Werd erg goed geholpen en begrepen door medewerker ( Patrick ) hij begreep het probleem.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Eerlijk en goed geholpen.

Aardige meneer Is eerlijk naar de klant Denkt mee en vooruit.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Fijne garage met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Plezierig contact met de adviseur. Zeer behulpzaam.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Contact goed verlopen. Weinig ruimte voor onderhandeling en op dit moment moeten nog een aantal openstaande vragen beantwoord worden. Ok moet de ontbrekende rollo nog nageleverd worden

Prima onderhandeling & keurige aflevering

Prima onderhandeling in Augustus, inlvering in Sept 24 (incl storting inruil) & keurige aflevering in Januari 2025

Zeer goede ervaring

Snelle en goede service had de auto net weggebracht en kreeg na 2 uurtjes al een belletje om de onderhoudsbeurt door te spreken en kwamen helaas tot de ontdekking dat er olie lekt bij een van de sensoren. Aangegeven dat ik nog Bovag garantie heb en de baliemedewerker dacht goed mee en liet het zelfs nog even zien, zodat ik dat kan aangeven bij het bedrijf waar ik hem gekocht heb. Zeker blij met Wensink! Auto ook weer fris gewassen

heel plezierig en klantvriendelijk

Heel plezierig contact met de verkoper en auto zag er heel goed verzorgd uit bij aflevering

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Is altijd 100% zeer goed en zeer goede behandeling

Na de vele jaren klant is het nog steeds prima vandaar ook al jaren een onderhoudscontract en 45 jaar mercedes rijder.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Goed geholpen

Goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Wensink Leeuwarden, jongens bedankt nog een keer, Ronald jij bent de beste verkoop adviseur.

Goed en fijn ontvangst

Goed en fijn ontvangst. Fijn contact verder. Alleen wilde ik naar aanleiding van telefoontje van de garage hun terugbellen. Dat kan niet. Dan bel je met Zwolle. Lang in de wacht gestaan en uiteindelijk niet teruggebeld door de garage. Daardoor laatste reparatie niet uitgevoerd en dat is wel balen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

Goed en snel geholpen

Niet een alledaagse klus. Hebben dit wel snel en vakkundig uitgevoerd.

Geheel tevreden

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd naar volle tevredenheid

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Super ervaring

Vanaf de aankoop tot de aflevering is alles volgens het boekje gegaan, prettige aankoop, tussentijds goed geïnformeerd en een perfecte aankoop en aflevering door Jeroen Wolters

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Wintercheck snel geregeld

Een afspraak maken voor een wintercheck was snel geregeld. Ook de wintercheck zelf was snel en vakkundig uitgevoerd. Het fijne was dat ik hier gewoon op kon wachten.

Prima en vriendelijk

Prima envriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Lekkage koelsysteem goed verholpen

Onze auto begon steeds vaker koelvloeistof te verliezen. Werd de laatste weken steeds erger. Na divere reviews over de ecoboost 1.0 (2013) te hebben gelezen vreesde ik voor de koppakking of erger. Kon echter niks ontdekken, motor liep nog steeds goed, geen witte rook, schuim op de olie o.i.d. Na de garage geweest voor een check. Na een behoorlijke zoektocht bleek dat de doorvoerslangen/koppelingen naar de kachel te lekken. Is nauwelijks zichtbaar omdat deze bijna verscholen zitten achter het blok en de koelvloeistof min of meer werd opgezogen door de sponsachtige afdekringen aan het schutbord. Was een flinke klus omdat er veel gedemonteerd moest worden om hier bij te komen. Gelukkig alles nu verholpen en geen lekkage meer ondekt. Heel blij mee :-)

Top service

Super goed en zeer snel geholpen. Door Hans Smulders. Top kerel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Prima geregeld

Al een paar maanden geleden heb ik een proefrit kunnen maken in de auto die aansprak. Dit was snel te regelen via de website van Ford. Via de leasemaatschappij is de auto uiteindelijk besteld. Toen de auto (Mustang Mach E) uiteindelijk eerder dan verwacht geleverd kon worden heeft Wensink mij direct netjes gebeld. Toen later bleek dat de wagen op een verkeerde vestiging stond werd ik wederom proactief gebeld om op de hoogte gehouden te worden. Foutjes kunnen gebeuren maar proactief je klanten inlichten zie je niet overal. Uiteindelijk is de auto alsnog op tijd geleverd en na een prettige introductie met de auto zijn de eerste kilometers een feit. Wat mij betreft heeft Wensink Zwolle dit dus top geregeld!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Goed en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

super service

ik kom hier al jaren ben zeer tevreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

prima en snel geholpen, vriendelijk ontvangen

prima en snel geholpen, vriendelijk ontvangen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Goed en slecht.

Goed mbt de snelheid -> auto met startproblemen 's morgens gebracht zonder afspraak en 's middags al gemaakt. Slecht mbt de prijs -> schrok me rot om voor een nieuwe accu inclusief installatie EUR 443,- te moeten betalen, dat slaat totaal nergens op. Ook de genoemde argumentatie dat het uurtarief EUR 188,- ex BTW is is belachelijk duur.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Lippestraat 2