Auto nog niet klaar?

Auto nog niet klaar?

Correcte bandenwissel

Goed geholpen tijdens de bandenwissel op de nieuwe locatie. Lekkere koffie.

Slecht

Ik heb uw bedrijf op 18 april een aangetekende brief gestuurd met mijn klachten en tot op heden geen antwoord mogen ontvangen.

kort, duidelijk en krachtig

werd netjes ontvangen en te woord gestaan door de balie medewerker - wist van mijn komst ... sleutels overhandigd ... twee uur later een sms bericht en de auto weer opgehaald ... verder geen woord gewisseld ...

Uitstekende service, plezierige mensen

Wouw, top service

Auto brengen, wachten terwijl deze klaar is en dan buitenkant en binnenkant zelfs schoon afgeleverd. Wat een geweldige verrassing.

Geweldig geholpen in Groningen bij Wensink

Kwam voor een beurt, netjes ontvangen, plezierige medewerkers, goede service fijn ontvangst, nette ruimte om te wachten, verse koffie en een gewassen auto bij vertrek.

Top.

Ik werd snel geholpen.

Wordt zoals gewoonlijk in Zevenaar uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel, klein en persoonlijk Prettig nu ik ook in staat ben om direct met het personeel in Zevenaar te kunnen communiceren en afspraken kan inplannen indien noodzakelijk Ik beveel de voormalige vestiging Martens hartelijk aan

Goed meegedacht.

Ik heb een kantoor kunnen gebruiken voor geplande teams vergadering. Top

Vriendelijke ontvangst en vakkundige personeel

Geweldige service en kostenindicatie

Zeer adequaat en snel handelen, zodat ik snel mijn bedrijfsauto tot mijn beschikking had. Deskundige receptie werkplaats en monteurs.

Heb de auto vanmiddag in ontvangst genomen

Werd goed ontvangen goede uitleg en ze denken met je prima toppie

Vriendelijk en net behandeld

Bellen zodra de auto weer klaar is. Auto is weer netjes gewassen.

Snelle service binnen een dag.

Snelle apk service en airco check. Daarnaast ook goede communicatie over bijvullen airconditioning. Vriendelijke service bij de balie.

Zeer goed bedrijf!

De adviseur, Tarik, heeft ons zeer goed en deskundig geholpen. Goede uitleg bij aflevering van de nieuwe Kia E-Soul.

Beter kan haast niet

Was goed geregeld en als toppunt netjes de bus gewassen en voor binnen schoongemaakt

Prima levering van mijn nieuwe auto

Prettig gesprek vooraf en prima levering van de B klasse

Efficient & correct

Prettig en efficient

Klant vriendelijkheid niks mis mee

Afwerking garantie geval erg slecht en eigenlijks niks vanaf willen weten

Het was een bijzonder moment, een compleet nieuwe auto

Prachtig moment; fijn contact met de verkoper; tijd en aandacht. Goede afhandeling.

Afspraak om 8 uur. Om 11 uur leasemaatschappij bellen of banden mogen worden vervangen. Daarna bestellen. Had ook tussentijds aangevraagd kunnen worden. Nu tot 14 uur in de werkplaats gezeten. Ruitenwisser bladen voor 79 euro vind ik echt te gortig. En stuiteren ook nog tijdens het wissen.

Prima service en auto mooi schoon terug

Prima geholpen

Snelle en uitstekende service

Ik kwam met mijn ML waarvan de accu kapot was. Er is gelijk een nieuwe accu uit het magazijn gehaald en gemonteerd in de auto. Keurig geholpen en was erg blij dat dit tussen door kon!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle