Snel geholpen, terwijl je wacht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Netjes en op tijd geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Snel en goed geholpen

Schoon en snel afgeleverd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Assen

naar tevredenheid geholpen

de grote beurt werd naar tevredenheid en professioneel uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Vriendelijk en correct

Er wordt duidelijk aangegeven wat er aan de hand is en wat de kosten zijn

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Goed kom er al vele jaren

Vooraf duidelijk besproken wat er gedaan moest worden,en een kosten plaatje overzicht

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

vriendelijke mensen

super service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Goed geholpen, en deskundig advies. Erg tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Deventer

Goede service, prettige ontvangst, kundige personeel

Goede service, prettige ontvangst, kundige personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Correcte behandeling

Goed geluisterd naar klacht en correct afgehandeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Goede begeleiding servicebalie.

Auto weer okay Eklasse cabrio 160000km

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Gevoelsmatig heftige storing. Wilde weg rijden geen stuurbekrachtiging en acculampje bleef branden. Werd op de hoogte gehouden van de diagnose, of het te vervangen product op voorraad was, wanneer de reparatie zou worden uitgevoerd en en het moment dat de reparatie klaar was. Bij het doen van de melding was er ook gelijk overleg of er een vervangende auto nodig was. 1 werkdag na de melding had ik mijn auto rond 14.00 uur weer in gebruik.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Warme ontvangst en goede uitleg van de auto

Was een duidelijke en uitgebreide uitleg van mijn nieuwe auto bij Wensink Emmen. we zijn alle knopjes en functies bij langs geweest.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

professioneel maar gereserveerd

Afspraak werd pro actief gemaakt en nagekomen. Auto afleveren ging vlot. Ophalen idem. persoonlijke aandacht was beperkt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Service goed

Temperatuur te laag in de showroom tijdens het wachten. Ik was dik gekleed maar kreeg het na 2 uur wachten koud.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Behulpzaam warm

prettig snel en goed geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Fijne ontvangst, prima uitleg!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Super àlles geregeld wat auto betreft

Er wordt alleen wel heel erg gedramd om de enquête in te vullen. En daarbij ook nog zeggen dat we alleen maar tienen in mogen vullen. Dit vindt ik raar en niet realistisch want dan zal alles perfect zijn en geen verbeteringen mogelijk Voelt als de dealer hier op wordt afgerekend en zeker onderdruk gezet wordt

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Een zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Twee weken geleden werd onze Kia Sportage afgeleverd. Dan kom je toch in de loop van de tijd wat kleine dingetjes tegen en wat onduidelijkheden in de bediening. Vandaag zijn we weer naar Emmeloord geweest en is alles opgelost. Bart Schotanus heeft ons daarna ook nog eens met veel geduld van alles uitgelegd. Voor mijn gevoel een Top bedrijf!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Service Emmeloord

Vriendelijk, professioneel personeel van begin tot het eind .

Zeer fijne ervaring met de verkoper. Tot in de puntjes geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Goede ontvangst met gewenste resultaat

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Goede garage

Goede garage en word tijd voor je genomen Nette aflevering van de auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Prima feedback en goede service

Auto privé opgehaald en weer terug gebracht. Prima service. Even op de hoogte gebracht per telefoon of bepaalde service wel of niet moesten gebeuren, dus prima klantvriendelijk overleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Goed en prettig geholpen

Goed en prettig geholpen met een opmerking. Bij de verkoop van een elektrische auto wordt er benoemd dat er minder onderhoud aan de auto nodig is, echter de prijs van een beurt is gelijk als van een brandstof auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Snel en accuraat geholpen

Ik had een klacht omdat mijn start en stop systeem niet werkte, en ben direct geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Lippestraat 2