goed geholpen

mij werd van te voren uitgelegd dat het een dure reparatie zou worden, en hoeveel het ging kosten, ik schrok me rot, ik had de auto ongeveer 1.5 jaar en ongeveer 4000 km mee gereden, dan verwacht je niet een dure reparatie van 3576 euro, jammer maar het is niet anders. jammer dat in de wachtruimte geen krant meer te lezen

Uitstekende service!

Prachtige ambiance en prima sfeer! Groet Jan Warntjes.

Prima auto

Was goed

Prima geholpen

Goed geholpen Alles volgens afspraak uitgevoerd

De afgesproken tijd werd niet gehanteerd en dus moest ik mij aanpassen.

In plaats van 10.00 uur werd pas om 11.00 uur met de auto begonnen. Geniteerd was dat de auto pas om 16.30 uur door mij zou worden opgehaald terwijl 13.30 uur was afgesproken. Positief was wel, dat na enig heen en weer gepraat, de auto ongeveer 14.00 uur weer klaar was.

Slechte eerste ervaring

Ik had telefonisch (via centraal nummer?) voor de eerste keer een werkplaatsafspraak gemaakt bij Wensink Assen voor een Ford Economy Servicebeurt van � 199 voor mijn 6 jaar oude C-Max (KG-820-K). Dit was na overleg met de telefonist; een dergelijke servicebeurt is volgens uw website immers geschikt voor auto s die ouder zijn dan 5 jaar. De telefonist heeft het er niet over gehad dat een andere en duurdere beurt nodig zou zijn. Toen ik de auto voor de beurt afleverde werd gevraagd te tekenen voor een opdracht van � 702. Op mijn vraag waar dat bedrag vandaan komt werd mij verteld dat dat de kosten van de beurt volgens onderhoudsschema zijn. Dat was niet volgens de afspraak. Ik vind het volstrekt onacceptabel dat zonder overleg of toelichting van het afgesproken onderhoud wordt afgeweken. Ik heb daarna alsnog de auto achtergelaten voor de Economy Servicebeurt. Overigens kan ik vermelden dat ik door de baliemewerker fatsoenlijk te woord ben gestaan.

Niet klant vriendelijk ontvangen.

-Werd niet gevraagd of ik wat wilden drinken. -Niet op de hoogte gesteld, duur van het onderhoud. - werd niet gevraagd of ik een leen auto wilden. - plaats dat de onderhoud A3 1.5uur klaar zou zijn werd het 4 uur. - hier is de laatste woord nog niet uit gesproken.

Snel en alles liep soepel door zeer vriendelijk personeel.

Ik werd snel en vriendelijk ontvangen. De auto was ruim op tijd klaar en gewassen en keurig gestofzuigd. Kortom zeer tevreden

Werkplaats denkt mee Jongens helpen ondanks de drukte

Twijfels over werkzaamheden

Afspraak maken ging eenvoudig, uitgevoerde werkzaamheden volgens checklist kwamen niet overeen met de werkelijke uitgevoerde werkzaamheden.

beroerd

een nieuwe auto behoort storingsvrij te zijn

Uitstekend geholpen!

Netjes en correct geholpen. Uitstekende monteur!

Goed ontvangen en klant vriendelijk

Het vervangen van de airbackpomp was snel gedaan alleen moet ik wel zeggen dat er bij thuis komst wat vocht onder de auto kwam te liggen maar ik ga r van uit dat van de onderplaat afkomt waar misschien wat is op gekomen we houden het in gaten.

zit nog ruimte voor verbetering

auto vroeg in de ochtend gebracht, gevraagd hoe laat klaar. antwoord was begin middag, zou gebeld worden. rond 14;30 geen telefoontje gehad toen zelf gebeld, en bleek dat het pas rond 17:00 zou worden had te maken met toestemming voor vervanging onderdelen van lease maatschappij. ze hadden mij ook kunnen bellen iets na de middag dat het later zou worden.

Duidelijk en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent. Filmpje is van toegevoegde waarde. Wellicht iets dichter bij de microfoon spreken waardoor het beter verstaanbaar is.

geweldige service

Ik kan niets opmerken daar er niets op te merken valt. 10 sterren

Professionele behandeling met koffie

Ontvangst en gesprek met geduld en koffie

Mooi op tijd klaar.

Sinds 1975 ben ik onafgebroken klant bij dezelfde garage, inmiddels heb er 4 gebruikte auto's van een jaar oud en 12 nieuwe auto's gekocht. Hieruit blijkt dat ik tevreden ben met dit bedrijf. Mijn huidige Mercedes C estate bouwjaar 2020, is deze week voor controle in de werkplaats geweest aangezien meerdere keren de automaat blijft steken in de zevende versnelling ( bij 100 km p.u.). Mij werd verteld dat dit euvel bekend is bij sommige auto's van dit type en er niets aangedaan kan worden. Doordat het toerental behoorlijk oploopt en na het beeindigen van de rit de blower enige minuten de motor laat afkoelen ben ik bang dat dit niet ten goede komt aan de motor door deze oververhitting.

Vlotte service, wel effen zoeken naar de servicebalie.

perfect

perfect

Receptie personeel denkt mee , Zeer klantvriendelijk!

Als ik bel naar de centrale om afspraak re maken is dat minder klantvriendelijk, zijn niet zo flexibel.

Deskundig en klantvriendelijk

Mijn ervaring is positief door deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers in de vestiging Doetinchem.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle