Was zeer goed te spreken en kreeg duidelijk uitleg over wat er met de auto aan de hand was.

Ook een leenauto was snel geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Zoals het hoort

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Zeer positief

Goede en fijne verkoper. Goede uitleg en een fijne auto. Bevalt goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Prettige ervaring

Er werd de tijd voor ons genomen en was ook later bereid om vragen te beantwoorden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goed geholpen, alle wensen besproken en een mooie auto gekocht

Peter heeft ons prettig geholpen. Luisterde goed naar de wensen en zo snel een auto gevonden.. geen probleem om van Emmeloord naar Groningen te vervoeren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

het duurde even, maar kwam goed

Het duurde even voordat de juiste spullen er waren, maar het resultaat was goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Jullie zijn toppers!

Geweldige service , zelfs ook zonder afspraak, geweldig!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Voelt niet meer goed na 2,5 jaar 100 duizend kilometer

Voelt niet meer goed na 2,5 jaar 100 duizend kilometer garantie is verlopen met 2 jaar 6 maanden laten is de automaatbak kapot volgens wensink arnhem geen coulance bijna 8000€ kost een nieuwe automaat bak bij wensink. Wordt niet mee gedacht voor oplossingen ik krijg alleen te horen u garantie is verlopen met 2 jaar.

Goed en netjes

Storing snel verholpen en auto schoon en netjes afgeleverd.

Prima geholpen bij Wensink

Weer prima geholpen bij Wensink. Leenauto stond klaar en alles was conform afspraak afgehandeld.

Goede communicatie

Wordt overlegd als er wat moet gebeuren en je bepaald zelf of je het doet geen onverwachte kosten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Na een zeer slechte ervaring met Louwman Den Bosch . Ben ik hier serieus geholpen en vriendelijk en professioneel .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Snel en goed geholpen

Probleem met een achterband. Na contact kon ik snel terecht. Vriendelijk ontvangen en binnen een uur weer weg. Ze hebben het bij Wensink in Groningen (Erik) prima Voor elkaar

Netjes en correct

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

Goed geregeld

Vlot geregeld. Apk binnen een uur. Jammer dat de auto in de steekproef viel. Maar dat is niet aan Wensink. De steekproef toonde aan dat de auto terecht was goedgekeurd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Helemaal goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Blij met de apk keuring

Toch een aantal zaken die ik niet echt nodig waren voor een apk toch uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden.

Men heeft mee gedacht en geholpen waardoor het niet nodig was om een vervolg afspraak te maken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Uitstekend!

Onderhoud zoals afgesproken alles gecontroleerd Zelfs had ik het ontdekt ruitenwisserbladen zowel voor als achter vervangen. Gelijktijdig werd APK uitgevoerd. Onze Kuga werd na een rit door de wasstraat keurig aan ons afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Nieuw onderdeel later dan afgesproken geleverd.

Mijn onderdeel een nieuwe sleutel, waarvan de levertijd ca 4 werkdagen zou zijn, was in het magazijn aangekomen, echter men was vergeten om mij een email te sturen. Na enige weken heb ik zelf maar gebeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

ik word altijd snel geholpen

elke keer als ik met een hulpvraag bij de receptie van Ford Wensink in Arnhem kom wordt ik vriendelijk te woord gestaan en zo adequaat mogelijk geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

prima werkplaats ! prima service !

De werkplaats levert prima werk en erg prettig personeel met service hoog in het vaandel! Een aanrader !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Vriendelijk en correct

Kwam voor APK, maar ook accu bleek op. Gelijk nieuwe gemonteerd. Niet heel spannend, maar gewoon goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

mooi op tijd en snel geholpen

door balie correct geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Vriendelijk personeel en de auto is netjes afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Lippestraat 2