Zoals altijd, prima

Super service en flexibiliteit

Bij bandenwissel super flexibel bij het moeten verschuiven van de afspraak en ook het verifieren of alles goed is gegaan.

Communicatief en zeer ter zaken kundig

Leuk en deskundig geholpen

We zijn door Ivo Rabelink deskundig geholpen en hij heeft goed naar onze wensen geluisterd. Dit was doorslaggevend voor de koop van ons nieuwe Ford Focus St-line X. Vanuit Barendrecht kostte het ons heel veel moeite om naar Doetinchem te komen door de lange treinreis met onderweg een flinke vertraging maar dat kon met terugrijden in ons mooie auto de pret niet drukken. Helaas zijn we van een extra service aankoop ontevreden en dat is de Waxoil lakverzegeling behandeling. Tussen kieren en naden komen we poetsmiddel tegen en we zien in de zwarte lak Swirls/ kleine krasjes. Dit zou nooit mogen bij een nieuwe auto die net gepoetst is met een lakverzegeling behandeling. Hierover zou ik wel iemand over willen spreken want ik ben in dit zeer teleurgesteld.

NA

Het was een fijne goede behulpzame ervaring

Snel goed geholpen

Goede service!

Naar aanleiding van APK bezoek hebben ze een kleine reparatie moeten uitvoeren. Op voorhand wordt je gebeld en de kosten besproken. Daarnaast ook nog advies wat in de toekomst moet worden vervangen. Prettig geholpen!

Vriendelijke service

Prima geregeld en uitgevoerde werkzaamheden, fijn vervangend vervoer

Ik kon dezelfde dag terecht en het probleem is vakkundig opgelost.

Ik kon dezelfde dag terecht en het probleem is vakkundig opgelost. De communicatie was duidelijk en we hebben heldere afspraken gemaakt. Daarnaast nam de medewerker tijd voor een andere auto vraag. Als extra service was de auto na reparatie ook weer Sahara stofvrij gepoetst.

Vriendelijk geholpen cf. richtlijnen training

Ik vind dat ze te aardig waren. De manier waarop nav het filmpje keuzes werden voorgelegd vond ik suggestief. In het filmpje adviseert men. Echter ze vragen niet of je hen advies overneemt. Er waren best wat dingen waarvan ik later dacht: dat had ik misschien wel kunnen uitstellen. Nou ja, � 2400 voor een tussentijdse reparatie is ook wel veel. Dus dat kleurt de reactie. Maar ik heb wel gedacht dat ik een volgende keer nadrukkelijker wil overwegen wat wel en wat niet. Of misschien wel helemaal niet en de auto inruilen.

door halen en terug brengen (geweldig) kan het even zelf niet.

goede ervaring

Alles volgens afspraak . Auto ook nog schoongemaakt

Alles correct

Vijf voor 12 afspraak afzeggen is niet professioneel.

Een reeds verplaatste afspraak van 29-4 naar 3-5 op 2-5 afbellen omdat de banden er niet zijn is niet professioneel

Goed en professioneel geholpen

Goede service, toen bleek dat er een reparatie moest plaats vinden werd ik thuis gebracht en weer opgehaald.

Eerlijk en duidelijk.

Ben dik tevreden met monteur die aan mijn auto werkt

Snelle service , vriendelijk personeel

Ik had geen afspraak maar werd toch tussen door geholpen . Was ook zo klaar Adbleu moest er op . Daarna hebben ze hem zelfs nog even in de wasstraat gezet . Super tevreden en heerlijke koffie.

Alles klopte precies!

Prima.

Alles keurig gedaan

Alles keurig gedaan

Prettig geholpen

Ben prettig geholpen

Prima onderhoudscontracten + service

Had 6-7 jaar naar volle tevredenheid voor vorige auto onderhoudscontract gehad en besloten contract te verlengen/vernieuwen n.a.v. andere auto vorig jaar. Op zich weer prima contract, echter: - nieuwe contracten zijn iets minder aangekleed (alhoewel ook iets duurder) dan de vorige, bijv vervangend vervoer is eraf, autowassen eraf/minder, etc - eerder wist een ieder (kennelijk te lezen in een systeem) dat ik een contract had, maar dat is niet meer zo eenvoudig blijkbaar. Als ik met telefoniste, werkplaatsservice e.d. contact heb is het voor hen niet duidelijk, ook niet na raadpleging van meerdere systemen. Hierdoor aantal keren miscommunicaties gehad, w.o. ook een keer over mijn factuur. Ook maandelijkse facturen (zou graag 1x/jaar willen betalen) tgv dat het niet anders door systeem/systemen kan, is niet meer van deze tijd - onderhoud, reparatie en service zijn daarentegen van hoog niveau, dus daar ben ik tevreden over

Top service!

Alles gedaan wat ik gevraagd heb!

Een redelijke garage

Ik ben zeer tevreden over Wensink.

Ik kom al jaren bij Wensink voor onderhoud van mijn Mercedes en ben tevreden over het bedrijf.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle