Geweldige aardige en vakkundige mensen in vestiging Groningen

Iedere keer als ik uit Amsterdam naar Groningen kom, in dit geval voor een nieuwe Mercedes, valt mij op hoe klantvriendelijk en deskundig de mensen bij Wensink zijn. Daar kan de gehele Randstad wat van leren! Aflevering van de auto wordt daardoor een feestje.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Super vriendelijk geholpen.

Al bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Ik had van te voren een proefrit aangevraagd. De auto stond netjes in de showroom. Na de proefrit de auto gekocht. Toen Alles netjes afgehandeld. Vragen werden netjes beantwoord de verkoper had echt de tijd voor je. Wij komen zelf uit Amersfoort maar houden de auto daar in onderhoud. En dat om dat de monteurs daar ook passie hebben voor het type auto en motor. Dus dan maar een stukje verder rijden en wetende dat de auto in goede handen is.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Ondanks hoge kosten, toch tevreden en mij als klant serieus genomen.

Nadat ik mijn auto van zakelijk naar prive had gehaald na 5 jaar financial lease, begaf mijn achtermotor het soms spontaan bij een beetje stevig optrekken. Volgens Wensink moest er een nieuwe motor in. De motor was echter niet defect maar de stuur electronica wel en die zit opgebouwd op de achtermotor. Deze is blijkbaar niet separaat te vervangen, dus moest er een hele nieuwe motor in. Dit is al de 2e motor, want nog vóór ik deze auto nieuw in ontvangst mocht nemen, moest er al een nieuwe motor achter in (ook toen achter motor geblokkerd). Echter ben ik uiteindelijk tevreden met het voorstel van Wensink; Mercedes Benz betaalt de helft van de nieuwe motor en Wensink de helft van het ombouwen. Dus ondanks een nog stevige factuur, had het veel meer kunnen zijn. Dus menselijkheid en klant tevredenheid staan bij Wensink Nijmegen blijkbaar hoog in het vaandel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Snelle service

N.v.t.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Top tevreden in m’n eerste elektrische auto

Vanaf moment van binnenkomst showroom opgevangen door verkoper Martijn Oostenenk. Deze heeft veel kennis van zaken en was zeer behulpzaam. Zeer content mee.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Zowel bij aankoop en de aflevering was het contact positief. Veel aandacht bij de uitleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

top

Erik regelt het allemaal zeer goed

Service zoals het hoort

Van begin tot eind eenvoudig en snel. Makkelijk een afspraak te maken, prettig geholpen en alles zoals gewenst.

Rem probleem

Fijn dat ze op locatie langs kwamen. En het probleem super snel opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Goed geholpen met nieuwe auto

In onze zoektocht naar een nieuwe auto kwamen we bij de EV5 uit. Na een proefrit de keuze gemaakt deze aan te schaffen. Goed geholpen en op de hoogte gehouden van de voortgang

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Prima en leuk ontvangst

Fijn ontvangst en snelle uitvoering van de A service

Kwaliteit in service

Adequate service op maat en afspraken die worden nagekomen. Nog een reden om terug te blijven komen. Persoonlijk doch zakelij.k

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Bij wielenwissel met vuile velgen afgeleverd

Al jaren wordt de wielenwissel/opslag geregeld met schoon afgeleverde velgen en dito auto. Nu velgen vuil en met zwarte smeer afgeleverd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Super service

Vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel voor de keuze van Wensink Ford Zevenaar. Er wordt meegedacht met de klant, vriendelijk personeel. Erg blij met de Ford Puma, ook als je na een paar dagen opbelt met vragen, staan ze je graag te woord.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Prima, zoals het hoort!

Prima, zoals het hoort!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Zeer vakkundig en netjes is mijn auto onderhouden. Na afloop is mijn auto nog gewassen,dus toen ik hem kon ophalen stond hij mooi te blinken. Ik ben zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Vlot weer kunnen rijden met leenwiel

Vlot en prettig geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Wederom in relatie tot hetzelfde thema geen goede communicatie

Voor de 3e keer op rij, onjuiste weergave van de verwachting in relatie tot de wachttijd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Geheel volgens verwachting.

Meer dan uitstekend.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

afspraak via de garage gaat sneller dan het centraal systeem

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Zeer goede service en ter zaken kundig

Fantastisch

Goede ervaringen,daar ben ik Super blij mee!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Toen mijn auto van 14 jaar werd afgekeurd vanwege een een gat en roest in de achteras, baalde ik enorm. De dealer heeft dit geweldig opgelost. Ze hebben ervoor gezorgd dat er een compleet nieuwe achteras onder de auto is gekomen, zonder dat ik iets hoefde te betalen. Ik ben dan ook ontzettend tevreden. Dit is een dealer die echt achter zijn klanten staat.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Goed ontvangst door de dame van de Receptie. Auto gebracht voor de APK, wachten met heerlijke koffie + en een leuk gesprek met de receptioniste.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Wat beter kan: Een wat uitgebreidere toelichting van wat er gedaan is. Gratis een auto ter beschikking stellen als vervangend vervoer zou goede service zijn. Per slot van rekening zitten de Mercedes dealers niet altijd dichtbij.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Lippestraat 2