling APK en kleine reparaties

Ik kan hier niets aan toevoegen

Vakkundig

Vakkundig personeel zeer goed geholpen maar heb de rekening nog niet gekregen hoe komt dat ?

had een 10 kunnen zijn

Net geen 10 omdat het langer duurde dan het vooraf gemelde uur

Gewoon super en correct geholpen

Gewoon hele goede service, ook dat ik een (automaat) leenauto kreeg omdat ik door mijn ziekte niet op een fiets kan. Echt Super service

Keurig ontvangen, vervangend vervoer stond klaar, onderhoud vlot uitgevoerd.

top ontvangst en afhandeling

ik rijd graag de 200km naar vestiging Hoogeveen voor de service

Vriendelijk en deskundig

Matige service

Ik ben een paar keer langs geweest voor wat kleine problemen,helaas was het nog niet helemaal opgelost.bijvoorbeeld de voorruit wordt nooit goed schoon,veel streepjes tijdens het ruitenwissen ,ze hebben de ruitenwissers alleen schoon gemaakt maar het probleem blijft gewoon. Later heb ik zelf een nieuwe ruitenwissers gekocht,daarna deden ze het perfect.natuurlijk was mijn auto een half jaar oud.ik begrijp het wel maar voor mijn gevoel was het niet zo fijn.

Geen aanmerkingen

Zeer tevreden. Mijn hoedenplank was stuk en viel in de garantie.

Overalgemeen goed

Slecht geinformeerd over de kosten ook geen informatie vooraf.z

Ze hebben aandacht.

Ze proberen om het probleem op te lossen.

Wagen is prima afgeleverd

Ik ben snel en correct geholpen.

Ik heb aan bovenstaande niets toe te voegen.

Fijn service-gericht bedrijf!

Vriendelijk-informatief-snel en betrouwbaar.

vlot en vakkundig

uitstekend !!

goede ervaring

mogelijkheid tot wachten en vriendelijk personeel

Slechte planning

Online een afspraak gemaakt, deze is op verzoek van de garage veranderd. Een update van de elektronica. Na 6 uur nog geen bericht dat hij klaar was. Ben er maar zelf naar toegegaan. Auto stond buiten en was klaar. Als we het hebben over planning, kan dit toch veel beter. Volgende keer maar vervangend vervoer er bij doen.

Niet goed

Ik heb mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt verder heb ik aangegeven dat er een probleem was. Er gingen namelijk allerlei alarm lampjes branden op het dashboard. Bij het ophalen van de auto bleek dat de auto niet klaar was en de reparatie en een gedeelte van het onderhoud op een andere datum werd afgemaakt. Ik kreeg geen andere vervangende auto mee ondanks ik expliciet vroeg of het wel vertrouwd was. Na een weekend met veel alarmmeldingen heb ik Wensink benaderd en met veel moeite kreeg ik een vervangende auto mee. Over het verdere verloop ben ik slecht op de hoogte gehouden.

Prima, net als altijd

Ok