Keurig op tijd en ook binnen de afspraken

Zie boven , de afspraak online gemaakt, alleen een beetje jammer dat de mailservice steeds een herinnering stuurde, terwijl ik al een boeking gedaan had.

Wel even wennen zo een nieuwe auto met allerlei snufjes was even wennen maar gaat heel goed prima

heerlijk soepel rijden

bandenwissel duurde mij mij wat te lang (ruim 5 kwartier)

afspraak gemaakt voor bandenwissel, ik kon art op wachten maar dat duurde helaas ruim 5 kwartier

In een woord AANGENAAM !!!

Vakkundig, emphatisch en to the point!

Onvoldoende voor MercedesBenz garage

Telefonisch contact meer dan 30min moeten wachten Op de afgesproken tijd en plek werkzaamheden kan niet worden uitgevoerd omdat de afspraak door Mercedes Benz organisatie niet goed geregeld is. Verder personeel op de vestiging is prima

ruim voldoende

was prima

Gewoon zoals het hoort. Prima monteurs en vriendelijk

Garage prima, maar Wensink wordt een log bedrijf. Het maken van een afspraak is een ramp. Vrijwel onmogelijk direct de garage te benaderen. Altijd centrale. Prima telefonisten, maar weten niets over de auto. Ik wil het direct met de monteurs bespreken. Het gaat alleen als je de 06 nummers van de mensen aan de desk hebt. Een en al ergernis. Helaas,deze beoordeling geldt niet voor de werkplaats. Zij krijgen 5sterren,

Over het algemeen goed.

Afspraken maken via Zwolle vind ik minder prettig. Soms communicatie niet correct weer gegeven. Liever direct contact met eigen garage. Moest na onderhoudsbeurt nog twee keer terug voor nazorg.

good geleverd, professionele dienst

Het was goed.

Uitstekend!

Auto stond netjes rij klaar. Kreeg duidelijke instructie. Prettig zaken doen met Kia Wensink!

Top !

Top behandeling door Marcel

Niets op aan te merken.

Voelt de laatste tijd niet meer als mijn� garage.

Eenmaal in december 2021 en nu tweemaal in april bij de garage geweest. De parkeerplaats stond telkens volgepakt met allerlei auto s van diverse merken � vandaag zelfs bedrijfsauto s van Ford zelf die daar helemaal niet voor onderhoud komen - en wel zodanig dat er voor mij als klant vandaag zelfs na het nodige heen en weer gedraai en gezoek geen andere plek meer te vinden was dan vlak voor de ingangsdeur. In de showroom waan je jezelf in een 2de-hands autohandel; ook daar een allegaartje van automerken, Ford auto s zijn er vrijwel, zeker op de voorgrond, niet meer te zien, terwijl die m.i. toch het visitekaartje zouden moeten zijn. Kortom, het is een wanordelijke zaak geworden, waardoor ik mij als klant daar niet meer thuis voel. Deze ervaring heb ik inmiddels ook van anderen vernomen, dus de nu door Wensink ingeslagen weg lijkt mij niet de juiste. En aan het personeel ligt het niet, want dat is als vanouds vriendelijk en behulpzaam !

Perfect verholpen!

De mankement aan mijn auto is perfect verholpen. Het oplossen hiervan zou een uurtje in beslag nemen, dus bleef ik er op wachten. Ik moet zeggen dat ook het wachten, goed geregeld is. Kortom, ik heb geen klachten of opmerkingen!

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen.

Ergernis en zeker niet hartelijk.

1. Ik ben zeer handig met mijn rollator, maar door een draaideur kwam de hulp wat te laat. 2.Er werd eerst naar mijn rollator gekeken daarna werd mij gevraagd wat ik kwam doen. Ik had een afspraak. De sleutel afgegeven en ik kon daar wel plaats nemen en wel koffie pakken. Ik kreeg het gevoel bekijk het maar. Na 4kwartier zoeken nog niet weten wat er aan de hand is. Jammer van mijn 119,euro. Inmiddels is het probleem verholpen. Binnen 1uur werd mij verteld wat er aan scheelde. Ik ga niet aanbevelen.

Prettig en snel geholpen

Uurtje gewacht. Koffie gedronken en wat gelezen. Bandenwissel. Prima gedaan.

Op "aangename" wijze online auto voor mijn dochter gekocht

Na diverse telefonische contacten met Frank de Wagt kregen wij een betrouwbare indruk en hebben wij online de auto naar keuze gekocht en oude auto ingeruild. Overeenkomstig het verwachtingspatroon werd de auto perfect voor deur afgeleverd en inruilauto meegenomen.

De service was zoals gebruikelijk goed.

De bandenwisseling was goed; alleen voor mijn overzicht vind ik het makkelijker als ik direct kan betalen. Nu heb ik na drie weken nog steeds niets gehoord en vanwege mijn vakantie kan ik op deze maniet een betalingsachterstand oplopen.

Mijn ervaring was altijd wel goed bij Wensink.

Ik heb een probleem met het display van de audio, deze valt behoorlijk vaak in storing. Ik kan dan niets meer doen met het scherm (reageert niet op aanraking). Dit heb ik bij de beurt doorgeven, toen ik de auto weer ophaalde kreeg ik te horen dat de apparatuur waar dit mee hersteld moest worden het niet deed. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken, toen ik dat deed krijg ik te horen dat ik wel weer de huurauto moest betalen, (omdat dit wel twee of drie uur kon duren)dat vind ik niet kloppen omdat men in gebreke is gebleven bij de beurt . Ik heb het gesprek verder afgekapt met de medewerker van de receptie want ik merkte dat wij hier niet uit zouden komen. Het probleem is er nog steeds met het scherm en dat is behoorlijk vervelend, ik kan dan niets doen met de radio of navigatie of telefoon en ik heb dat dagelijks nodig .

netjes behandeld en wat gedaan moest worden is prima uitgevoerd

ging voor onderhoudsbeurt, helaas waren de banden voor door droogtescheuren ook aan vervanging toe bij een leeftijd van drie jaar. Keurig gebeld met prijsindicatie en verzoek om akkoord

Altijd zeer behulpzaam

Zeer tevreden!

Bandenspanningscontrole werd niet gereset.

#NAAM?

Vlotte professionele afwerking

Reminder via de mail voor een bandenwissel, die is ingepland. Prima service.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle