aangenaam zaken doen en een fijne auto

Altijd weer plezierig om met Marcel Roseboom zaken te doen

Super!

Super aardige en behulpzame verkopers. Nemen de tijd voor je!

Super goed geholpen.

Tijdens het rijden gingen er lampjes branden waardoor mijn auto over ging op het noodloopsysteem. ANWB heeft er naar gekeken en gaf aan dat ik z.s.m. een onderhoudsafspraak moet inplannen. Ik woon zelf in de buurt van Doetinchem, omdat daar geen plek was ben ik doorverwezen naar Zevenaar. De collega's hebben heel snel tijd vrij gemaakt om naar mijn auto te kijken, ze hebben gelijk de onderhoudsbeurt uitgevoerd. Heel erg bedankt voor jullie snelheid en flexibiliteit! Voor de volgende onderhoudsbeurt, of als ik weer een nieuwe leaseauto mag uitkiezen zal ik zeker weer naar Wensink Zevenaar gaan.

Top auto

Alles klopt aan deze auto!

Zeer klantvriendelijk geholpen

Zeer klantvriendelijk geholpen zowel aan de balie ook de monteur in de werkplaats heeft een goede check van mijn auto gedaan en problemen goed uitgelegd.

Niets op aan te merken. Snel geholpen en goede service

Slecht

Eerst hebben we en auto gekrege zonder panoramadak terwijl bij de afspraak duidelijk vermeld was dat we graag een met panoramadak wouden . Daarna tog als oplossing en andere auto gekregen wel met panoramadak maar die heeft allemaal storingen en nu moeten we wachten tot dit opgelost kan worden nog geen dag echt van de auto genoten ! En we betalen wel de volledige prijs appart

slecht

Ik bleef de melding krijgen dat er een beurt nodig was. Dat is een slordigheid die mij 1,5 uur en een aantal kms kost. Ik heb het in sneek laten doen wat mij geld en tijd bespaard heeft.

Online aanmelding loopt goed. Auto in ontvangst genomen ivm terugroepactie van Mercedes Nederland. Tijdens wachten showroom bekeken-altijd leuk om te doen- kopje koffie. Na 1,5 uur was auto gereed. Gewassen en wel. Prima service

Onderhoud zoals je verwacht

Een jaar na aanschaf heb ik een onderhoudsbeurt conform mijn onderhoudscontract uit laten voeren. Wensink heeft mij netjes op de hoogte gehouden en telefonisch overleg gepleegd. Aan het eind van de dag stond mijn auto netjes gewassen weer op mij te wachten

Foute diagnose

Er is een verkeerde diagnose gesteld, een veel te grote reparatie.

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service met klantvriendelijk personeel. Wel bijzonder dat bij een zomercontrole niet de bandenspanning werd gecontroleerd(vergeten). Dat is toch een van de belangrijkste controlepunten.

Prima Garage

Word altijd keurig geholpen en de medewerkers ( o.a. Eric Kooi ) zijn altijd vriendelijk en komen afspraken na Toppppppp. Ook rechtstreeks contact met de monteur is mogelijk Zo dat een en ander kan worden toegelicht ( Jannes ) Dus gewoon zoals het hoort Dik in orde en tevreden

Prima geholpen, werkzaamheden naar wens

Auto voor A1 beurt gebracht. Prima checklist ontvangen om werkzaamheden achteraf te controleren.

Goed en deskundig advies

Verkoper wist ons te overtuigen van het plug in hybride rijden, i.p.v. op benzine te blijven rijden.

Snelle onderhoudsbeurt, prima service

Ondanks buiten de garantieperiode heeft Wensink reparatie ter waarde van �200 voor eigen rekening genomen. Al binnen een halve dag de auto weer klaar na grote onderhoudsbeurt. Leenfiets elektrisch ook extra fijn.

Uitstekend!

Zeer prettige ontvangst, snelle service, uitstekende communicatie, prima verblijfsruimte met koffie! Dank!

Professionele

Like always they solved my problem.Fast and professional.

Perfect, snel en netjes geholpen

Goede service, snel en netjes afgehandeld.

Matig

Vervangend vervoer afgesproken (en door Wensink) per email bevestigd: auto groot model. Ik kreeg een KIA Picanto mee!?

Uitmuntend

Goed contact voor het repareren van onderdelen

Klantvriendelijk en prima service

Zeer tevreden en een goede service

Leuke ontvangst, altijd leuk als ze je kennen, en snel geholpen.

Ik werd vriendelijk en snel geholpen maar ik ben niet anders gewend na al die jaren dat ik al kom bij Wensink Groningen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle