keurig afgehandeld

Snel en vlot, netjes

Snelle en nette afhandeling

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

afspraak is afspraak

vriendelijk en goed geholpen, snel weer op weg!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zeer compleet. Vanaf het eerste bezoek aan de dealer tot het ophalen van de auto.

Vriendelijk en vakkundig, laat ik dat vooropstellen. Goed geholpen op alle vlakken. Ook na het afhalen is er nog steeds zorg en wordt nagegaan of alles naar wens is. Top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Met een goed gevoel een andere auto kopen.

Laat ik voorop stellen dat een andere auto kopen voor ons geen dagelijkse bezigheid is. Er stond een hele mooie Mercedes op de website van Wensink in Arnhem. Er was op korte termijn een afspraak te maken om deze auto in het echt te bekijken. We werden vriendelijk door Renzo ontvangen, na een kopje koffie en het invullen van de noodzakelijke formaliteit konden we een proefrit met de auto maken. Hierna volgde voor ons een aangenaam gesprek met Remon, na een korte bedenktijd, besloten we dat we de auto wilden kopen. Wel was onze wens om de auto een week later op te halen, dat bleek geen probleem. Het ophalen was bijna een feestje, we werden vriendelijk ontvangen door Remon. De auto was verstopt onder een kleedje van Wensink, het is dus echt geen nieuwe auto, maar gewoon een tweedehands. Na het voldoen van alle formaliteiten, mochten we zelf de auto onthullen, deze was mooi schoon en precies zoals je hoopt dat een voor jou "nieuwe" auto aan je wordt overgedragen. Na een korte uitleg van Renzo over de Mercedes app en enkele functies van de auto, konden we onze Benz vol trots mee naar huis nemen. Onder het toeziend oog van Remon en Renzo verlieten we het terrein. Laat duidelijk zijn dat we zeer aangenaam verrast waren door de vriendelijke en professionele behandeling die wij ondervonden hebben bij de aankoop. Een dag later zijn we met een zeer goed gevoel aan onze autovakantie begonnen. Remon en Renzo (en natuurlijk rest team Wensink Arnhem) dank voor de goede zorgen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Goede monteurs die hun vak goed uitvoeren,maar volgens mij is er teveel personeel

Groot bedrijf waar wel hard gewerkt word,Heb de indruk dat er wat langs mekaar heen gewerkt wordt. De prijzen rijzen absoluut de pan uit, het lijkt nergens meer op wat je moet betalen, ik denk dat het uurtarief wel op 150 euro per uur uitkomt.Heb in 3 onderhoudsbeurten bijna 3000 euro betaald,

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Emmeloord

Fantastisch

Verkoper heeft mij goed door het traject heen geleid.

prettig en professioneel

Prettige gemoedelijke sfeer. Zowel verkoop als werkplaats. Vriendelijke en behulpzaam

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Alles klopt .vriendelijk.gedaan wat moesten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Goeie service

netjes en correct

alles goed na gelopen hopelijk leid dit tot een probleemloze vakantie met deze goede caravan trek auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Op en top service

Jorgen heeft ons vanaf het begin tot het eind goed begeleid, geen vraag was teveel.snelle reactie bij vragen.

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk Duidelijk Vakbekwaam

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Conform afspraak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

.....

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Prima alleen communicatie kan beter

Auto zou gewassen worden, echter is die niet gebeurd . Ook tijdens het wachten zou het fijn zijn als dat er gecommuniceerd wordt dat het uitloopt. Dan zit je toch wat prettiger.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Volledig tevreden

APK en onderhoudsbeurt vlot en deskundig uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Vriendelijk ontvangen

Alle voorbereidingen zijn prima verlopen. Quinten heeft mij uitstekend geholpen. Jammer dat hij er niet bij was met het ophalen. Ik had graag meer uitleg willen krijgen over de werking van bv. de navigatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Zeer goede behandeling door iedereen.

Alle medewerkers hebben goed gehandeld bij de aankoop en levering van de auto. Wij willen met name de verkoper Jurrien Hessels een dikke pluim, groot compliment geven voor zijn manier van klantbehandeling. Wat een genot zo'n verkoper die ontzettend goed de klant aanvoelt en zijn manier van meedenken en handelen. Dit is echt perfect. Zijn werkgever is belangrijk maar de klant ook zeker. Complimenten voor Jurrien Hessels. Na vele nieuwe auto's gekocht te hebben en dus met vele verkopers te malen gehad hebbende staat hij in onze top 3.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Mercedes EQE SUV al stuk na 1 dag

beste, de aflevering was prima, duidelijke uitleg ontvangen. echter na 1 dag was de auto al stuk, het dat kon niet meer dicht. het was heel moeizaam om de auto retour te krijgen en is helaas nog steeds niet in orde. ik ben zeer ontevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Flexibel, alert en vriendelijk personeel bij de werkplaats

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Prettige service

Ik ben heel tevreden over de geboden service en kan iedereen Wensink Leeuwarden aanbevelen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Goede service ,zeer vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, ervaren monteurs en gewoon goede service !!

Super snele service

Na een acute storingsmelding perfect en snel geholpen door Wensink Lelystad

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

Vriendelijke ontvangst, uitstekende service.

Zie hierboven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem