Het Rijden oke.

verkoop verloop niet tevreden, De reden is communicatie wat voertuig betreft, De afwerking van betimmering niet goed afgewerkt, achter de bus geen opstaptrede,slechte bergruimte in cabine, en voor zoveel geld nog geen stoel met armleuning. Helaas geen 2e keer meer wensink.

Netjes te woord gestaan en geholpen

Voor mij de eerste keer met mij lease bedrijf bus geweest voor een grote beurt, mooie leen busje mee gekregen , alles goed afgehandeld

service volgens afspraak

ik kreeg een oproep voor een terugroepactie. zeer netjes voor een auto van 15 jaar oud. het onderdeel van de airbag moest worden besteld en ik zou worden gebeld als dat binnen was. helaas kreeg ik geen telefoontje en moest ik zelf gaan bellen. daarbij kreeg ik onmiddellijk excuses en een afspraak op een door mij gewenst tijdstip. in de werkplaats liep alles perfect met een zeer vriendelijke monteur, naam? dank voor de service

Uitstekend geholpen

Nette ontvangst, kosten van reparatie vielen mee t.o.v. vooraf gemaakte begroting, auto keurig gewassen bij ophalen. Keurig!

prettige ontvangst

We werden zeer vriendelijke en prettig ontvangen. Het was voor ons de 1e keer hier na onze verhuizing. Voorheen bij Van Mossel Roosendaal al jaren. Hebben al verschillende keren een nieuwe Ford aangekocht. Misschien nu weer, nog even over nadenken. Maar we gaan hem zeker hier kopen.

Kofferbak is direct gereageerd, maar het probleem met se navigatie is sinds de dag van de aankoop niet beter. Na updates en vervangen van de touchpad. Het in en uitzoomen gaat heel traag. Dit leidt tot ergernis tijdens vakanties.

Top gedaan

Zeker tevreden en super klantvriendelijk

Uitstekende service

Gelukkig snel kunnen plannen. Goed ontvangen. Voorbereiding zoals afgesproken uitgevoerd. Reparatie naar wens. Einde van de dag auto weer netjes schoon afgeleverd. Zoals een mens het wil.

Vakbekwame medewerkers

Ook op het gebied van IT is deskundigheid zeker aanwezig

Alweer geen vervangend vervoer geregeld!

Alweer geen vervangend vervoer geregeld. Daarna ook geen auto uit dezelfde categorie zoals in contract staat. Auto was ook niet gewassen wat anders wel steeds gebeurt.

Prima service en een eerlijke prijs zoals elk jaar voor een trouwe klant.

Kom als 16 jaar bij Wensink Heerenveen. En dit bedrijf heeft mij nog nooit teleurgesteld. Er is echt een persoonlijke aandacht voor de klant ongeacht de auto waarin je rijdt.

Tot nu toe ben zeer tevreden over de nieuwe Mercedes cls , rijd goed zo als het hoort

postitief

positief

service volledig o.k.

Goede service en vakmanschap

Snelle en adequate hulp geboden.

Dank aan de monteur. Prettig mens

Toneelspelen, jammer dat jullie personeel zo wordt opgeleid

Prijzen worden niet onderbouwd, bij gebreken stelling, er wordt geschatte prijs neer gekwakt. Als om gespecificeerde offerte vraagt, hoofd dat goed om schreven worden!.

Te lang moeten wachten

De informatie wat betreft de wachttijd kan veel beter. De vervanging zou plusminus 1 uur duren en het werden ruim 3 uren.

Zeer teleurstellend

Komen afspraken niet na. Geen overleg over extra werk, dit wordt ook niet gemeld bij ophalen auto. Zeer slechte service en klantbenadering om zonder dat de klant hier kennis van heeft een factuur te sturen.

Correcte vriendelijke mensen in een woord uitstekend

Auto weer schoon en in perfecte staat afgeleverd.

Top!

klasse

Netjes en correct en snel behandeld

correcte behandeling

afspraken worden nagekomen en begrijpelijk uitgelegd wat er gebeuren moet,gaat

Uitstekend !!

Uitstekende service !! Ga zo door !!

Prima alles volgens afspraak

Goed en netjes geholpen, ook leenauto stond netjes klaar en rond het middaguur was alles weer klaar en heb ik de auto weer omgeruild.helemaal tevreden!!

Vriendelijke en professionele ontvangst.

Ik word altijd goed geholpen. Ik rijd een nieuwe auto en dit was de tweede beurt. Kom dus niet vaak in de garage.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle