doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

goede duidelijke afspraken, overeenkomstig uitgevoerd

zeer correcte en vriendelijke service

Eigenlijk verwacht je van een garage niet anders dan zeer correcte en vriendelijke service, maar telkens als ik weer naar huis rijdt na een auto reparatie heb ik toch steeds het gevoel alsof ik als lid van het Koninklijk- huis ben behandeld. Daarom blijf ik Wensink-Hoogeveen klant en raad ik ook kennissen en familie aan om daar heen te gaan. Dus ondanks dat ik een filiaal "om de hoek" heb, blijf ik het 35 km. verderop zoeken.

De winterbanden wissel is prima verlopen.

Afspraak goed bevestigd, snelle reactie na vraag om auto al op zondag neer te kunnen zetten en sleutel in de kluis te deponeren.

zeer tevreden

zeer tevreden met de haal en breng service, auto snel klaar en keurig gewassen.

Geweldig geholpen

Een probleem Ik had de rekening en ik moest nog naar de garage Heb ik overlegd in arnhem

Slecht

Slecht er wordt voor een nieuwe band � 275 in rekening gebracht terwijl deze op internet �150 incl. BTW kost

Aandachtspunt niet (te laat) opgepakt

De afspraak die ik gemaakt had ging over een Service B7 en APK. Ik had duidelijk aangegeven bij het maken van de afspraak dat ik problemen had met de bediening van het raam rechtsachter. Helaas werd ik laat op de middag gebeld, dat ze dit nog niet hadden gedaan en vroegen of de auto (die ik dagelijks gebruik) nog een dag extra kon missen. Als ze in de ochtend meteen waren begonnen met het onderzoek, was dit onnodig geweest. Hiervoor moet ik opnieuw een nieuwe afspraak maken. Dat betekend nogmaals 1 dag de auto missen. Vervolgens krijg ik een dag later te horen dat ze vergeten waren om mijn auto af te melden voor de APK. Gevolg, Nogmaals op en neer, enkel voor het afmelden. Ik ben van mening dat als een klant een afspraak maakt voor inplanbare zaken (servicebeurt en APK) inclusief een probleem meldt, je eerst naar het probleem kijkt om vervolgens de planbare zaken in te regelen. Als extra punt wil ik aangeven dat ik, bij het maken van de afspraak, mijn probleem kenbaar gemaakt had en dat was genoteerd, maar bij de garage was dit NIET doorgegeven. Vandaar ook mijn onvoldoende. ____________________ Kijk, en dat is dan Mercedes. Ik kreeg een reactie van Mercedes, dat ze de beoordeling niet direct zouden plaatsen en Wensink Heijen de kans wilden geven. En zo geschiede. Ook Wensink Heijen vond dat ze inderdaad tekort geschoten waren. Ik heb in deze het volgende gemerkt. Jazeker hebben ze hun procedures aangepast. en daar word ik blij van. In onderling overleg hebben we goede afspraken kunnen maken om alsnog het probleem op te lossen. En dan komt de wet van Murphy. Wat fout kan gaan, gaat fout. Nadat mijn probleem goed was opgelost, had ik ineens een probleem met het laden van de auto. Deze had ik voorheen niet. Wensink acteerde meteen. Uiteindelijk dit nieuwe probleem opgelost. Ik moet de mannen complimenten geven over de acties die nu uitgezet zijn. Fijn dat we samen de service hebben kunnen verbeteren.

Afspraken niet nagekomen en reparatie/beurt niet volledig afgemaakt

Afspraken niet nagekomen en reparatie/beurt niet volledig afgemaakt

niet geholpen

Mijn alarm gaat telkens af. nu voor de tweede keer terug geweest. eerste keer niet eens in systeem gezet. nu nog steeds ellende.

Was het (veel) beter gewend!

Voor het eerst moest ik voor het wisselen van de winterwielen naar zomerwielen (nog geen half uur werk) een kwartier vroeger komen. Mijn wielen zouden direct na de pauze gewisseld worden. Uiteindelijk duurde dat bijna 5 kwartier! De wielen waren niet schoon. Over vorenstaand gereclameerd. Reactie: wij nemen dit mee in de evaluatie.

super klantvriendelijk...

super

Goede service, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers

Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen

Correcte afhandeling en afspraken nagekomen

Ook een simpele APK wordt klantgericht en professioneel afgehandeld. Mooi wachtruimte met alle faciliteiten. Goed gedaan!

Zeer Goed

Ben zeer goed geholpen door Niels. Een nadeel dat de bandenwissel niet in maart kon en alleen 6 april om 8.00 uur volgens de website. Mis de oud medewerkers o.a. Hugo en Ivo (verkoop) gelukkig is Niels nog over.

zeer tevreden

Zeer klantgericht bedrijf

Altijd correct, duidelijk in onderzoeken en afspraken en daardoor weet je waar je aan toe bent.

Wordt heel professioneel geholpen

Facturering moet sneller plaatsvinden

Auto wordt ook schoongemaakt!

Top!

Er is veel moeite gedaan tot het afronden van de auto, parkeersysteem was niet geleverd I.v.m. aanpassing regels. Nu middels update werkt het.

vakkundig en vriendelijk

Fantastisch!

Wat een vakmensen werken daar! Aanrader!

Meer dan lof

Al 37jaar dik tevreden ,en al verschillende verhuizingen meegemaakt Maar altijd naar tevredenheid geholpen .

Eind goed al goed

Site aanpassen voor bereikbaarheid kwam een paar keer bij het landelijke nummer terecht.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle