Uitstekende service!

Kwam voor inbouw van een nagekomen chip. Gaf aan dat er af en toe een melding kwam en dat het stuur niet helemaal recht stond. Allemaal keurig meegenomen en verholpen zonder aanvullende kosten.

Correct ontvangen en geholpen.

Keurig ontvangen en geholpen. Alleen helaas laat gebeld terwijl ik had aangegeven dat ik m'n wagen graag eerder wil ophalen dan 17 uur. 14 uur afgeleverd voor een bandenwissel. Kon niet blijven wachten. Werd beloofd dat hij eerder dan 18 uur klaar zou zijn. Werd ik 16.45 gebeld.... Hoop dat dit de volgende keer sneller kan.

Top, uistekende service

Worden altijd prima geholpen bij wensink doetinchem

correct

halfjaarlijkse bandenwissel volgens afspraak

Slechte communicatie.

Besproken voor leenauto bij maken van afspraak. Op de dag van reparatie weten ze daar van niks. Geen contact als de auto klaar is of niet.

Wensink wil vooral haar eigen bankrekening vullen

Mijn ervaring voor een kleine beurt van mercedes S klasse is ronduit negatief. Daar waar op de website melding wordt gemaakt van bedrag van ongeveer � 300 ben ik uiteindelijk � 1200 kwijt. Tijdens het gesprek om werkzaamheden te bespreken was er maar 1 focus en dat was upselling voor Wensink. Hoe kunnen we zoveel mogelijk geld uit de klant trekken. Er werd melding gemaakt van een kapotte bodemplaat. Er werd afgesproken dat daar foto's van gestuurd zouden worden, nooit ontvangen. Versnellingsbak olie bij 55000 km kan maar men had ook kunnen voorstellen nog 25ooo km te wachten. En het lijstje was nog groter.

Fijne ervaring

Op korte termijn gepland, prima communicatie en afspraken nagekomen. Auto ook weer netjes schoon teruggekregen, super! Alleen de afspraak inplannen moeizamer door lange wachttijden aan de telefoon. Verder aan te bevelen!

We zijn snel geholpen

Daarna ook door de dame van de werkplaats receptie heel goed geholpen mee gedacht. Bedankt

Ik kwam voor de APK. Deze was goed en ik ben goed geholpen.

Was alleen voor de bandenwissel

Betrouwbare garage

Gewoon goed

Vriendelijk, lekker dichtbij en gratis fietsservice. Factuur duidelijk omschreven, gratis verlenging pechhulp service bij jaarlijkse onderhoud. Gewoon goed!

Niets bijzonders, maar gewoon goed

Mercedes servicepunt in een Ford garage. Keurig, vriendelijk en alles goed geregeld. Het was wel prettig geweest als de (zeer recente) adreswijziging was gecommuniceerd, nu stond ik op het oude adres voor een dichte deur. Gelukkig waren ee nog mensen aan het werk die me naar het nieuwe adres verwezen.

Uitstekend!

Zeer snel ter plaatse en dag erna meteen alles opgelost.

Gewoon goed geholpen

Vooraf aangeven wat er moest gebeuren en dat is gedaan!

Gaan erg achteruit in servies en kwaliteit

Totaal geen duidelijke onderhoud meer. Voor heen kreeg je nog een filmpje met uitleg en lieten ze punten zien wat niet goed was. Nu bellen ze alleen met prijzen. En laten we over schade herstel niet beginnen. Dat is gewoon pruts werk eerste klas. Stof in de lak krassen en dofheid wat ver van de schade zat. Lak spuiten op onderdelen die niet die kleur hebben. Zeg je er wat van word je dom aan gekeken waar ik moeilijk om doe

Fantastisch

Uitstekende service. Bij de eerste kilometers viel het scherm uit en bleek er een zekering los te zitten. Direct gevonden en verholpen.

Bijna zeer tevredenheid

Mijn afspraak via telefoon perfect , een min punt geen e-mail bevestiging na telefoon gesprek bevestiging voor de datum. E-mail kwam pas 3 dagen voor de afspraak.

goed en eenvoudig geregeld. Ales verliep als gewenst.

zie hierboven

Teleurgesteld

Geen vervangende vervoer en ook nog benoemen dat ik geen recht op hem!!!

Onvoldoende uitleg op reparaties

Na 1 jaar zeer weinig gereden te hebben, kreeg ik nogal wat zaken voorgesteld die gedaan zouden kunnen worden zonder daar een goede uitleg bij te krijgen alleen "u hoeft het niet te doen" en daar heb ik niets aan. Uiteindelijk is mijn accu vervangen voor een totaalbedrag van � 360 dat moet toch wel een zeer exclusieve accu zijn. Daarnaast kwam er nog eens kosten bij omdat er plotseling geen woonplaatsservice meer is. Kortom ik ben een beetje klaar met jullie

Ik vond het prima. Alleen vond ik het wel vervelend dat er pas erg laat aan mijn auto begonnen werd. Mede omdat het op een vrijdag was maakte ik me zorgen of ik in het weekend wel een auto zou hebben.

vriendelijk en toch teleurgesteld

De MB geeft in het dashboard een lampje aan. Vriendelijk een afspraak voor controle kunnen maken in Apeldoorn. Auto is uitgelezen. Om 17:15 echter, Oja, er zit nog een klant nu we naar huis gaan. Resultaat van uitlezen wordt vriendelijk medegedeeld. Het kan niet meteen worden opgelost omdat de garage ivm verbouwing sluit. Dat op zich is geen probleem. De dag erna ontvang ik echter een factuur van ruim �150 voor het uitlezen. Dit is mij vooraf niet verteld. En zie ik ook als uiterst onprettig en onprofessioneel. Ik mag verwachten dat ik een prijsopgave krijg vooraf. De service van Wensink blijkt hiermee voor mij sterk onder de maat.

slecht, onpersoonlijk en niet geinteresseerd

Tweemaal Wensink Arnhem bezocht. Momenteel rijd ik MB en wil(de) graag een MB GLC diesel kopen. a: Fijn dat u er bent, maar graag een afspraak maken. b: schrijf uw gegevens op de mail, ik kom er bij u op terug. Niets vernomen. b: Tweede bezoek: Schrijf uw wensen op papier/email, ik kom er bij u op terug. c: Een maand later, nog niets vernomen van de verkoper. Inmiddels elders een MB GLC gekocht.

Alles goed en eenvoudig geregeld

We kwamen om de kleur voor onze volgende private lease auto te bekijken en liepen met een getekend lease contract de deur uit. Alles gegevens waren somp5aan te leveren en het was ook duidelijk beschreven wat er aangeleverd moest worden. De aflevering daarna was ook heel goed en netjes. Helemaal tevreden

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle