Keurig gedaan

Voelde me welkom

Dienstverlening zoals het hoort

Alles is gegaan volgens afspraak.

Super garage

Bij deze vestiging wordt je netjes geholpen, daar kunnen andere collega s nog een voorbeeld aannemen

vriendelijk

snel en goed geholpen

Uitstekende service van afspraak tot uitvoering

heel goed geholpen

prima uitleg

goede service

goede service, goed bereikbaar, prettig personeel.

Top behandeld

Mee denken met klant top

Uitstekend, kan niet beter!

De eerste keer in Doetinchem (voorheen in Lichtenvoorde). Nieuwe auto. Eerste bandenwissel, met als extra service, auto ophalen en gewassen terug brengen. Daarnaast heel vriendelijke medewerkers . Kortom, het kan niet beter!

We waren helemaal nog niet van plan om een nieuwe auto te kopen. Gewoon even naar de show om te kijken wat er in de toekomst mogelijk is. Vriendelijke ontvangst, goede en duidelijke uitleg was voor ons de reden om toch nu alvast nieuw aan te schaffen. Wensink Heerenveen altijd plezierig om te bezoeken!

Goede service.

Goede en snelle service volgens afspraak.

correcte uitvoering

vriendelijke ontvangst, goed contact

Super klantvriendelijk. Meer dan tevreden

Te vrede

Er was iets mis gegaan maar daarna hebben ze het netjes opgelost bedankt hier voor verder ben zeer tevreden hoe ze het hebben aan gepakt tot ziens

Langer dan nodig

Ondanks aangegeven te wachten en het verOek was vroeg aanwezig te zijn heeft het veel langer geduurd (uren) dan noodzakelijk voor een beurt.

Geweldige Service

Top service bij Wensink Leeuwarden. Zeer tevreden klant

De update kon niet worden uitgevoerd

Geen goede ervaring, moet nieuwe afspraak maken voor na 30-5

zeer goed geregeld

uitstekend

Wij rijden inmiddels 25 jaar Mercedes Benz. En de service bij Wensink in Zwolle blijft onverminderd uitstekend.

Accu leeg, dankzij Ford Assistance weer aan de praat gekregen Meteen naar Ford Wensink, waar de nieuwe accu geplaatst werd ( weliswaar niet op voorraad werd er snel eentje gehaald in de andere vestiging) voor koffie ed werd gezorgd

Weer top geregeld door Max en zijn mannen.

Onderhoud en apk alles vlot afgehandeld. Parkeren is wel een dingetje, Rest top.

Positief

Ben gebeld voor overleg. Er is dankzij de medewerker van het magazijn voor mij meegedacht over grote of kleine beurt. Ik rij n.l. niet zo veel.

Snelle afhandeling van een storing

Om 8 uur gebeld ivm storingsmelding op het Dashboard, om 10.30 uur kon ik al terecht en is storing verholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle