Afspraak is afspraak top

Top Afspraak is afspraak

Prima monteurs, niet alle medewerkers even behulpzaam.

De baliemedewerker bij brengen van de auto (Danny, in blauwe garage of magazijnkleding) was zeer vriendelijk en behulpzaam. De medewerker bij ophalen van de auto (Mitch, in een wit Wensink overhemd) was precies het tegenovergestelde. Kwam zeer arrogant en hooghartig over en was nog te besodemieterd om een prijsindicatie te geven voor reparatie van de koppeling. Ik (73 jaar) voelde me behandeld als een klein kind. Over de monteurs niets dan goeds, deze zijn deskundig en dat is dan ook de enige reden waarom ik bij Wensink kom.

Perfecte service

De service en medewerkers zijn uitstekend

Snelle en goede service

Snel geholpen bij de balie, APK keuring snel gedaan en netjes meegedacht over een aanstaande jaarbeurt

Een goede keus geweest om een Kia X Cee'd te kopen

Een goede auto en rijdt boven mij verwachting zeer goed

Duidelijk omschrijving van de werkzaamheden

Alle aandacht prima uitleg

Prima,

Hulp in nood

Afgelopen vrijdag met de Mercedes camper vanuit Nijmegen op vakantie gegaan. Donderdag ervoor olie bijgevuld. Tegenwoordig geen peilstok meer aanwezig maar display info systeem gaf minimum aan. Carterinhoud volgens boekje ca. 12 liter. Dus 2,50 liter erbij moet goed zijn. Dscht ik. Niet dus. Ongeveer 1 kilometer vanaf huis gaf het systeem de melding "Olieniveau te hoog" Volgens de handleiding kan dat kwaad voor de motor. Juist op dat moment bijna bij Wensink bedrijfswagens in Arnhem. Receptionist van de werkplaats uitgelegd wat het probleem was en of hij daarbij kon helpen. Uiteraard. Komt u maar mee. Er werd plaats op de brug gemaakt en werd voorgesteld aan de monteur. Die legde uit dat het toch nog wel even kon duren omdat de aanwezige olie eerst moest afkoelen voordat er afgetapt kan worden. Komt u maar mee naar de wachtruimte. Er werden voor ons 2 heerlijke koffie kopjes koffie geserveerd en nadat de monteur klaar was werden we opgehaald en keurig de werkplaats uitgeloosd. Wat een fijne service !. Nogmaals dank en we hebben een heerlijk lang weekend genoten !

Nette en vriendelijke hulp

Medewerker zeer behulpzaam en vriendelijk Medewerker Santosh legde alles duidelijk uit

Goed contact

i.v.m. schade en groot onderhoud is er steeds goed contact geweest. Heb een leenauto gekregen waar ik 5 weken in heb gereden. Dit was voor de Ford-garage, Emmeloord overmacht omdat de auto bij het herstelbedrijf in Groningen stond. Desondanks is de juiste informatie, door Peter, op een correcte manier doorgegeven en heel prettig ervaren.

alles goed

Correct en persoonlijk

Na lang wachten, 9 mnd, is de auto uiteindelijk correct en deskundig afgeleverd.

Niets vreems te melden

Gewoon top

Service en nog eens service

Wensink blijft voor mij nr1 Mercedes dealer. Direct persoonlijk contact als je binnenloopt en duidelijke afspraken worden gemaakt. Dank Groet Chris

Zeer professioneel, punctueel, zeer servicegericht en vriendelijk geholpen.

zoals altijd wederom zeer professioneel, punctueel maar bovenal zeer servicegerericht en uiterst vriendelijk geholpen. je voelt je hier echt klant en je bent welkom, zoals het hoort. men geeft altijd weer net dat stukje extra service!

Volgens afspraak en keurig afgehandeld

Uitermate teleurstellend

Betrof herstel schade achterruit. Eerst was de verkeerde ruit besteld waardoor ik ik een keer voor niets kwam (verwacht je niet bij scahdeherstelbedrijf dat gelieerd is aan de dealer). Bij vervangende auto aftanken voor vervoer werkplaats/huis vice versa bleek dat de vorige berijder(s) niet had(den) afgetankt dus ik betaalde benzine voor een ander tegen huidige hoge brandstofprijs; bij klacht moest ik het doen met reactie: "dat kunnen wij niet controleren of klanten aftanken". Los van financiele kant: dat je het bestaat om zo een antwoord te geven! Je kunt ook op basis van kilometerstanden bepalen wat mijn brandstofgebruik moet zijn geweest. Tot slot was ik naar schadebedrijf Wensink verwezen door de verzekaraar maar kreeg ik eergisteren de rekening in mijn email. Vraag per antwoordemail of dat wel klopt is nog niet beantwoord.

Goede service op een persoonlijke manier

In juni 2021 had ik mijn Ford Fiesta besteld. In oktober-november 2021 zou deze afgeleverd kunnen worden. Door het welbekende wereldwijde chiptekort duurde het allemaal wat langer. Geen probleem. Mijn toenmalige Fiesta had al zo'n 300.000 km gelopen en kon nog wel even door. Totdat deze het in september 2021 motorisch begaf. Ik kon me even redden met een huurauto elders. Toen kwam het bericht in november, dat Ford Duitsland de productielijn stop had gezet en dat alle huidige orders zouden worden geupdate naar het nieuwe model 2022. Maar deze zal pas in maart 2022 op de markt in Nederland komen. Beiden zaten we even met de handen in het haar. Maar vanuit Wensink kwam het voorstel om de rijschooldemonstratieauto Ford Puma in te zetten als vervangend vervoer in de vorm van een leasecontract. Dit vond ik zeer keurig. Echt een hoog niveau van meedenken. Uiteindelijk heb ik er een half jaar in gereden. En tot volle tevredenheid kan ik wel zeggen. Geen enkel mankementje in al die tijd en de auto reed super. In de tussentijd altijd goed en vriendelijk contact gehad met Michiel Docter, ondanks de tegenslagen, waar we beiden niets aan konden doen. Uiteindelijk is de nieuwe Ford Fiesta op 13 mei 2022 afgeleverd. Helemaal keurig. Ondertussen heb ik er al zo'n 700 km mee gereden en de auto rijdt werkelijkwaar fantastisch. Het was het wachten wel waard achteraf. Als deze service zo blijft, dan wordt mijn volgende auto zeker weer een Ford van Wensink.

Zoals gebruikelijk bij deze vestiging!

Het feit dan ik nog steeds naar Lelystad kom voor onderhoud en niet in mijn woonplaats Almere het onderhoud laat doen zegt genoeg.

Klant vriendelijk en vooraf afstemming wat er extra service verleend kan gaan worden. Brengen naar mijn werk als extra service.

Zelf blijven zoeken naar de juiste Ford.

De verkoper(s) komt zelf niet met een alternatief of mogelijkheid. Hij heeft wel onderzocht of het door ons gekozen type nog binnen zou komen maar helaas. Daarna moesten wij zelf met met de oplossing komen (speuren via internet) om bij een andere (Wensink) dealer te gaan kijken. Het onderlingenetwerk werkt uitstekend.

Snelle service, klantvriendelijk en transparant

Snel aan de beurt. Vriendelijk ontvangen en leenfiets meegekregen. Tijdens de onderhoudsbeurt over al of niet repareren/vervangen gebeld. Cfm afspraken beurt uitgevoerd. Rekening geen verrassing.

Verwarring rond km beurten

info verstuurd via mail naar [email protected]

Paar kleine aandachtpunten

Op zich is de beurt goed en netjes uitgevoerd. Toch heb ik een paar aandachtspunten: 1. Vooraf werd gezegd dat de werkzaamheden ca. 2.5 uur zouden duren. Ik besloot daarom om te wachten. Ter plekke aangekomen echter bleek dat de duur ca.3.5 uur zou duren. Na verstrijken van de 3.5 uur zag ik dat de monteur nog bezig was met uithalen van bougies. Na melding hiervan bij de receptie bleek dat het nog zeker 2 uur ging duren. Daarna wel direct netjes opgelost met vervangend vervoer, maar probeer goed in te schatten wat de duur is als dit wordt doorgegeven. 2. De computer is na de beurt niet gereset. Nog steeds geeft de auto aan dat deze een beurt nodig heeft. 3. Ik ben gewend om een specificatie van kosten te krijgen op de factuur. Die heb ik niet ontvangen, ook nog niet na een verzoek hiertoe. Wellicht doen jullie dat nooit op de factuur, maar koppel in ieder geval iets terug. Prijs was namelijk nogal wat hoger dan dat vooraf was ingeschat. Mogelijk door de uren aan de bougies. 4. Het toilet was ronduit vies. Ik ben zeker geen zeurpiet op dit soort zaken, maar zowel urinoir als wasbak waren zeer vuil. Niet waardig voor zo n mooi bedrijf.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle