Het was weer prima verzorgd

De navigatie update is vlot, deskundig en vriendelijk uitgevoerd.

Zie

Vriendelijke receptie soms te druk voor 1 persoon Ik ben van af 2010 al klant bij jullie Maar het valt mij wel op dat buiten de buurt er altijd wel een paar dingen er bij komen

Komen afspraken goed na.

Vlotte, vriendelijke bediening. Auto was op tijd gereed.

Uitstekend, vriendelijke mensen

Grote onderhoudsbeurt. Uitstekend uitgevoerd, geen verrassingen

Is uitstekend, receptie is zeer vakkundig verder kom ik niet maar alles is naar wens

Super goede service

Kom al jaren hier voor onderhoud, altijd goeie en snelle service. Kan gewoon aan het werk terwijl ik wacht.

Super tevreden

Al jaren ben ik klant van wensink deventer. Altijd top kwaliteit en top service.

Prettig en goed geholpen

Had een lekke band. De band kon niet vervangen worden dus moest er een nieuwe op. Deze was niet voorradig en dus besteld worden. Auto laten staan en door een verkoper naar mijn werk gebracht.

Niet voldoende

Ik heb een eerdere klacht neer gelegd en die zou beantwoord worden. Dit is niet gebeurd ik zou terug gebeld worden en ook dat is niet gebeurd. Bij de aanschaf van mijn voertuig met kenteken 6-ZFV-72 kwam ik er achter dat de accu 40 a 50% was dit vind ik voor een merkdealer schandalig. Ik heb in het verleden twee keer eerder een auto bij jullie gekocht. Willen jullie graag van jullie klanten af .? Deze indruk krijg ik een beetje

Keurig

Keurig en snelle autokeuring.

Het was van mijn kant niet duidelijk of de bodemplaat aan de voorkant wel of niet was vervangen, omdat ik nog steeds geluid hoorde wanneer ik over een drempel reed. Ik werd keurig te woord gestaan en mijn auto kwam op de brug om samen te kijken naar de bodemplaat. De bodemplaat bleek wel te zijn vervangen, het bleek een andere plaat te zijn waar iets mee aan de hand was en waar met een kleine ingreep ervoor gezorgd werd dat ik geen geluid meer hoor wanneer ik over een drempel rijd.

Ben aangereden met mijn Kia door iemand waardoor mijn buitenspiegel er afgereden werd en mijn linkervoordeur lakschade opliep.Op dezelfde dag de auto al naar de schadehersteller.De auto goed hersteld.

Ben al jaren klant ben erg tevreden op de wijze waar op ik en behandelt

Klantvriendelijk en oplossings gericht . Na de onderhoudsbeurt de auto gewassen mee terug .Ben zeer tevreden

prima zoals verwacht

Er was een terugroepactie

Ben goed geholpen

Goed geregeld, en uitstekend geholpen

Via bedrijf in aanmerking gekomen voor lease, deze bij de dealer uitgezocht, en prima via de mail op de hoogte gehouden. Aflevering van de auto was ook prima, en klantvriendelijk. Bedankt!

Prettig en vriendelijk

Zeer vriendelijk en ontspannen gesprek. De tijd gekregen om de auto te bekijken en om in te rijden

GEWELDIG

Alles is eigenlijk goed geregeld, geen gezeur en prima uitleg.

altijd goed.

Al jaren klant bij deze vestiging en altijd prima service ervaren, waarbij de vriendelijkheid en plezier in het werk ervan afstralen.

Geen issues, allemaal heel erg duidelijk

APK

APK, snel geregeld