strak en zakelijk

Netjes gepland, volgens afspraak op tijd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Weer als vanouds

Alles prima geregeld, heldere communicatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Jammer dat voor de wissel meer tijd nodig was.

Prettig geholpen volgens afspraak. Echter door probleem bij het wisselen van de banden, duurde de wissel wel erg lang.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Uitstekend geholpen door de verkoper Erik

Gebruik gemaakt van de speciale inruil actie. Uitstekend advies van de verkoper Erik

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Gewoon wat je mag verwachten

Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van het onderhoud.

Perfect.

Goed ontvangst, fijne service (de leenfiets was ik vergeten door te geven, maar werd direct geregeld) en snelle afwikkeling.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Je probleem wirdt serieus genomen

Mijn recent gekochte glc bonkte bij een snelheid van 130 km. Na een ritje met een monteur, bleek er inbalans in meerdere banden. Afwachten of het is opgelost. Kosten, geen. Top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

netje alles weer geregeld

Bedankt voor de goede service aan ons auto

Heel prettige ervaring.

Seizoencheck en wat kleine extra's uitgevoerd. Fijn welkom aan de balie en vlotte aanpak van de auto. Kopje koffie en een krantje. Helemaal goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

uitstekende informatie en nazorg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

zeer matig

matig

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Heel fijn

Men was aardig en verwelkomen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Prima geholpen

Softwarestoring, gebeld en direct geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Keurig bedrijf

Goede service en prijs kwaliteit verhouding. Nette inruilprijs en correcte afhandeling.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Helaas is dit niet mijn Bus

Ik heb deze mail van u ontvangen, echter zal er bij uw administratie iest verkeerd staan. Ik verzoek u dan ook mijn mailadres uit uw administratie te halen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Bij schade Hoogeveen goed en zorgvuldig geholpen

Bij aankoop bleek een kleine beschadiging in de achterbumper. Wensink Leeuwarden wilde dit laten bijwerken. Vanuit Leeuwarden zou alles geregeld worden. Auto thuis ophalen en weer brengen. Uiteindelijk heb ik het zelf geregeld met Hoogeveen. Wij zijn naar Orvelte Marke gegaan om dichtbij Hoogeveen te zijn ik ik niet 4 maal ver moest rijden. Beschadiging op prima verholpen. We hebben zelf dus alles geregeld en kosten gemaakt om dicht bij Hoogeveen te zijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Schade Hoogeveen

Netjes geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Slecht

Ik heb een Mercedes ETA bouwjaar 2024 , en de auto had een krakend geluid achterin de auto , bij een bezoek aan wensink in Groningen waar ik om 8 uur in de ochtend binnen kwam en om 8:20 weer wegreed en het probleem was verholpen door een beetje vet aan het kofferbakslot te doen kreeg ik een rekening van 120 euro na een telefoongesprek werd deze dan uiteindelijk geschrapt . Maar ik vindt voor een beetje vet aan een slot doen voor 120 euro wel heel veel geld , zelfs al zou de auto buiten de garantie vallen vindt ik dit toch service . Maar goed ik weet in elk geval waar ik niet weer naartoe ga voor onderhoud en dat is bij Mercedes wensink

Aflevering prima

Met een fijn gevoel een auto gekocht met aandacht voor onze wensen. Aflevering ging heel soepel. Minpuntje is dat de updates voor zowel het informatiesysteem als de navigatie niet bijgewerkt zijn. Dat laat wel het gevoel achter: heeft hij bij de verkoop toegezegde onderhoud wel plaatsgevonden?

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Lelystad

Goede service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Erg slecht!

Ik krijg tot 3 x toe een verkeerde factuur. Daarnaast ontvang ik een offerte waar gefactureerde dingen opstaan die dan dus dubbel zouden uitgevoerd worden. Uiterst onprofessioneel ik kom hier niet weer.

goede service en flexibiliteit

ondanks een zeer drukke dag op de werkplaats toch een aantal zaken ad-hoc ingepland.

Profesioneel

Zeer vriendelijke mensen die meedenken en uitstekent werk leveren kortom top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

bijna goed

Na een afspraak te willen maken via internet belde de verkoper mij. ik wilde een proef rit maken maar de auto stond in Groningen hij zou het daar kort sluiten met hun. Geen probleem dit staat ook op de site. Daar aangekomen keken ze ons aan van ???want die auto staat absoluut niet hier. Verkoper ging rond bellen en bleek personeel met deze auto reed en was in Zwolle. week later uitgenodigd in Apeldooorn met excuses voor de mis communicatie en als vergoeding kregen 3 was bonnen. Werd meteen verteld dat de verkoper uit Zwolle er 3 weken mee op vakantie ging. na drie weken hebben we eindelijk een proef rit kunnen maken en ja deze beviel ons. Een deal kunnen maken en we hebben hem nu enkele weken in bezit en we hebben er al veel plezier van. Maar je moet hier wel geduld hebben.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Slecht deze keer

Wij voelen ons een beetje in de steek gelaten,n.a.v.het niet functioneren van de navigatie werd gezegd telefonischom middags kwart voor 4 uur ,deze is niet meer te repareren u moet zelf zorgen voor een andere via weet ik wat.heb gevraagd wil je onze zoon even uitleggen om 5uur als die de auto komt halen van hoe en wat ,dat zou gebeuren .maar hij wordt op de zelf de korte manier kindgebonden toegesproken en was hier ook zeer verbaast over. Wij zijn boven de 80jaar en hebben niet veel verstand van de auto ,we zijn heel blij met deze auto en hebben hem al meer dan 10 jaar met alle service van Wensink

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle