Vriendelijke en behulpzaam

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten

Top!

Erg prettige garage. Jorgen is een meer dan fijne verkoper om zaken mee te doen. We hebben naar volle tevredenheid zowel een Puma als nu ook een Kuga via deze Ford dealer/ Jorgen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Fantastisch

Het contact zowel vóór als tijdens de aanschaf was erg plezierig en gedurende de levertijd (die ruim 10 maanden bedroeg) van m'n nieuwe auto, ben ik door de heer Mik regelmatig pro-actief op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Dit waardeer ik enorm. Kortom: het hele traject van aanschaf t/m aflevering heb ik als zeer plezierig ervaren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Uitstekende service

Goed ontvangst en helder uitleg. Prijsopgave voor reparatie en een gewassen en gezogen auto weer mee. En uitgezwaaid

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Goede service.

Tijdens het onderhoud mag je vrij gebruik maken van diverse soorten koffie. Daarnaast ligt er ook een actuele krant en diverse lectuur. Het geheel is netjes verzorgd en het personeel heel vriendelijk. Ga zo door

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Alles volgens afspraak

zeer positief

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Netjes van alle op de hoogte gehouden.

Wensink heeft zich aan alle afspraken gehouden die wij hadden afgesproken. Dus ik ben tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Ik ben zeer tevreden over de service en de communicatie.

Wensink Mercedes-Benz Zwolle heeft een professioneel georganiseerd team van specialisten. Persoonlijk advies en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Niet genoeg informatie

Ik heb een Mercedes gekocht staat 24 maanden garantie,maar wat is de garantie weet er niets van .

Goed en vriendelijk

Vriendelijk en vlot

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Een garage die snapt hoe het werkt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Had geen afspraak werd meteen geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Prima ervaring, maar niet helemaal duidelijk

Kosten van onderhoud zijn peperduur en je wilt graag weten wat er gedaan wordt. Dit werd achteraf pas duidelijk. De communicatie was uitstekend hoewel het wel tegenviel dat er een bedrag werd gerekend voor inspectie van een een geluid wat ik hoorde. Dat had ik graag eerst willen weten.

Duidelijk gecommuniceerd

Op een nette en eerlijke wijze te woord gestaan. Zonder onzin verhalen. Heb hier een betere ervaring dan bij andere wensink garage

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Accuraat

Snel, adequaat

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Zoals altijd SUPER!

Alles is altijd perfect geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Het kon toch nog beter.

Na jarenlang vol tevredenheid in een niet ster gereden te hebben de overstap gemaakt. Manman wat een wereld van verschil, stil soepel vlot en ergonomisch doordacht. Tijdloos en klaar voor jaren rij genot. Gijs bedankt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Vriendelijke service, duidelijke communicatie.

Erg prettig geholpen met het uitzoeken van een occassion. Kon gelijk terecht voor een proefrit. Heldere communicatie met verkoper en goede uitleg gekregen over het hele aankoopproces.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Snel en accuraat geholpen

Gebeld voor een probleem met handsfree bellen, snel een afspraak geregeld en het probleem is keurig opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Emmeloord

Prima professionele en vriendelijke mensen

Duidelijke uitleg en correcte communicatie

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Kan beter

De auto wordt na B beurt gewassen dat is prima maar extra service moet wel goed gaan de auto was na wassen nog niet schoon dus vies bv velgen de achterkant jammer!!!!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Mijn aankoop van de GLA250e was een fijne ervaring met de fantastische hulp van Jacob Lalkens.

De beleving van Mercedes werd goed overgebracht met de juiste informatie en begeleiding van een goede verkoopadviseur!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Netjes en snel geholpen

Met een kapotte accu kon ik snel terecht. Vlot en netjes vervangen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Rommelig

- afspraak voor reparaties bleek niet vastgezet te zijn; - prijs voor reparaties veranderde bij ieder telefoontje - niet alle geplande reparaties uitgevoerd - adreswijziging doorgegeven maar niet aangepast op factuur Bovenstaand heeft betrekking op mijn laatste ervaring, niet op de voorgaande want die waren prima!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Lippestraat 2