Prima, volgens plan

Adequaat

Perfecte bediening!

Perfecte monteurs direct geholpen

Betrouwbaar, Klantvriendelijk

Wensink Zwolle klant vriendelijk, en goede service. İk ben heel erg tevreden Deventer Wensink niet klantvriendelijk, 2 x gweest. Ga niet meer heen.

Goede afspraak. Probleemloos opgelost.

Zie boven

Prima service en vriendelijk personeel

Goede service en betrokkenheid

Aardige jongens.

Wordt netjes en beleeft geholpen.

Uitgevoerde werkzaamheden uitstekend

Achteraf kon ik op mijn auto wachten. Dat had ik graag eerder willen weten

Ontvangst prettig Klacht verholpen Auto keurig gewassen

Snelle vakkundige service

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de bezoekers met een peperdure bolide of mensen zoals ik met een "oudje"...ik voel me dan ook meer dan welkom, altijd gastvrij en nooit is er iets teveel! En dat komt voornamelijk door Johan, dat is een gouden kracht...wees vooral zuinig op hem!!

Netjes en goed geholpen

Ik ben goed op de hoogte gehouden en geinformeerd. Eea. Is naar tevredenheid opgelost en er is verder gekeken naar andere zaken.

Als prettig ervaren

Erg goed behandelt en vriendelijk

Duidelijk, open, eerlijk en transparant.

Door de open communicatie, wordt je meegenomen in het proces en kom je niet voor verrassingen te staan. De mensen zijn klantvriendelijk en gezellig.

Niets verbeterd!

Mijn Lease-auto had een beurt nodig en er was een binnenverlichtingslampje kapot. Vanwege garantie op dit onderdeel werd ik doorgestuurd naar Wensink. Auto op dinsdag voor Hemelvaart (24 mei) gebracht en medegedeeld dat ze de tijd hadden t/m maandag 30 mei. Gemeld dat de banden volgens mij ook aan de grens zaten (indicatoren komen er door) en of ze daar ook even naar konden kijken. Ze hebben mijn telefoonnummer nog even genoteerd voor als er wat was, maar ze hebben niet gebeld. Op maandag de auto gehaald, bleek dat ze alleen het lampje hadden gedaan omdat de leasemaatschappij geen toestemming had gegeven. Ze wisten toen wel te vertellen dat de auto aan een beurt toe was en ook dat de banden in slechte staat verkeerden.....!! O, en er zat een scheur in de voorruit. Helaas hebben ze mijn in de tussentijd niet gebeld! Daar ik wel een aanmelding van de leasemaatschappij had gekregen heb ik direct gebeld en de leasemaatschappij bleek wel toestemming te hebben verleent, maar Wensink had de bewijzen niet meer omdat zij bij een afwijzing van de leasemaatschappij de aanvraag uit de mail halen en vernietigen.......?? Receptie Wensink heeft ook nog met Leasemaatschappij gesproken via mijn telefoon en toen wilde Wensink het graag weer in orde maken. Helaas heb ik in de afgelopen 1.5 jaar al veel vaker met Wensink te doen gehad (nadeel als je een leaseauto hebt) en heb dus besloten de beurt en banden dan maar elders te laten doen.

Erg prettig geholpen!

Zowel de verkoopprocedure als de aflevering van de nieuwe auto zijn erg prettig verlopen: goede informatievoorziening, prima op de hoogte gehouden en fijne communicatie

De garage in Groningen heeft goede info en service geleverd

De verkoper heeft ons goed geholpen en bij aflevering goed geinformeerd

Correct en snel afgehandeld

telefonisch afspraak gemaakt voor APK. stipt op tijd, na aanmelding, ging de auto naar de werkplaats.

Vriendelijke bediening

Als klant wordt je nog met respect behandeld

Snelle, goede, vriendelijke service

Ik heb de auto voor een onderhoudsbeurt weggebracht en kreeg vrij snel erna een belletje dat de auto klaar was. Keurig schoongemaakt en weer klaar voor gebruik

niets aan toe te voegen

Prima service en bijzonder klantvriendelijk!

Prima service en bijzonder klantvriendelijk!

Goede ervaring

Hele goede service

Zeer tevreden, Altijd netjes altijd goed geholpen!

Goede service en hoge kwaliteit

Mijn auto moest een B beurt uitgevoerd worden. AfspraK gemaakt, e-bike meegekregen en weer op tijd gebeld dat de auto klaar is. Dus de auto weer opgehaald. Het enige is wat mij altijd verbaasd is dat ik werd gebeld dat er een melding is, dat de ruitenwisserbladen aan vervanging toe zijn??? Auto is pas 2 jaar jong, wordt weinig gebruikt in de regen en ik gebruik de ruitenwissers zeer weinig, omdat door de wax het water snel wegloopt. Maar ja, de computer geeft het aan. Dit euvel heb ik ook voor de Mercedes, bij andere garages gehad, dus het zal wel in de software van degarages zitten.

Goed geholpen

Heldere uitleg over de auto, en goed bereikbaar bij tussentijdse vragen

Ben correct en snel geholpen

Uitlezen (motormanagement-lampje brandde). Reset systeem.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle