prima, zoals ik gewend ben bij Wensink.

Vervanging back-up accu en ruitenwissers. Duurde ruim 2 uur. Kreeg de auto wel keurig gewassen en gestofzuigd terug.

met een woord gewoon top

zeer goed geholpen en goed advies gehad

Garage en receptie prima. Bereikbaarheid per telefoon is slecht.

Vriendelijk en deskundig. Bereikbaarheid per telefoon moet beter.

geen verantwoording ontvangen van gedane controlebeurt + APK

Prima werk verricht, wel blijft het de vraag welke onderdelen zijn gecontroleerd ?

Top geregeld

Top geholpen...

Jullie geven de juiste informatie....maat luisteren ook naar wat de klant zegt en doen hier iets mee...

v

v

Tevreden

Schade snel geconstateerd en goed verholpen

Professioneel en grondig!

Auto werd opgehaald en geheel gereviseerd weer terug gebracht, auto rijdt weer als een zonnetje!

Prima ervaring !i

Zeer correcte benadering, zoals je van Wensink/Mercedes mag verwachten. Over de kwaliteit van het uitgevoerde werk kan ik niet oordelen, maar dat zal deskundig zijn geweest. De auto was in de werkplaats voor een grote onderhoudsbeurt en APK.

Servicegericht

Duidelijke uitleg, meedenken met klant. Alles in overleg. Prima service, 'm.n. van de verkoper.

Monteurs uitstekend

Kortgeleden mijn Hymer camper op basis van een Mercedes Sprinter voor een grote onderhoudsbeurt en apk naar Mercedes Wensink in Assen gebracht. Alle punten van groot onderhoud prima uitgevoerd plus de aandachtspunten voor de apk, deze zijn ook gelijk vervangen/gerepareerd. De camper loopt weer als een zonnetje en kan er dan ook weer met een gerust hart mee op vakantie. Hierbij wil ik Niels Vinke, die helaas al een paar maanden uit de running is, veel sterkte toe wensen.

geweldig geholpen door Leroy Groters

Door omstandigheden moest ik bestaande afspraak verplaatsen. Doordat wij momenteel elders verblijven en slechts een mogelijkheid hadden voor de APK heeft Leroy ervoor gezorgd dat we de afspraak nog naar diezelfde dag konden verplaatsen. Dit scheelde ons 1 dag en 300 km rijden voor een apk. Suiper.

Altijd goed!

Altijd goed geholpen.

Uitstekende en deskundige hulp

Prima en snel opgelost.

Netjes opgelost maar moest erg lang wachten voordat mijn auto weer terug kwam.

1e afspraak controle op de schade prima en ook duidelijk wanneer ik aan de beurt zou zij. Bij afgifte auto op maandagochtend werd aangegeven dat de verwachting einde van de week zou zijn dit ook omdat er een feestdag in deze week zat. Einde week niets vernomen eerst Wensink gebeld(door dus naar algemeen nummer) maar niets terug gehoord in de middag zelf even langs gegaan....maar ook daar nog niets vernomen dus most wachten. pas op de donderdag kreeg ik de mail en vrijdag kon ik m dus weer ophalen zag er verder prima uit. enkel lag er nog glas in de kofferbak terwijl volgens mij enkel de bumper vervangen zou moeten worden. dus ook geen beeld gekregen van wat er uitgevoerd is....maar auto zag er verder dus wel goed uit. Conclusie is dus dat de communicatie beter kan.

ervaring is goed en de monteur nijkamp is van grote klasse

Zo fijn om in een nieuwe auto weg te rijden. Er zitten nog meer opties op dan wij verwachten

Aardig personeel en de auto rijdt na 10 jaar nog steeds perfect

De auto wordt 1 x per jaar thuis opgehaald voor de APK keuring en een beurt. Geweldige service. Grotere reparatie - indien nodig - gebeurt altijd in overleg. Auto wordt gewassen weer thuisbezorgd.

In een oogwenk een lampje vervangen.

Onaangekondigd kwam ik voor een vervanging van een lampje. Binnen 10 min. stond ik weer buiten.

Hij rijdt heerlijk!

De auto rijdt soepel en stil. Hij zit erg lekker en ziet er prachtig uit. De hoge zit is prettig. Ik moet nog wel een beetje oefenen met alle knopjes.

Vriendelijke uitleg over de redenen van afkeur APK.

Helder en professioneel.

Zeer aangenaam

Ontvangst en service zijn goed geregeld. Leen auto is fris en schoon. Afspraak is afspraak.

Ok

Ok maar bij mijn vorige garage werd mijn auto even gewassen. Volgens een mail zou ik elke maand de auto kunnen wassen klopt dit?

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle