Zeer verdrietige ervaring!

Na 30 km met de nieuwe auto te hebben gereden,retour met bergings voertuig!En onze nieuwe auto nog niet terug!!

Super goed

Goede ontvangst, alle punten goed uitgevoerd en doordat hij niet door de APK kwam kon de camper nog even langer blijven staan, ivm dat ik de volgende dag op vakantie ging.

Fijne service gehad. De service duurde iets langer dan gepland ivm Hemelvaartsdag. Ik heb daardoor een leenauto gekregen zonder enig kosten, dit is service.

Keurig geholpen

Tevreden

Uitstekende service

Aardige mensen. Snel klaar. Ook nog gewassen, heel fijn.

Gewoon goed voor mekaar

Klasse!

Fijn contact vanaf het begin, prima communicatie via mail en telefoon. Vervangend vervoer was super, waar je bij veel andere bedrijven een rijdende reclamezuil meekrijgt, of een simpel instapmodelletje, was het dit keer minimaal gelijkwaardig aan mijn eigen auto. Ja, het is duurder dan bij een niet-dealer, maar om mijn auto in topconditie te houden kies ik voor een dealer, en dan ben je bij Wensink bij 1 van de besten!

Service is beslist geen visitekaartje

Slechte afstemming tussen vestigingen, onnodig wachten en nog een keer terug moeten komen

Uitgebreide en deskundige advisering, snelle levering.

Ik ben door het team in Groningen plezierig, vakkundig en snel geholpen bij de aanschaf van een nieuwe elektrische Mercedes, nadat mijn vorige auto het begeven had. Binnen een week was alles geregeld en was ik weer mobiel.

Er mogen nog wel wat puntjes op de i.

Wij vinden het vreemd dat als je een koopovereenkomst tekent, dat het niet op officieel briefpapier wordt gedaan, met de nodige gegevens, bijvoorbeeld, KVK-nummer, bankgegevens enz. Factuur werd ontvangen, 5 dagen na aflevering. Ons inziens is de auto niet gecontroleerd. Bij aflevering werd verteld dat er geen thuislader bij zat, vanwege chiptekort. Maar bij controle bleek deze wel aanwezig te zijn, verder was de auto niet opgeladen. Deze stond nog te laden. De accu was nog niet voor helft opgeladen.

Vakkundig, service gericht, klantvriendelijk

Vriendelijk geholpen maar gevraagde niet uitgevoerd.

Qua vervangend vervoer en uitgevoerde onderhoud allemaal prima. Maar van tevoren gevraagd een krik te leveren en te kijken naar 12v aansluiting, en beiden is niet gebeurd. Dat vind ik wel vervelend. Daarnaast nog n nare smaak in de mond van vorige keer. Ik heb gevraagd tijdens de APK tijdens de kerstvakantie (2021) v een onderhoudsbeurt zodat ik pas weer terug hoefde te komen in de bouwvak. Er is toen wel onderhoud gedaan, alleen is de boordcomputer niet gereset, waardoor ik melding kreeg alsnog n beurt uit te voeren ver voor de bouwvak.

Vriendelijk en duidelijk zodat ik weet waar ik aan toe ben. Vr. L. Hoogeveen

Vriendelijk en deskundig geholpen om een 2e sleutel te ontvangen

Bij aankoop van een Mercedes bij een andere garage moest een 2e sleutel worden besteld en ingelezen bij de Mercedes dealer. Vriendelijken snel geholpen.

Laat niets te wensen over

Alles keurig geregeld volgens afspraak

Zakelijk afgehandeld.

De Service is net niet goed. Duurde lang. Stoel niet meer in originele stand. Dashcam camera was los gekoppeld van de voeding. Geen uitleg over het probleem met de sensoren.

alles is gegaan zoals verwacht

snel een APK keuring afgewerkt

Snelle service.

Vriendelijk geholpen. Snel klaar.

Ik geef nooit een 10.Vandaar de 9.

Prima conform afspraken

Alles volgens afspraak geregeld.

Altijd vlot geholpen

Alle afspraken worden nagekomen en reparaties en onderhoud tot voldoening gedaan.

Bijna 10

Moes wel lang wachten dat ze mijn kwam op hallen dat de auto al lang klaar was ben ik zelf naar voren gelopen .

Snel en goed geholpen

Mijn auto moest voor een software update en APK naar de dealer. Ik kreeg gratis vervangend vervoer mee, super!

Top service!

Top service

top

onze ervaring is altijd goed , kennis van zaken ,prettig personeel , een goede service

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle