Op 10 oktober 2025 mijn lease auto mogen ophalen, voor het eerst een ford. Het bevalt super goed. Vanaf het begin tot aan aflevering super fijn geholpen en goede service. De verkoopadviseur Mauro is super attent en zeer bekwaam.
Mijn auto was op vrijdag middag naar de garage in Deventer getransporteerd en pas dinsdag middag heb ik auto terug gekregen. Ik heb een lekker band gehad. Ik heb voor een leenauto gevraagd maar hebben ze niet gehad. Was afgesproken op maandag auto te kregen maar blijkt de banden waren niet geleverd en heb ik geen telefoontje ivm dat probleem gekregen. Dus ik miste mijn afspraken niet alleen op maandag middag maar ook op dinsdag. Dat was ik lieve mensen niet met Mercedes gewend geweest
Ben weer uitstekend geholpen
Zoals gezegd behulpzaam en vriendelijk personeel. Prima geholpen. Toch 2 opmerkingen: 1. Wel een beetje jammer dat ik na 2 dagen al een mail krijg dat ik nog niet betaald heb. Dat geeft niet zo'n fijn gevoel. Ik heb vandaag pas de auto kunnen ophalen en dus nog niet betaald. Wettelijke betaal termijn is 30 dagen dan is het wat vreemd om daar de klant na 2 dagen al op aan te spreken. 2. De factuur is niet gespecificeerd. Dus ik heb geen idee wat het onderdeel kosten en de besteden tijd en het uurtarief.
Qua planning had t beter gekund. Er was een half uur gepland, en ik heb 1,5 uur gewacht. Gelukkig kon ik werken in de koffie hoek.
Ik werd netjes geholpen. Extra kosten werden netjes van te voren besproken. En bij meer extra werd ik netjes gebeld.
De APK- keuring ging lekker vlot.
Echt super tevreden en ook met hoe er geluisterd wordt echt top
Goedemiddag Jan van Laar, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u een super bezoek bij ons heeft gehad mede dankzij het goed luisteren van onze collega's. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Ik rij weinig km. Daarom heb ik gebeld of een service beurt wel nodig was. Volgens mij de 7e servicebeurt bij een km stand van 84000 km. Waarvan minimaal 2 grote services beurten Afspraak gemaakt. Alleen de werkzaamheden uitvoeren de echt noodzakelijk was. Kom ik de auto ophalen. Rekening € 2100,- Op zijn minst had ik graag van te voren dat er werkzaamheden bij zijn die kostbaar zijn. Ik was onaangenaam verrast. Graag geen reactie met uitleg. Begrip kan ik wel waarderen.
Goedemiddag Albert, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring bij ons een onvoldoende was, met betrekking tot de kosten en de communicatie hierin. Uiteraard begrijpen wij dat deze kosten hoog zijn en ook met u overlegt hadden moeten worden, onze excuses dat dit niet gedaan is! Uw feedback wordt gedeeld met de servicemanager zodat dit opgepakt kan worden met het team. Nogmaals onze excuses voor de ervaren teleurstelling! Shirley van Wensink
Bezoek was prima. Ik was wat verrast door de vraag of, behalve de wintercheck ook meteen de APK mocht worden gedaan, meer dan 2 mnd voor de verplichte datum. Ik kon het snappen gezien mijn onderhoudsabonnement: efficiency dus. Ik heb geen bezwaar gemaakt. Ik was wel verrast door de rekening. Die had ik, gezien mijn abonnement, niet verwacht. En ik vind het jammer dat ik geen contact kan hebben met de monteurs. Baliemedewerkers doen het overigens prima.
Goedemiddag Harry, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat uw bezoek prima was, jammer dat wij uw bezoek niet perfect hebben laten lopen. Wij zullen uw feedback meenemen en bespreken met het team om u volgende bezoek aangenamer te maken,. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Je wordt niet meteen in je nek gesprongen wanneer je de showroom in loopt maar wanneer je informatie wilt wordt je prima geholpen. Goede adviezen bij het samenstellen van de auto en ook voor het afleveren werd voldoende tijd genomen.
Goedemiddag Adriaan Boiten, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze wijze van aanpak waardeert in onze showroom en prima geholpen bent tijdens u bezoek. Mooi dat u de genomen tijd voor uw aflevering ook voldoende vond. Gefeliciteerd en nog veel aangename kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Een heel fijn gesprek Een hele nette verkoper
Goedemiddag Manita, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u een heel fijn gesprek heeft gehad met onze nette verkoper. Bedankt voor uw bezoek en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Je word als een goede klant behandeld.
Goedemiddag Klaas de Bruin, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw bezoek aan ons aangenaam is geweest, fijn dat u snel en correct behandeld bent. Tot de volgende keer bij Wensink! Shirley van Wensink
Zie score.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat onze collega's u zo naar tevredenheid hebben geholpen, wij zullen uw compliment doorgeven. Gefeliciteerd, nog veel aangename en veilige kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Ik ben door de ANWB einde middag naar de garage gesleept. Medewerker ANWB constateerde “ Bobine” stuk. Volgens de verzekering heb ik dan recht op vervangend vervoer. Er was geen vervangend vervoer voor mij en ze konden mij ook niet thuis brengen. De medewerker ANWB heeft mij thuisgebracht Deze kende ook goed de regels, medewerker Wensink gaf aan dat de ANWB voor vervangend vervoer moest zorgen maar dit was niet waar zei hij. Zou de volgende ochtend horen over hoe of wat. Moet zeggen… auto was snel gemaakt, maar wat was ermee?? Volgende ochtend belde een zeer onvriendelijk dame op dat ik de auto kon halen, hoe dan? zei ik. Ik heb geen vervoer, nou zei ze… dat is toch niet mijn probleem?? Ik zei…dat is wel jullie probleem ik zou ff een andere auto krijgen dan kon ik bij jullie komen. Ze konden mij niet ophalen maar na een diepe zucht van de medewerkster vertelde ze mij dat ze de auto zouden komen brengen. Wist niet wanneer…. ik gaf aan dat dat niet erg was. De factuur zou op de passagierstoel liggen. Ik zei, wij hebben nog garantie, oké zei ze dan vindt u deze niet. Circa 20 minuten erna lagen de sleutels in de brievenbus. Niemand gezien geen idee wat er met de auto was. Ik vond het allemaal heel naar en raar gegaan. Wensink is beslist niet mijn garage. Groet Wilma Jans-Vros
Goedemiddag Wilma, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet netjes te woord bent gestaan door ons in Zwolle en niet vriendelijk bent geholpen en toegelicht bij het terugbrengen van uw auto. Wij begrijp dat dit een raar en naar gevoel bij u oproept, uw ervaring is doorgezet naar de vestigingsmanager om dit te bespreken nemen wij nog contact met u op. Onze excuses voor het ongemak! Shirley van Wensink
Het was een enthousiaste overdracht.
Goedemiddag Ton, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie een enthousiaste overdracht ervaren hebben bij ons in Almere. Gefeliciteerd en nog veel aangename kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Goed overleg/communicatie naar de klant toe, meedenken met wat de klant wil/nodig is voor de auto.
Goedemiddag Bert, Bedankt voor uw review. Prettig om te horen dat er goed overleg is geweest en dat er goed is meegedacht met u en de behoefte van de auto. Fijn dat al met al deze ervaring goed voor u was. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Alles vriendelijk en netjes geregeld. We kochten een nieuwe PUMA ST line automaat. Jammer dat er niet direct Fabriek af All Season banden opgezet konden worden (18 inch) ;-(.... en via Wensink was dit mega duur, dus hebben dit elders laten doen. We zijn vriendelijk behandeld, moesten wel een paar keer zelf contact opnemen terwijl er gezegd werd dat we terug gebeld zouden worden. Bij het ophalen van de nieuwe auto kon er jammer genoeg bij jullie geen bloemetje of aardigheidje meer vanaf........het is niet niks he....een nieuwe auto kunnen kopen! Het gaat om het gebaar! Dat voelde zo LEEG aan.... jammer....Laat dat aardigheidje terugkomen! (TIP)
Goedemiddag Thécla van Leusden, Bedankt voor jullie beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie ervaring bij ons een ruim voldoende was, doordat jullie vriendelijk zijn behandeld. Wij vinden het jammer om te horen dat er niet altijd teruggebeld is en dat jullie een leegte hebben ervaren bij de aflevering. Wij nemen deze feedback mee en bespreken intern de mogelijkheden, bedankt voor deze tip! Gefeliciteerd, wij wensen u nog veel aangename kilometers toe! Shirley van Wensink
Tot mijn grote verbazing zag ik toen ik de factuur per mail kreeg dat er iets berekend was dat onder garantie valt , auto was daar al 2 dagen voor heen geweest. Het probleem van het updaten is trouwens nog steeds niet opgelost, want deze stond er nog steeds in. Werkplaats balie meneer zei : als hij in december er nog in staat , moet u maar weer bellen ! Het probleem zit er dan al 8 maanden in , dit is toch niet A-merk(Mercedes) waardig .
Goedemiddag Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u slechte communicatie ervaart en de berekening op de factuur niet kloppend is. Wij zullen uw feedback delen met de vestiging, met het verzoek contact met u op te nemen om u op een duidelijke manier te helpen. Onze excuses voor het ongemak! Shirley van Wensink
De auto heb ik om 09.30 uur bij de balie aangemeld en sleutels overhandigd. Afspraak om 10.30 uur. Had fiets gereserveerd en is mij toen aangeboden. Na een kop koffie ben ik op de fiets vertrokken. Om 13.30 uur was ik terug bij de garage. Om 14.00 uur werd ik gebeld voor eventuele vervangingen. Was deels akkoord. Om 15.30 uur heb ik buiten een ommetje gemaakt en zag ineens mijn auto op het terrein staan. Toen ben ik naar binnen gegaan en heb gevraagd of de auto klaar was. Na info bij de monteur was het antwoord bevestigend en sorry meneer. Hoe lang heb ik daar gewacht voor niets. Had dus afspraak om 10.30 uur. Ook batterij in sleutel vervangen, had ik zelf maand geleden gedaan.
Goedemorgen H.W., Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst vinden we het fijn om te horen dat uw auto goed bij ons is behandeld. We vinden het daarom ook vervelend om te horen dat u bij ons een onpersoonlijke ervaring heeft gehad, wij kunnen zeker begrijpen dat het frustrerend is om gewacht te hebben op uw auto terwijl deze al voor uw klaar stond. Wij zullen intern nogmaals de vestiging vragen extra oplettend te zijn in de communicatie met elkaar en naar onze klanten toe! Onze excuses voor het lange wachten en bedankt voor uw geduld. Shirley van Wensink
Ik werd direct geholpen Dat was snel en vakkundig door het personeel achter de balie Het was snel verholpen
Goedemorgen Bas, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat wij u een prettig ervaring hebben kunnen bieden, doordat u direct geholpen werd door onze collega's achter de balie. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
heel goed
Goedemorgen A. Bonestroo, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat uw ervaring heel goed is geweest~. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Zeer goede ervaring/service zowel bij de receptie als op de werkplaats
Lippestraat 2
8028 PS Zwolle