Ondanks de drukte in de planning direct geholpen

Mijn auto hield in en liep slecht Bij de garage was het erg druk maar werd snel geholpen door de werkplaats Binnen een uur was ik weer onderwg

TOP

TOP

Klant vriendelijk.

De koffie staat klaar, netjes en correct geholpen. Vriendelijke receptionist met goed advies.

Prima Service

Prima Service en onderhoud binnen de daarvoor gestelde termijn.

alles volgens afspraak

Onverwachte niet gecommuniceerde wijzigingen

Terrein veranderd; moeilijker parkeren; langere afstand naar receptie. Niets hierover was gecommuniceerd. De werkzaamheden als zodanig ( bandenwissel en beurt ) werden zoals gewend goed uitgevoerd,

Probleem met de remmen is nog niet geheel opgelost

Ervaring met medewerkers is goed. Alleen blijft een technisch volhardend en voortslepend probleem. Is nu gezegd 95 % en nog niet of misschien niet op te lossen. Hiervoor zullen wij dan om de tafel moeten incl. Leasmij.

Prima en snel geholpen

Laadklep EQC ging weer eens niet open. Snel en goed geholpen met nieuw slotje.

Vriendelijk en correct geholpen

Bij de balie vriendelijk en correct te woord gestaan. Heb gewacht aan de stamtafel. Dus even gezellig gekletst met anderen die ook zaten te wachten.

Voor Service en Deskundigheid

Al kost het meer om bij Wensink je auto rijklaar te houden, toch kan je alleen maar tevreden zijn met de service en deskundigheid.

Top service

Mijn verwachting overtroffen apk en auto weer op de laatste software stand gebracht

Slecht mijn vertrouwen in wensink is geschonden

Is zeer bedroefend. Mijn auto werd voor een beurt door wensink heerenveen onder handen genomen. Afspraak was drie uur klaar de beurt was een maand eerder ingeschoten. Beurt was pas afgerond om 5 uur dus 2 uur later. Toen werd er verteld remblooken zijn er niet opgezet. In de auto concludeerde ik dat de volgende beurt over 25 k km zou moeten dus reset had plaatsgevonden. Maar ik zag dat het olie peil op minimum stond gelijk als ik hem gebracht had. Gebeld en na aandringen van mij werd er verteld dat dit niet gebeurt was na eerst foto van peil kon er onmogelijk ontkend worden. Geen excuus of nader contact. Na 2 weken werd er een afspraak gemaakt om de beurt af te maken. Wederom geen excuus niets. Wel afspraak ik zou een representatieve automee krijgen nou dat was niet het geval . Maar in de 2 weken heb ik nav de vorige beurt de volgende issues ondervonden. Back up accu faalde , banden waren verwisseld nu band die langzaam leegliep, afstand regelaar werkte niet meer dit allemaal na die beurt. Nu de beurt is afgemaakt heb ik nieuwe remblokken een nieuwe velg ( vreemd ) en 2 nieuwe banden . Banden die ik een wonter lang opgeslagen heb omdat ze nog 20 k mee zouden gaan maar nu oppeens toch op zijn. Waarom wrd dat toen niet gemeld. Kortom mijn vertrouwen in heerenveen id zwaar beschadigd. En klant vriendelijkheid is slecht er is niemand geweest dat er iets goed fout is gegaan. Geen excuus geen extra service in de vorm van een representatieve vervangende auto niets.

Top service

Vriendelijk en behulpzaam

Wensink de Mercedes onder de autodealers

Mijn Mercedes B klasse is de langste in bezit zijnde auto waar ik nog steeds met veel plezier in stuur. Wensink zorgt voor het plezier houden in deze auto.

Laatste reparatie meer dan geweldig

Uitstekend contact met monteur. Hield mij prima op de hoogte van de situatie. Nam mijn auto zelfs een nacht mee naar huis om te ervaren of alles goed was.

Beter gewend

Voor een bandenwissel wel heel erg lang moeten wachten. En niet direct meer kunnen afrekenen. Nog steeds geen rekening ontvangen??

Goed geholpen

goedervaring.

Goede en vriendelijke service. Er werd snel een leenauto ipv een leenfiets geregeld voor mij vanwege het slechte weer. Wielenwissel razendsnel uitgevoerd na eerst te zijn vergeten. Hulde.

Uitstekend geholpen

Vriendelijke behandeling en deskundig afgehandeld.

Houden zich keurig aan de afspraken. Zeer klantgericht.

Auto voor APK. Had hele dag verwacht maar middags al klaar! Vriendelijk geholpen. Top.

Niet echt goed geholpen en de factuur klopt ook niet

Ik krijg een factuur met extra kosten dat niet eens overlegd over is

Zeer tevreden over de service.

Bandenwissel. Snel verlopen.

Lippestraat 2