Boven alle verwachtingen

Mijn eerste volledig elektrische auto en eerste Mercedes. Bij het eerste bezoek in de showroom van Wensink Harderwijk heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Ze name echt alle tijd voor je. Gaven kundig en goed advies. De auto overtrof de verwachtingen van de foto die ik op de Mercedes website gezien had. Mercedes heeft echt veel aandacht besteed aan de berijders beleving wat direct begint bij het openen van de portier daagt het je uit om op die berijderstoel te gaan zitten en het geweldig en veelzijdige digitale dashboard te onderzoeken. Het oogt perfect, het zit perfect, het rijdt perfect. Aanbeveling voor elektrische rijders.

Das Beste oder nichts!

De serviceverlening van Wensink Harderwijk is net zoals de slogan van Mercedes-Benz, Das Beste oder nichts!

Alles goed geregeld. En mijn nieuwe Ford Focus bevalt uitstekend.

Fijne & eerlijke verkoper die alle afspraken nakomt.

Ben zeer tevreden, soms heb ne garages die zomer onderdelen veranderen terwijl het niet hoeft, bij deze garage bellen ze voordat ze ingreep gaan doen of zijn ze heel eerlijk wat er veranderd moet. Medewerkers heel vriendelijk. Klantgericht, betrouwbaar snelle service ben zeer tevreden

Nooit meer anders rijden.

Deskundige en vriendelijke mensen.

Betrouwbaar, ik ben vaste klant in Heijen.

Alles naar behoren uitgevoerd en meegedacht

Super geholpen

Snel geholpen

Geweldig.

Zondagavond een grote schroef in de voorband geconstateerd. Paniek daar ik de volgende dag om 10 uur in Zwolle moest zijn. Maandag om 08.00 uur gingen de heren in de garage gelijk aan de slag!

Het is volgens afspraak gedaan en prima services

Het heeft volgens mijn verwachtingen uitgevoerd

geweldig

wordt elk jaar verwend met vriendelijke medewerkers die goed naar mij luisteren en dan samen met mij een oplossing zoeken,doordat ik in een rolstoel zit en mijn man geen rijbewijs meer heeft is het nog moeilijker geworden en dus wordt mijn auto al jarenlang gehaald en gebracht en kom ik de volgende dag keurig de rekening betalen en ook dan wordt ik onthaald als de Koningin nou een geweldig gevoel. dus daarvoor iedereen bedankt die dit elk jaar weer voor mij doet.

Ford Kuga

tot nu voldoet het aan mijn verwachting

Teleurstellend

Na jaren geen Mercedes te hebben gereden heb ik nu weer een CLS en weer terug bij Wensink Harderwijk. De garage en garage receptie was prima. Het centrale telefoon systeem bij Wensink is helaas een ramp. Heel veel wachten en verbindingen die mislukken. Dus : SYSTEEM VERANDEREN OF DRASTISCH VERBETEREN. Groeten, D.Broere

Snelle top service

Vriendelijk

Behulpzaam. Vriendelijk

Jammer dat niet alle onderdelen op voorraad waren

Ik had mijn afspraak voor het keuren van mijn auto ruimschoots gemaakt, het was jammer dat niet alle onderdelen op voorraad waren en dat ik doordoor door de afkeuring weer een nieuwe afspraak moest maken. Tevens vind ik het jammer, dat ik zelf moet aangeven dat er bij een onderhoudt beurt de keuring gratis is, terwijl dat natuurlijk bij jullie ook bekend is, Verder is mij auto weer in orde en hebben de mensen van de werkplaats natuurlijk weer hun best gedaan!!

Door drukte lang wachten

Door drukte halve dag later terug gebeld, 1.5 week later aan de beurt, 2 wkn later pas reparatie. Dat met deze hitte, veel onderweg en geen airco is niet prettig.

Keurig,zakelijk en prima service.

Ondanks dat de te vervangen NOX sensor van goud lijkt te zijn, ben ik erg tevreden. Ik ben keurig op tijd, volgens afspraak geholpen.

Uitstekend zoals altijd

Alles wordt altijd keurig uitgevoerd en bij reparaties eerst overleg.

Top service,

Je wordt duidelijk van te voren geinformeerd, voordat ze overgaan tot uitvoering...

uitstekende service

Van mijn E-klasse uit 2013 werd het subframe (achter) coulancehalve gratis vervangen door MB. Geweldige service MB en Wensink!

Gewoon goed

Perfecte service

Snelle en deskundige afhandeling.

Prima service en vakkundigheid

Het onderhoudsboekje is niet ingevuld. En dat is niet de eerste keer. Telefonisch heel slecht bereikbaar. Tijdens onderhoudsbeurt was er geen tijd meer om naar een storing te kijken.

Prima service en vriendelijke mensen aan de balie.

Er werd prima met mij meegedacht. Ben al meer dan 30 jaar onafgebroken Ford rijder en laat mijn auto's altijd door de dealer onderhouden. Kijk momenteel ook wel naar andere merken, omdat ik een stationwagen wil blijven rijden en de Mondeo niet meer gemaakt wordt! Vind het nog steeds een mooie wagen naar twijfel over de aanschaf van een auto die niet meer in productie is. Met vriendelijke groet, W.Schelvis.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle