Goede, snelle en vriendelijke service

Het was een kort bezoek om de winterbanden te vervangen. Dit ging zeer snel en professioneel. Erg vriendelijke medewerkers.

Altijd tevreden met Wensink

Vriendelijk en snel geholpen

Uitstekende service

Prima geholpen, nette communicatie. Ik ben tevreden.

Goede ervaring met de aanschaf en met de kleine reparatie nadien

Prima eerste ervaring bij de ford dealer

Je weet dat als je een afspraak maakt bij de merkdealer dat het niet goedkoop gaat worden. Toch viel het me mee na een paar flinke reparaties, beurt/apk. Je krijgt een filmpje doorgestuurd gemaakt door een monteur zodat je zelf mee kan kijken wat er aan mankeert. Daarna wordt je gebeld en hoor je wat het gaat kosten en kan je dus zelf aangeven wat er gerepareerd of vervangen moet gaan worden. Einde van de rit is ie door de wasstraat gereden en staat ie weer stralend op je te wachten!

Bijzonder matig

In principe netjes te woord gestaan alleen reparatie aan auto blijft ondermaats, op mijn klacht wordt niet gereageerd

Niet erg professioneel

De Kia E-Niro moest een beurt hebben, de winterbanden zouden tegelijk omgewisseld voor de zomerbanden tijdens de service-beurt. De zomerbanden waren echter niet binnen, er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dit kan gebeuren. Bij de afspraak voor de zomerbanden was niet duidelijk of de service-beurt al gedaan was. Later bij het ophalen van de auto vertelde de service-medewerker dat deze toch de vorige keer gedaan was. Er werd mij verteld dat de 2 voorbanden vernieuwd moesten worden, ik zou gebeld worden, dit moet nog gebeuren...

Zeer goede ervaring

Verkoper die de tijd voor de klant neemt zelfs nog na 18.00. Goed overleg over de aflevering zelfs nog 1 dag van tevoren. Tijdens de aflevering wordt er ook ruim de tijd voor de klant genomen. Om alles nog even uit telegen over de nieuwe auto telefoon geinstalleerd enz echt als plezierig ervaren.

Goed geholpen

Snelle APK/Servicebeurt

top garage, top service

Dit was mijn eerste grote beurt. Goede uitleg, goede ondersteuning, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wensink is echt aan te bevelen

Snelle service

Ik had een lamp defect, direct geholpen. Super.

Geweldige service!

Fijn bedrijf, vakkundig en servicegerichte mensen

prettige en accurate service

vanaf bestelling keurig voorzien van de juiste info. aflevering perfect geregeld

Wordt altijd heel goed geholpen

Wij merken dat er nog wat overgangsproblemen zijn

Medewerkers doen hun best, maar het vertrouwde gevoel van Martens overheerst bij ons nog niet.

Goed en duidelijk

Prettig en snel geholpen Snelle levering van mijn nieuwe auto

Prima service en kwaliteit.

Mijn Kia Picanto is een hele fijne auto.

Ben zeer tevreden

Als klant wordt ik goed geholpen.

Goed en leuk!

Kia e-Niro gekocht en afgehaald bij Jeroen Wolters. Vriendelijke ontvangst en uitstekende afhandeling. Prachtige auto, eerste kilometers voelden goed. Zeer tevreden dus.

geheel naar mijn zin

snel , goed, deskundig en pro actief

Bijkomende kosten maken onderhoud extreem duur.

Goed onderhoud is belangrijk, dat staat vast. Echter de zeer behoudende vaste intervallen van MB, vooral de bijkomende werkzaamheden maken het onderhoud naar mijn mening extreem duur.

Niet zo best

Bij het maken van een afspraak voor de grote beurt gecombineerd met APK had ik heel duidelijk aangegeven dat ik ook weer een schoonmaakvloeistof voor in mijn tank wilde. Dit herhaalde men bij het recapituleren van de afspraak nog eens, dus ik ging er van uit dat dit dan wel goed zou komen. Toen ik mijn wagen weer ophaalde bleek dit niet gedaan te zijn. De afgelopen 8 jaar was het zo dat na de grote beurt mijn auto weer even door de monteur door de wasstraat gehaald werd. Groot was mijn teleurstelling toen ik moest constateren dat de wagen niet gewassen was dit keer.

Kan beter

Had bij afspraak maken alles doorgegeven wat er moest gebeuren. Bij brengen van auto wist men van niks? Tijd voor afspraak klopte niet. Alles duurde erg lang, 2 uur wachten. Er was niet veel om te doen of te bekijken.

Correcte behandeling,

Netjes ontvangen, auto snel klaar, rekening klaar en lekkere koffie. Mvrgr

super

Vriendelijk ontvangen ,koffie stond klaar en de auto werd gewassen weer afgeleverd top!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle