Wachten viel mee .

Perfect in orde bedankt

Dik in orde gr adri niks

Vriendelijk geholpen

Had een storing aan mijn auto die mijn eigen garage niet kon verhelpen. Toen ik de auto bij Wensink bracht, had ik gelijk een gevoel dat ik welkom was. Ben prima geholpen en alles is naar wens verlopen.

Redelijk

Nog steeds resonantie bij 80 km/uur Onder garantie nagekeken,en wielen gebalanceerd Dit is mijn minst fijne Mercedes van de zes in twee en veertig jaar

Erg goed, snelle service na probleem werkbus.

Klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijk begon al bij het telefonisch maken van de afspraak , daarna het ontvangst en de afronding van mijn bezoek.

Snel en vriendelijk geholpen. Dit ging om een lampje dus ik kon gewoon langs komen. Voor iets groters plan ik een afspraak en krijg ik mijn auto altijd netjes terug en een goede uitleg erbij over wat ze hebben gedaan. De vragen van een leek zoals ik worden geduldig beantwoord, heel fijn!

precies zoals het hoort, perfect.

zie hierboven

Top service

Onderhoud en reinigen van de onderdelen binnen no time en super vriendelijk personeel

Onderhoud c180 cgi w204 automaat

Het is altijd mogelijk om zo even aan te komen. Aangename ontvangst. Belletje van medewerker als er een euvel/probleem is gevonden, altijd een prima/deskundige en correcte afhandeling. Zeer tevreden. Absoluut een super vestiging. ZEER TEVREDEN.

werkplaatsbezoek goed verlopen

Alles volgens afspraak verlopen

goede en correcte service

goed en vakkundig geholpen met klacht

Afspraak en uitvoering perfect!!

Zowel de afspraak alsook de reparatie zijn snel en vakkundig uitgevoerd.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzame personeel. Ze nemen de tijd om problemen op te lossen. Bedankt

Potentieel te hoge rekening voor niet nodige reparaties

Ik bracht mijn auto (GLK) voor een servicebeurt B (grote beurt) en werd in de middag gebeld. Er was niets gebeurd maar wel een analyse uitgevoerd. Kosten: 4.150 euro. Ik heb nog wel een nieuwe afspraak gemaakt om de versnellingsbak te laten verversen (hoort niet bij grote beurt maar was nodig), en heb het subframe achter en de druksensor laten vervangen (garantie/coulance). De lijst met gebreken heb ik aan een andere garage doorgegeven. Sommige zaken moesten inderdaad gebeuren (remmen/schijven), maar vier reparaties waren niet nodig, waaronder een kapotte turboslang (twee monteurs naar gekeken) en een kapotte motorsteun. De auto staat al een tijdje op prive en heeft ruim 4 ton gelopen dus hij hoeft niet tip top te zijn en dat weet Wensink. Wensink heeft hem altijd goed onderhouden maar er zijn grenzen aan wat ik er aan wil verspijkeren.

goed en prettig

goed en prettig

Prima en professioneel

Jaarlijks onderhoud van mijn auto werd op tijd en netjes uitgevoerd. Goede communicatie helpt in dat proces.

goed maar duur

de auto is door vorige eigenaren door niet Mercedes dealers onderhouden; om zeker te zijn dat alles up-to-date is, werd deze beurt afgesproken. Doch met deze prijzen kan ik mij goed voorstellen, dat men kijkt naar alternatieven voor een beurt.

Fantastisch

Goed geholpen en begeleid

Correct en behulpzaam

Vriendelijk geholpen onder het genot van koffie. Top geregeld

Thuiskomen

Ik voelde me welkom en vertrouwd. Er werd rekening gehouden met mijn agenda. Ik kon lekker werken terwijl ik wachtte, en al het personeel was vriendelijk. Vooral aan de balie!

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Rammeltjes zijn verholpen, automaat schakelt weer als nieuw. Alleen maken de achterbanden veel geluid wat irriteert. Huurauto was niet aanwezig maar is alsnog prima geregeld. Rijd overigens prima de nieuwe C4. Alles bij elkaar zeer goed geholpen

Enkele missers gemaakt...

Volgens afspraak zou de auto om 9 uur aangepakt worden en uiterlijk halverwege de middag klaar zijn. Dat werd pas 17.00uur. De dop is men vergeten op de stuurbekrachtigingsreservoir draaien. Bij brengen van de auto gevraagd of ze op willen passen met vette vingers/ olie op de lak. Haal ik de auto op zie ik dat er gemorst is met een vloeistof op de motorkap (1/3 besmeurd). Jammer Conclusie: niet tevreden over het garagebezoek.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle