Goed geholpen

Ik had een tel. afspraak gemaakt voor onderhouds beurt. Maar Mercedes me bleef maar aandringen voor het maken van een afspraak. Dit heb ik niet als prettig ervaren. Misschien is het mogelijk om dit te voorkomen. De service beurt is prima verlopen. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen

Mijn Mercedes afgelopen dinsdag 25-02-25 gebracht naar Wensink in Harderwijk voor onderhoud. Vriendelijk geholpen. Laatste 45 minuten in de showroom gewacht en werd goed op de hoogte gesteld. Auto mooi gewassen en rijd weer super. Erg tevreden over de service bij Wensink.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Goede service, goede verkopers alles goed niks op aan te merken in tegendeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Persoonlijke hulp en uitleg zowel balie als werkplaats

Service beurt, Hymer camper op basis van de Mercedes Sprinter. Bijzonder prettige ontvangst en persoonlijke afhandeling. Pas kort in het bezit van de camper. Kreeg veel extra uitleg over het gebruik.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Alles prima

Vriendelijke baliemedewerker die alles afhandelde volgens afspraak

Klantvriendelijk en professioneel

Ik had gevraagd voor een leenauto met isofix en er was voor mij een station model klaar gezet. Halverwege de dag werd ik gebeld met een update over te vervangen onderdelen, was helder en duidelijk. Prijsafspraak was ook helder. Bij het ophalen netjes schoongemaakt en alle papieren in orde klaar gelegd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Helemaal prima

Ervaring helemaal okay, vriendelijk, hulpvaardig en snel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Deventer

Was heel vriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Klantgericht

Klantgericht, vriendelijk, service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

geen problemen

netjes geholpen en geen problemen gegekomen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goeie en Snelle afhandeling

Uitleg, service, vertrouwenwekkend

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Prima service!

Prima service bij onderhoudsbeurt voor auto. Auto ook gewassen en matten schoon! Top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Alles tot tevredenheid afgehandeld.

Service beurt: alles wordt vooraf doorgenomen plus prijsindicatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Aangenaam!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Drachten

Uitstekende service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

goed geholpen zeker door de dame aan de balie!

Het is prima verlopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford service Lelystad

goed en kundig geholpen

mensen die meedenken en daar hun werkplanning op aanpassen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Alles wat je mag verwachten

De auto is prima, maar vooral de begeleiding van het hele proces van keuze voor het model en uitvoering via aanvraag subsidie t/m aflevering en uitleg door Erik aan 2 digibeten was perfect. Een dikke 10. Wat wel teleurstellend is, is dat het bedrag voor de auto die ik heb ingeruild na 1week nog steeds niet op mijn rekening staat.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Zeer behulpzaam en respectvol.

Koop met vertrouwen en garantie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

nog steeds een prachtige zaak en aardig personeel.

vriendelijk ontvangen, zoals altijd. kopje koffie en veel mooie auto's te zien. dan is de auto klaar, ik vraag; nog iets bijzonders, schouders ophalen neeee, ik vraag de rekening, antwoord heb ik nog niet klaar, wordt gestuurd. de auto stond keurig voor de in/uitgang maar tot mijn teleurstelling was hij niet gewassen. ik vond dat de vorige keer een reuze verrassing. Jammer. Ik heb niet gehoord of er nog problemen waren . het zal dan wel goed zijn. Jammer. voor mij dus wat meer vertellen. A,M,Drenth

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Onderhoudsbeurt snel & goed

Eenvoudig online in te plannen, werkzaamheden vlot afgehandeld terwijl ik wachtte in de showroom. Prima mogelijkheden ter plekke te kunnen werken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Duurde lang geen leenauto

Wachttijden te lang ook voor afspreken van apk en update 4 uur geen leenauto on alleen fiets krijgen word moeilijk om eind te fietsen met reuma en harde wind super slecht altijd al geweest ze hebben de auto nu eens schoongemaakt van binnen en van buiten tja de 1e keer in 20 jaar klant te zijn maar we zijn er nu voor het laatst geweest

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Werkzaamheden goed uitgevoerd

Dankzij Erik Kooi is alles geregeld. Maar jullie bedrijf is/zijn NIET BEREIKBAAR!! Niet in Groningen, niet in Zwolle, niet bij het contactcentrum. Ik kan niet eens vragen of een update is uitgevoerd terwijl die niet op het formulier staat die in de auto ligt als bewijs van uitgevoerde werkzaamheden. Dit kan echt een spelbreker worden voor mijn volgende auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

vriendelijk personeel en goede service

Bij de 1e APK keuring bleek een spijker in mijn achterwiel te zitten. Dit heeft de monteur met een zgn paraplu kunnen repareren hetgeen de (veel duurdere) aanschaf van een nieuwe band niet nodig maakte. Tot over 2 jaar.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

goede service

wordt altijd correct en vriendelijk geholpen monteurs hebben kennis van zaken. en bij problemen zoeken ze naar een passende oplossing.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Lippestraat 2