Ontvangst, service en kwaliteit werkplaats zijn top!

Zie bovenstaand

Niets beter als bij andere garage!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meedenkend.

Een gemaakte afspraak is niet te vergeten

Altijd keurig vooraf een herinnering

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Sleutel batterijtje werd direct vervangen

Auto om 9.00 gebracht. Service werd pas om 14.30 gestart waardoor de dag tekort was.

Moet een tweede afspraak maken omdat de werkplaats pas in de middag aan de service en reparatie begon. De werkzaamheden waren van te voren duidelijk doorgegeven. Wat me verder opviel is dat er even 15 km was proefgereden in de E53 AMG. Het verbruik werd aangegeven op 17liter/100km. Dit geeft aan dat er even ongenadig hard in mijn auto is gereden. Erg onprofessioneel en had de tijd maar besteed om de reparaties uit te voeren

Prima geholpen

Prima geholpen met een fijne kop koffie

Overwegend positief

Klantvriendelijk, goede service. 1 puntje van kritiek is dat de auto sinds nieuwlevering een kleine transportschade op het bestuurdersportier heeft. Dit heb ik meerdere malen kenbaar gemaakt. Ook nu, na 2 servicebezoeken is dit nog niet opgepakt. Het is een lease auto, dus voor mij niet heel interessant, maar wellicht voor de leasemaatschappij wel. Ik neem aan dat Ford verzekerd is voor transportschade, ik zal bij een volgend servicebezoek opnieuw melding maken van de beschadiging.

Als je de Martens familie gewend bent is dit bezoek als een koude douche.

In de afgelopen 3-4 maanden heb ik Wensink leren kennen als een zeer zakelijke firma, waar relatie niet meer telt. Alsof je een nummer bent, 1 van velen.

De bedrijfsbus veel langer in reparatie/onderhoud dan ingeschat.

Het is een beetje een vreemde eend een BE combi hierdoor kost onderhoud en apk meer tijd dan vooraf ingeschat door de dealer begrijpelijk. Het zou fijn zijn als de dealer checkt of vervangend vervoer wordt aangeboden door de lease maatschappij bij het inregelen van een afspraak. scheelt ergernis en inregelen van halen en brengen wat nu het geval was.

Zeer klantvriendelijk

Snel en klantvriendelijk geholpen

Wisselend

Na onze negatieve beoordeling zijn wij benaderd door Dennis van de KIA in Lelystad en hebben wij in een goed gesprek de punten besproken welke voor ons reden waren om een lage beoordeling te geven aan de garage. We hebben het gevoel dat het gesprek nut heeft gehad en dat de geconstateerde punten duidelijk zijn begrepen en opgepakt gaan worden. Wel blijven we van mening dat er een cultuur omslag is geweest sinds het Wensink is geworden welke wij als minder prettig ervaren dan in de tijd dat het KIA Dijkstra was, zeker in de klant benadering bij de servicebalie welke wij sinds de overgang en verandering van personeel als kil ervaren.

ik nog nooit klachten gehad, niet over de auto en niet over de service

alleen maar goede ervaringen

Waardeloos

Ik ben meerdere keren geweest met een accu probleem, waar geen oplossing voor kwam. Ik zou te korte afstanden rijden waardoor de accu leegraakte. GEEN OPLOSSING. Ik heb daarop naar Zwolle gebeld en een klacht ingediend over de gang van zaken. Groningen heeft mij toen gebeld dat er toch een nieuwe accu geplaatst ging worden. Nu werkt mijn start stop ook weer maar wat een gedoe. Als ik hier een cijfer voor moet geven dan is dit een 4.

zeer teleurstellend

Er is zoveel fout gegaan dat dit niet in 1 zin samen te vatten is. Aflevering 5x uitgesteld maar moet iedere keer zelf bellen, wordt nooit gebeld. Auto deed het niet meer na 3x rijden is voor de helft vergoed, de rest laat maar achterwege. Zeer teleurstellend. MVG Theo

Solide en klantvriendelijk

Klant is koning. Mooie zaak.

Prima service.

Goed ontvangst, snelle afhandeling!

Begint al bij de balie

De balie medewerkster erg onvriendelijk.( Patrick) Eerste gemaakte afspraak bleek het onderdeel niet binnen. Dus voor niks: Het raam is defect is gemaakt maar nog steeds niet in orde. En de pech die ik al gehad heb met mijn auto zullen we het maar niet over hebben.

Service bij aankoop van auto van 60.000 is slecht

Ik heb aan de verkoper gevraagd hoe mijn zelflader van telefoon werkte van mijn nieuwe sorento van 3 maanden oud van Eur 60.000. Hij wist het ook niet dus heeft hij degene bij de balie die de monteurs aanstuurde gevraagd. Monteur moest er naar kijken. Afspraak gemaakt 1 week later. Wat bleek auto moest in drive staan dan maakt de telefoon contact. Dus voor niks een afspraak gemaakt. Verkoper kent zijn auto niet. Heb tijdens die afspraak gemeld dat remmen auto piepten vanaf het begin. Konden ze gelijk even naar kijken omdat ik er toch was. Toen het klaar was vroeg de balie medewerker of het een lease of eigen auto was en dat hij een factuur moest sturen voor de remmen. Vervolgens heb ik de verkoper geappt of dit niet een foutje was. Hij reageert niet. Vervolgens gebeld maar niet bereikbaar. Krijg daarna 5 dagen later toch een antwoord van hem via de app. Factuur was inderdaad foutje. Heb hem geantwoord dat de remmen nog steeds piepten. Geen reactie meer. Echt ontzettend slecht service niveau van verkoper en baliemedewerker. Ik heb zelf ook een winkel en dit kan echt niet volgens mij. De auto is fantastisch maar Kia Heerenveen krijgt van mij een dikke min. Normaal schrijf ik nooit een recensie en al helemaal geen slechte maar hier kan ik echt niet tegen. Met vriendelijke groet, Henk Vlagsma Bolsward

Perfecte service

De auto werd zelfs in Lochem opgehaald zelfs nadat de monteur uit Lochem en vergeten was op te halen

Uitstekende service

In de showroom geweest in Emmen, daar een keurige uitleg ontvangen. Auto is vervolgens bij huis afgeleverd.

Gegaan zoals het besproken is

Netjes alles overlegd.

Snel afspraak maken. Geinformeerd worden tijdens beurt. Auto gewassen afgeleverd.

Ik was wat later dan afgesproken, maar dit was geen probleem voor de Ford medewerkers. Top.

clientgericht, vriendelijk en zakelijk

Wij hadden niet gedacht dat we hier in Heerenveen zouden slagen. We kwamen eigenlijk vooral even kijken naar de kleur van de KIA EV6 waarin we geinteresseerd waren. De zakelijke meedenkende en actieve houding heeft ons nog de zelfde dag doen besluiten om toch hier onze droomauto aan te schaffen. Die actieve clientgerichte houding ervaren wij nu ook in de aftersales.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle