Goed en slecht.

Goed mbt de snelheid -> auto met startproblemen 's morgens gebracht zonder afspraak en 's middags al gemaakt. Slecht mbt de prijs -> schrok me rot om voor een nieuwe accu inclusief installatie EUR 443,- te moeten betalen, dat slaat totaal nergens op. Ook de genoemde argumentatie dat het uurtarief EUR 188,- ex BTW is is belachelijk duur.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Punctueel en komt afspraak na.

Op de afgesproken tijd werd de auto op alle punten gecheckt en werden acties uitgevoerd. Wij kunnen weer vol op onze auto vertrouwen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Ik heb de service vanuit Wensink als zeer prettige ervaren!.

Goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Goed maar toch wat cretiek

De Kia picanto rijd goed ,iets beter dan de vorige, maar bij deze nieuwe hebben ze snelheid piepjes geplaatst , dat kan ook niet uit helaas , wij vinden dat je dat helemaal uit kan zetten , wij zij n daar de baas over. Jammer voor de veiligheid, maar we rijde meestal niet hard maar wel een paar kilometer er over heen , verschrikkelijk irriterend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Erg goede ervaring, netjes en leen auto stond klaar.

Goede ervaring gehad. Leen auto meegekregen en dezelfde dag kon ik de auto nog ophalen. Enkel puntje wat ik mij zou kunnen bedenken is dat de leen auto een schakel was waar mijn eigen auto een automaat. Voor mijzelf geen probleem echter denk ik met de stijgende groep automaat rijders en personen welke echter hun rijbewijs halen op automaat goed om even te checken of dit problemen zou opleveren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Uitstekend!!!

Had kleine storing in mijn Mercedes GLC, na telefoontje naar Wensink Apeldoorn uitstekend en kundig geholpen, echt een aanrader!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Snel en vriendelijk geholpen. Nette servicebeurt.

Ondanks drukte toch snel en vriendelijk geholpen. Jaarlijkse servicebeurt netjes uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

We zijn zeer content van A tot Z over het gehele aankoopproces bij Wensink van onze nieuwe KIA EV3

Het contact, overleg en tips met de heer Kuiken was prettig en konden we goed gebruiken..!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe auto en wil de verkoper bedanken voor de perfecte afhande

Mijn ervaring bij de Kia-dealer was vanaf het eerste moment tot het laatste moment werkelijk perfect. Ik twijfelde eerst tussen een VW en een Kia, maar vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte, werd mijn keuze steeds duidelijker. De verkoper nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, luisterde geduldig naar mijn wensen en gaf me het gevoel dat mijn keuze echt belangrijk was. Hij legde de voordelen van de Kia op een duidelijke en eerlijke manier uit, zonder druk uit te oefenen, wat ik als bijzonder prettig ervaarde. De begeleiding tijdens het hele proces was professioneel, vriendelijk en volledig gericht op mijn tevredenheid. Ik voelde me echt gehoord en gewaardeerd als klant. De aflevering van mijn nieuwe auto was vlekkeloos, en het voertuig zelf overtreft mijn verwachtingen in zowel comfort als rijervaring. Ik ben dan ook enorm tevreden met zowel de auto als de uitstekende service die ik van begin tot eind heb ontvangen. Het was een topervaring

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Deskundige mensen

Zeer accuraat met de klacht van de handrem omgegaan. Een nieuw onderdeel besteld en geïnstalleerd binnen de garantie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Keurig op de hoogte gehouden van wat er moest gebeuren en de kosten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Goede service, tijdens het wachten lekker kopje koffie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Top geregeld

Door kundige analyse aan de telefoon konden de benodigde onderdelen worden besteld en direct gemonteerd waarna ik snel weer verder kon.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten

Goed contact alles is vanuit Wensink vlot geregeld

Ik heb mij auto in november besteld en was al in januari binnen. Na contact met de verkoper is de aflevering snel ingepland en netjes afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Geweldige service

Bij binnenkomst meteen warm onthaal de medewerker bij de receptie wist al waarvoor ik kwam ik hoefde niets te zeggen. Gezellig praatje gemaakt. Mijn vraag goed beantwoord. Het ging allemaal heel soepel ik kan niet anders zeggen dat daar fantastische mensen werken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

HELE GOEDE SERVICE

Goed en deskundig personeel. Prima geholpen door Ruben vanaf proefrit tot en met aflevering..!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Bedrijfswagens Occasions Zwolle

Tevreden met dienst

Fusee kogel vervangen, ad blue erbij, NOx sensor gereset, en APK klaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

zeer klantonvriendelijk, weinig capabel

zeer negatieve ervaring zowel op het gebied van communiceren als wel op het oplossen van het autoprobleem. dagenlang heeft mijn auto bij wensink gestaan, letterlijk dan ook nog, na halve week word ik gebeld wat er met de auto is!! beetje monteur had kunnen zien dat wanneer het auto op het contact gezet komt er een melding op het dashboard motorstoring/ immobilisatie actief, toen ik de pech had heb ik zelf al kunnen googelen wat het euvel was... na een week bij de garage geweest en gevraagd naar de stand van zaken... dame achter de balie zegt meteen dat de manager er niet is... manager.. een monteur willen we spreken, die is er wel staat een paar meter verder op maar komt niet naar ons toe wat hij gedaan heeft en al helemaal niet een plan van aanpak heeft om eea op telossen, we hebben ik weet wel niet hoe vaak gebeld, geappt enz enz, krijgen wensink niet te pakken, meteen voicemail of nog gekker de telefoon word niet meer opgepakt ( ons nummer werd herkend ) grappige is dat we met de telefoon van onze dochter belden de telefoon wel werd opgenomen..wat erg zeg, na 7 werkdagen waren we het zat, hebben we de auto mee laten nemen door andere garage, wensink monteur die waarschijnlijk naar onze auto gekeken heeft ( letterlijk ) zei toen ik de auto ophaalde, neem maar mee die auto, neem maar mee, mooiste is dat de garage die de auto mee heeft genomen al heel snel wist wat er aan de hand was... die hebben nog contact opgenomen met wensink, verbazing bij wensink (zo zei de andere garage )dat die garage wel wist wat het euvel was.. en dan u een rekening van 245 euro met de omschrijving sleutel herkend de auto niet meer... ja zover was ik zelf ook al gekomen...vraag is wat heb je gedaan aan de auto, hoe serieus is er naar gekeken? ik stop nu maar met schrijven, verhaal is eigenlijk nog langer, doe ik maar niet

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Auto was netjes op tijd klaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten

Beurt was keurig verzorgd. Alleen was de administratie niet up to date want ik heb 2 jaar garantie op deze auto maar volgens de receptie in Emmen was deze auto uit de garantie. Wordt nog verder uitgezocht.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Elke keer voor een bezoek, zeer goed

Wensink Leeuwarden is TOP

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Zeer duur

Een uur tarief van 190 euro is niet volgens de markt, onderdelen zijn ook qua prijs veel te duur

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Goed geholpen

Alle punten die ik had aangedragen zijn opgelost en het vervangend vervoer was uitstekend geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Bij binnenkomst werd ik zeer netjes benaderd door de verkoopadviseur dus mijn ervaring was perfect.

Aangezien ik nog niet eerder bij deze vestiging van Wensink was geweest kwam ik alleen maar om me te orienteren. Door de benadering van de verkoopadviseur en de getoonde interesse in mijn auto hebben we een goed gesprek gevoerd en was het voor mij afwachten hoe het voorstel per mail zou zijn. Na enkele keren onderhandelen waren we er snel uit en is alles verder netjes geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat de beslissing voor aanschaf van de nieuwe auto zeker ook kwam door het contact met de verkoopadviseur. Mijn ervaring was zeker goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Lippestraat 2